Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Sumnjam da će Lilith biti i u ovom izdanju Fraiser-a. Ne vidim na IMDB.

nije tema o serijama

Jeste ako to utiče na kupovinu servisa. Meni je Fraiser jedan od aduta SkyShowtime. I to stari. Za novi neću ni da komentarišem. Samo on mi vredi 3eu mesečno.

Dodatni aduti što trenutno nemam ograničenje broja uređaja gde instaliram aplikaciju. Možda ima ograničenja u istovremenim strimovima. Ali samo ja gledam Skyshowtime te nisam u problemu. Imam je instalirano na dva kompa (browsera), 4 tv-a i 2 mobilna.

Jeste ako to utiče na kupovinu servisa.
Da ne bude zabune, nije tema diskusija o konkretnim serijama, za to postoji Bench Clubbing. Jeste tema o ponudi ovog servisa: šta će i kada doći/otići, eventualno šta će ostati, od filmova i serija.
Možda ima ograničenja u istovremenim strimovima.
3 istovremeno, ako se ne varam. U mom slučaju nije više od 2 istovremeno.

Kad već pričamo o adutima u vidu sadržaja, za mene su to Star Trek (šteta što nema svih serija), evropske serije (ima solidnih), stariji i poneki aktuelni filmski hitovi... kao i titlovi, eventualno i sinhronizacija, na srpskom

Dodaju dve stare serije: murder she wrote i columbo, po dve sezone. Prosto neverovatno, pritom columbo jutros nestao sa servisa. Bio je tu citava dva dana.

Dodaju dve stare serije: murder she wrote i columbo, po dve sezone. Prosto neverovatno, pritom columbo jutros nestao sa servisa. Bio je tu citava dva dana.
Dodaju i ostale sezone. Vratiće se Columbo.

Pa i ne treba sve i da ne ne znaš jezik, sve razumeš čak i ako smanjiš skroz

Da li se zna kojim danom izbacuju novu epizodu serije Poker face?

Najboilja ponuda za SkyShowtime je ? Ima li onih kombinacija rumunija ili ne ?

Mislis na pretplatu? Ako je to pitaj nekog da ti proda njegov nalog od tri evra.

Dodate su neke serije (vecina stare) na platformu, izmedju ostalog:
Will and Grace sezona 1 i 2
The six million dollar men sezona 1
Black monday sezona 1

Prilično pojačana ponuda, svašta sam gledao poslednjih dana

I ja se slazem da su malo pojacali, ali nema prevod kod ovih starih serija.. na neku seriju ima hrvatski.

Nisam našao ni jedan naslov koji nema prevod

Gleda li ko Mayor of Kingstown?

Odgledao, dobra je serija… prve sezone Yellowstonea su i dalje Sheridanov masterpiece na platformi… iskreno, Tulsa King mi je takodje bio zabavan… očekuje se Lioness: Spec Ops na SkyShowtimeu uskoro…

Nazad
Vrh Dno