Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Dodaju dve stare serije: murder she wrote i columbo, po dve sezone. Prosto neverovatno, pritom columbo jutros nestao sa servisa. Bio je tu citava dva dana.

Dodaju dve stare serije: murder she wrote i columbo, po dve sezone. Prosto neverovatno, pritom columbo jutros nestao sa servisa. Bio je tu citava dva dana.
Dodaju i ostale sezone. Vratiće se Columbo.

Pa i ne treba sve i da ne ne znaš jezik, sve razumeš čak i ako smanjiš skroz

Da li se zna kojim danom izbacuju novu epizodu serije Poker face?

Najboilja ponuda za SkyShowtime je ? Ima li onih kombinacija rumunija ili ne ?

Mislis na pretplatu? Ako je to pitaj nekog da ti proda njegov nalog od tri evra.

Dodate su neke serije (vecina stare) na platformu, izmedju ostalog:
Will and Grace sezona 1 i 2
The six million dollar men sezona 1
Black monday sezona 1

Prilično pojačana ponuda, svašta sam gledao poslednjih dana

I ja se slazem da su malo pojacali, ali nema prevod kod ovih starih serija.. na neku seriju ima hrvatski.

Nisam našao ni jedan naslov koji nema prevod

Gleda li ko Mayor of Kingstown?

Odgledao, dobra je serija… prve sezone Yellowstonea su i dalje Sheridanov masterpiece na platformi… iskreno, Tulsa King mi je takodje bio zabavan… očekuje se Lioness: Spec Ops na SkyShowtimeu uskoro…

Postoji tema za razmenu slotova pošto vidim da se ponavljaju zahtevi tog tipa.

Jel sam ja bio corav ili Poker Face imala svih 11 epizoda, pa sad ubacuju 1 po 1 svakog ponedeljka?

Ja sam na S01E07 Kingstowna, serija je sada postala prilično dobra, zakuvalo se. A Yellowstone je odličan, nadam se da se konačno vraća u novembru.

Postoji tema za razmenu slotova pošto vidim da se ponavljaju zahtevi tog tipa.
Da ali tamo se radi ISKLJUČIVO razmena slotova. Gde da se obrati neko ko nema šta da ponudi već bi samo da uđe u familiju i da podeli trošak.
Bio je slučaj gde je kolega opemunut kad je tražio upravo to jer krši pravila

Nazad
Vrh Dno