Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Sad upalih poslije duze vremena i vidim da masu serija koje gledam ili sam stavio na listu na gledanje odlazi sa ovog servisa za 29 dana.

Homeland je radio 20th Century Television, emiter je bio Showtime. Tako da je Homeland na Disney+.

Sad upalih poslije duze vremena i vidim da masu serija koje gledam ili sam stavio na listu na gledanje odlazi sa ovog servisa za 29 dana.
Baš puno brišu, ja uzeo zbog House M.D. sad vidim i njega gase a ništa ne ubaciju novo. Šteta plus što nema mogućnost skidanja epizoda

Sad sam i ja video da gomila serija odlazi, izmedju ostalog i Dekster, Kalifornikacija, chicago md, house… Da ne kazem sve sto valja. Bas sam neprijatno iznenadjen. Ne znam sta novo planiraju da ubace, ali bi mogli zbog ovoga dosta korisnika da izgube.

moguće da je neka greška

Video sam po drugim forumima i tviteru da je u celoj Evropi stavljeno to odbrojavanje. Spanski skyshowtime se jedini oglasio, rekli su da je greska na serveru. Nadam se da je informacija tacna

Vidim da je srpski nalog na IG zamro, nisu kačili ovaj mesec spisak novih naslova koji dolaze...

Nema za fox sa webOS-om,kako i zašto do sada nisam uspeo da saznam/provalim.

Jedno pitanje za vas, pa ko zna da mi odgovori.. Ako dobijem novu karticu da li se gubi ovaj popust sto imam, odnosno ovih 3 evra ili ce da ostane i dalje.

^ ne bi trebalo, logički ti si aktivirao u vremenskom periodu kad su davali 50% popusta doživotno. A to sto je kartica istekla i dobiješ novu ili eventualno da si promenio banku je nešto normalno.

Imaš u podešavanjima naloga kako da ažuriraš način plaćanja.
Nemoj da otkazuješ pretplatu nego samo ažuriraj i ostaje sve isto.

Meni naplata ide preko PayPal, promenio sam karticu pre par meseci i sve ide normalno

Nema promena kartice veze sa tim, bitno je samo da se ne otkaže pretplata.

meni deluje da je posredi onaj bag koji je (skoro) sve serije obeležio da prestaju kroz 29 dana

Nisu uklonili najgledanije serije već neke većinom nepoznate i slabo gledane..

Ako se ovo dogodi, ništa neće ostati!

Nazad
Vrh Dno