Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Ima li još šanse za popust koji je bio 50% (izađe 3e mesečno) sa nekim promo kodom ili na neku drugu zemlju da se otvori?

koliko znam ne.
Ali vidim da ovde ljudi odustaju, možda neko može da ti ustupi nalog koji ima popust.

Kako?

Lako, vlasnik ukloni svoju platnu karticu sa naloga i inicira promenu e-mail adrese za nalog, posle novi vlasnik naloga postavi svoju lozinku.
Ako ima neko ko bi prekinuo svoje članstvo a ima promociju od 50% i hteo bi da ustupi nalog, i ja sam zainteresovan. Može u pp dogovor.

Ili ako neko ima mesto na nalogu sa 50% popusta može i to, treba mi 1 slot.

za tako nešto postoje oglasi a za razmenu ova tema

Da li neko jos ima problem sa naplatom? Dva dana vec pokusavaju da mi skinu novac, ali svaki put pise da je nalog neizvrsen. U pitanju je nlb komercijalna banka i visa kartica. Do sada je sve bilo okej, ovo je prvi mesec da postoji problem u naplati.

Kod mene sve regularno svakog 15og skidaju automatski vec treci mesec. Posta je u pitanju tj bivsa MTS banka.

Takođe kod Intesa Banca sve ok oko skidanja

Da li neko jos ima problem sa naplatom? Dva dana vec pokusavaju da mi skinu novac, ali svaki put pise da je nalog neizvrsen. U pitanju je nlb komercijalna banka i visa kartica. Do sada je sve bilo okej, ovo je prvi mesec da postoji problem u naplati.
NLB visa kartica, sve normalno.

NLB visa prepaid kartica,nikakav problem.Preključe naplatili.

Kod mene isto sve OK.RF je u pitanju Idevizni,viza povezana od dinarskog Iracuna :)

Да ли неко користи Скај шов тајм на новом кромкасту 4к или хд и да ли је ту могуће наместити жељени изгледа превода??? На пример жута слова са црном позадином??? Хвала на одговору!!!

@Владица На самом уређају идеш на подешавања - приступачност - титл. Подеси како ти одговара.

Постоји ли неки мејл, твитер... нешта што није фејс или инстаграм, а да може да се контактира овај skyshowtime? Интересује ме да ли имају намеру да икада убаце још неке сезоне од Blue Bloods. Од 14 имају само 3, и то не прве 3.

Poslednja izmena:
@Владица На самом уређају идеш на подешавања - приступачност - титл. Подеси како ти одговара.

Постоји ли неки мејл, твитер... нешта што није фејс или инстаграм, а да може да се контактира овај skyshowtime? Интересује ме да ли имају намеру да икада убаце још неке сезоне од Blue Bloods. Од 14 имају само 3, и то не прве 3.
То друже и мене интересује, писао сам им за многе серије много пута, изгледа да њих то не интересује уопште, ја сам лично Чикаго ватрогасна станица сезона 9 и 10 одгледао на стремио, извињавам се због поменутог торента, такође сам им писао и за испод палубе за 4.5 и 6 сезону и многе друге, међутим ништа конкретно нисам добио као одговор друже, ја сам им писао преко њиховог сајта са оператерима то су били одговори, између осталог ме нервира превод не могу да наместим никако жељени превод на 4к Макс за шотајм апликацију, мени то лично много нервира, никако да среде апликацију, имам задњу верзију 1.9.48, никако не може на пример жута слова са црном позадином, шта год радио, зато због тих ствари, хоћу да купим ускоро крстхтхром 4к или хд и више ми се допада интерфејс његов него на 4к макс, јер на њему има препорука за ХБО, нетфликс, чак има и за стремио, Смарт тубе и тако даље да не набрајам даље, док на 4к макс нема ништа од тога сем за нетфликс, извини на дужем одговору друже!!!

Otkazao pretplatu.

Potpuno iskren da budem, meni je ovaj servis sasvim pristojan, s obzirom da ga placam 2,99. Za te pare mislim da nigde nema servis sa lokalizacijom. Ostacu i dalje na njemu, pruzicu mu sansu. Ne treba odustati od njega, imaju vremena da se sve ispegla i ubaci jos novog sadrzaja. Gledam Dekstera i Kalifornikaciju, tako da dok ne zavrsim, ne mrdam 😂

Jel bilo reči o aplikaciji za webOS, ne vidim da ima da se skine?
Od njihove podrške nikakva vajda, pitam ih za webOS oni odgovaraju za iPad :)

Od prvog dana ima aplikacija za LG WebOS.

Koja ti je verzija WebOS? Ako je neka starija, onda moguće da aplikacija nije podržana.

5.4.2-2602 jhericurl-jebil, jes da nije LG nego Fox, ali ne bi smelo da ima veze.

5.4.2-2602 jhericurl-jebil, jes da nije LG nego Fox, ali ne bi smelo da ima veze.
Nema za Fox.Jeste čudno,probao sam burazeru da instaliram ,ali nema.Većina ostalih aplikacija je identična kao i na LG-ju,ali očito nema svih.Ako se ne varam i Hbo go (ili max) se pojavila nešto kasnije.

Kakva glupost,sistem bi trebalo da je isti, ali očigledno nije... Ove druge popularne su sve tu i od naših.

Nazad
Vrh Dno