Red Marquis
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.09.2020
- Poena
- 85
Jel ima još neko problem sa puštanjem bilo čega danas na SkyShowtime?
Sve normalno radi bez greske.Jel ima još neko problem sa puštanjem bilo čega danas na SkyShowtime?
NLB visa kartica, sve normalno.Da li neko jos ima problem sa naplatom? Dva dana vec pokusavaju da mi skinu novac, ali svaki put pise da je nalog neizvrsen. U pitanju je nlb komercijalna banka i visa kartica. Do sada je sve bilo okej, ovo je prvi mesec da postoji problem u naplati.
NLB visa prepaid kartica,nikakav problem.Preključe naplatili.Da li neko jos ima problem sa naplatom? Dva dana vec pokusavaju da mi skinu novac, ali svaki put pise da je nalog neizvrsen. U pitanju je nlb komercijalna banka i visa kartica. Do sada je sve bilo okej, ovo je prvi mesec da postoji problem u naplati.
То друже и мене интересује, писао сам им за многе серије много пута, изгледа да њих то не интересује уопште, ја сам лично Чикаго ватрогасна станица сезона 9 и 10 одгледао на стремио, извињавам се због поменутог торента, такође сам им писао и за испод палубе за 4.5 и 6 сезону и многе друге, међутим ништа конкретно нисам добио као одговор друже, ја сам им писао преко њиховог сајта са оператерима то су били одговори, између осталог ме нервира превод не могу да наместим никако жељени превод на 4к Макс за шотајм апликацију, мени то лично много нервира, никако да среде апликацију, имам задњу верзију 1.9.48, никако не може на пример жута слова са црном позадином, шта год радио, зато због тих ствари, хоћу да купим ускоро крстхтхром 4к или хд и више ми се допада интерфејс његов него на 4к макс, јер на њему има препорука за ХБО, нетфликс, чак има и за стремио, Смарт тубе и тако даље да не набрајам даље, док на 4к макс нема ништа од тога сем за нетфликс, извини на дужем одговору друже!!!@Владица На самом уређају идеш на подешавања - приступачност - титл. Подеси како ти одговара.
Постоји ли неки мејл, твитер... нешта што није фејс или инстаграм, а да може да се контактира овај skyshowtime? Интересује ме да ли имају намеру да икада убаце још неке сезоне од Blue Bloods. Од 14 имају само 3, и то не прве 3.
Заборавих - питао сам их већ на твитеру и наравно никакав одговор нисам добио.
ili https://www.skyshowtime.com/rs/help/get-in-touch/getting-started/what-you-need-to-get-started pa ideš dole na "Problemi sa prijavljivanjem?" i dobijaš chat
https://www.skyshowtime.com/rs/help ја сам овде писао друже!!!Заборавих - питао сам их већ на твитеру и наравно никакав одговор нисам добио.
I ja jutros pre dva sata.Otkazao pretplatu.
Nema za Fox.Jeste čudno,probao sam burazeru da instaliram ,ali nema.Većina ostalih aplikacija je identična kao i na LG-ju,ali očito nema svih.Ako se ne varam i Hbo go (ili max) se pojavila nešto kasnije.5.4.2-2602 jhericurl-jebil, jes da nije LG nego Fox, ali ne bi smelo da ima veze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari