Ma vidiš da je čovek već unapred odlučio da ne kupi tel, sad samo treba neko da mu smiri psihu. Kako god. Mi nastavljamo sa korišćenjem istihMa kapiram. Moji telefoni nemaju ni najmanju tačkicu inače videćemo kako će se flip pokazati. Najbitnije je da ide u bilo koju torbicu.
Pa isti je rizik, ne? Ista tehnologija koliko sam ispratio, i u Flipu i u Foldu.Pricamo o Flipu a ne foldu. Fold i dalje nije 100% odbacena opcija. pratim pa ako upadne neki bas povoljno, rizikovacu.
Sve vreme gore pricamo o flipu a ti mas fold.
Evo ja ga koristim jednom rukom i pripadam ženskoj populaciji. Možda mu opraštam cm i po u odnosu na prethodni zbog lepote, ne znam, poruke sam svakako kucala sa dve ruke i na s2 u na s9 i na Note i na ovom sada, za ostalo ne vidim potrebu za dve ruke. Stvar navike i ličnih preferencija naravno, nekome baterija krš meni skroz okej. I kola kupiš nova pa pište iz nepoznatih razloga za par meseci teraš u servis (been there 🙄), glupo je da polaziš sa negativnim pretpostavkama u kupovinu. Ako hoće da se desi desiće se džaba sve, teraš dok ide pa posle videćemo.@Note10 ko je rekao da je flip veliki? Samo je neupotrbljiv za jednu ruku. Primetio sam da samo zenska populacija uzme i zadrzi taj telefon, od mene je za zensku osobu kupljen telefon. Ja sam imao nameru da zadrzim ali sam se prilicno razocarao, pa je za mene to veoma neupotrbljiv uredjaj. Samo je lep i nista vise. Opet da naglasim, za mene, ne za sve ljude na planeti
Sa druge strane, fold me je odusevio, pa i dalje bacam pogled iako ima taj problem sa pucanjem ekrana i nepriznavanjem u garanciji. Naci cu fold3 za 800e pa cu mu oprostiti sve![]()
Ma taman posla da sumnjam nego mi čudno. Bezveze baš je izraženo de*ilana iz Samsunga ccc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari