Njihovo je da probaju, VIP sada A1 je probao al se pokajao pa se brzo predomislio.U Srbiji? "Ne smeju" je kod nas vrlo relativna stvar.
Dugo sam vagao koju, jer nisam mogao te priveske ili onaj držač za toalet papir od Samsunga pa sam uzeo Spigen Thin fit i lepo je legla maskica. Solidan "grip".Lepo čučnuo original cover 🥰
Nema više gap između, malo manje brige.![]()
Delim mišljenje, u celosti. Od "vraćanja na ciglu" do "da potraje". 😄 Portabilnost stvarno nema cenu, džep, jakna, kaput, svuda staje. Dok sam na poslu ili kod kuće i znam da ću ga koristiti nešto duže i imati potrebu da ga više otvaram, prosto ga držim otvorenog... kao ja ću da uštedim na tom predviđenom broju otvaranja. 😳🤣 Kada mi ne treba i stoji ili se nosi onda Flip i sve top. 😄 Sve u svemu davno me nije neka sprava ovako radovala.Mislim da se na ciglu više ne vraćam. Mislim da je jasno zašto. Samo da potraje ovaj. Flip vs S21+ vs Pxl3XL
Pogledajte prilog 338068
Da potraje do flip 4🤣Delim mišljenje, u celosti. Od "vraćanja na ciglu" do "da potraje". 😄 Portabilnost stvarno nema cenu, džep, jakna, kaput, svuda staje. Dok sam na poslu ili kod kuće i znam da ću ga koristiti nešto duže i imati potrebu da ga više otvaram, prosto ga držim otvorenog... kao ja ću da uštedim na tom predviđenom broju otvaranja. 😳🤣 Kada mi ne treba i stoji ili se nosi onda Flip i sve top. 😄 Sve u svemu davno me nije neka sprava ovako radovala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari