@Proday Pokreće se kampanja protiv Telenora i Samsunga od strane jače polovine. Ne prihvata popravku uređaja, niti zamenu za isti da joj se ne bi ovako nešto ponovo desilo. Javim ishod
.
@Antara Znam da ne sumnjaš, nego mi legla Ceca u tom trenutku. I meni takva politika nije jasna, ali obrazloženje je da ovaj ekran nema klasičnu foliju, nego je folija zajedno sa display-em sastavni deo garancije. Na moje pitanje, ok, skine, i stavim neko staklo, kaže momak, oprosti se od garancije. Ja reko, ok, kako da zaštitim uređaj onda od pada? Rekao je nikako. Ok, fer prema krajnjem kupcu, ali opet izuetno glupa politika Samsunga, osim ako ne prave neku statistiku koliko se ekrana potrošilo na zamenu itd.
Pozdrav!Pozdrav!
Prije 15-20 dana sam pisao da li se isplati zamjena Note 20 Ultra za Flip 3, Vaši komentari su bili da ostanem na Note-u.
Zbog očajne baterije na Note-u ipak sam se odlučio na zamjenu. Imao sam verziju 8/256GB Note-a uz doplatu nekih 75€ uzeo sam Flip3 8/256GB model (SM-F711U1).
Za ovih 5 - 6 dana korištenja, telefonom sam i više nego zadovoljan. Najbitnija stvar da baterija može izgurati jedan radni dan od nekih 6h do 20h uz 5h SOT-a na 120Hz-a, dok sam na Note-u uz isto korištenje morao dopuniti bar 2 puta. Pa evo neka usporedba ova dva modela:
Ekran: Iako sam još skeptičan što se tiče ovog preklopa, generalno ekran izgleda fantastično, ovo "udubljenje" primjeti se možda prvih 5 minuta i poslije sam zaboravio da i ima. Ekran "display" naravno nije bolji od Note-a, ali i ovo što sam do sad vidio je fenomenalno. Od malene "kutije" dobiješ 6.7 inča ekran.
Baterija: Već sam spomenuo da je bolja na Flip3 na A12.
Kamera: Nisam korisnik koji je lud za fotografisanjem, a i nisam baš stručan što se toga tiče, tako da je meni kamera i na S9+ koji još uvijek koristim odlična. Ono što mogu reći "dnevno" u uslovima dobrog osvjetljenja kamera bolja na Flip-u dok Noćni mod bolje obrađuje slike na Note-u.
Zvučnici (mikrofon): tokom razgovora bolje čujem sagovornika, a I oni mene na Flipu, dok zvučnici dok slušam YouTube i Deezer su bolji, glasniji, čistiji na Note-u.
Za sad, kroz ovih par dana zadovoljan sam telefonom, ono što nisam imao na Note-u, dobio sam sa Flip-om + još kompaktan telefon i odličan dizajn. Nisam napisao, ono što svakodnevno koristim, pretežno su 10 - 15 poziva, Viber poruke, WhatsApp pozivi i poruke, 2 mail naloga, Deezer povezan Bluetooth u autu i sve to na 4G ili WiFi-u zavisi od kancelarije ili terena. Jedina mana je što ovaj model nema ESim.
Ako imate kakvih pitanja slobodno postavite.
Hvala Vam.
U Srbiji? "Ne smeju" je kod nas vrlo relativna stvar.Pa ne smeju da izvrse popravku bez tvog pristanka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari