Čudan su ti ta vremena skroz.Koliko traje to brzo punjenje? Secam se kada sam uzeo note 4 da je fast charging napunio telefon za 45min. Skoro sam uzeo s7 edge i telefon se po meni puni dosta dugo, to traje 2h u proseku i to me sa 5% baterije nego sa 20%. Fast opcija je ukljucena naravno.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja od kad imam bežični punjač uopšte ne punim telefon kablom. Preko bežičnog mu treba oko 30min do 50-55% ako se ne varam. Mogu proveriti pa da ti
javim. Pričam o brzom punjenju.
Naravno da može brzo punjenje na wireless punjaču. Ono ne radi jedino na onim koji nisu original. Kažem, postaviću SS prvi put kad mi baterija padne na
5-10%.
Mislim da si ti sve samo ne objektivan ,mnogo srece sa sledecim iphonom
Samo cu se nadovezati na komentar sto se baterije tice.Kada se cela baterija puni na normalno punjenje,a ne fast charge uvek ce isto trajati,dok kod fast charge je druga prica.PoZz!
Pojasni molim te u kakvoj su vezi to dvoje?Samo cu se nadovezati na komentar sto se baterije tice.Kada se cela baterija puni na normalno punjenje,a ne fast charge uvek ce isto trajati,dok kod fast charge je druga prica.PoZz!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sto se mog tel tice,kada punim na fast charge sot mi je manji za 1 do 1.5h...PoZz!Pojasni molim te u kakvoj su vezi to dvoje?
Kolega, odve u Dubaiu, uzeo s7 edge. Pojavile su mu se neke linije na ekranu, kad pjaca brightens nestaju. Poceli smo da guglamo i videli da ima mnogo slucajeva. Ima li nacina za popravku ovoga ili ne? U pitanju je dual sim model... bas su ukenjali ovu 7 seriju... haos
Falican displej...garancija => servis nazalostKolega, odve u Dubaiu, uzeo s7 edge. Pojavile su mu se neke linije na ekranu, kad pjaca brightens nestaju. Poceli smo da guglamo i videli da ima mnogo slucajeva. Ima li nacina za popravku ovoga ili ne? U pitanju je dual sim model... bas su ukenjali ovu 7 seriju... haos
Koja verzija tapatalka? Najbolje da odes u tapatalk temu da stvaramo konfuziju ovde!Ima li jos neko problem sa Tapatalkom?Teme koje pratim su sve duplirane.Za one koje sam oznacio da vise ne pratim i dalje stizu obavstenja.
Послато са SM-N930F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari