Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Poslao sam ti PM sa linkom do svog oglasa gde prodajem 128GB SanDisk kartice sa Amazona :)

Pošalji i meni, ako su u pitanju one sa većim brzinama pisanja i čitanja.

Sent from my SM-G935F

Eno teme u oglasima, nije preko sveta :)

Zabranjeno je linkovati ka svojim oglasima.
Klik na moj profil i pogledati listu poslednjih kreiranih tema.

Poslednja izmena:
Pa normalno! Zao mi sto nisu i nexus 6p ubacili sa cuvenim hdr+

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

6P sa hdr+ i ovi gore, ne smeju da uarade test, cave :smoke:

Jesu li ovi s7 edge sa telenora sim free ili su kodirani?

Smorio sam se, stigao mi bežični punjač sa Alija ali ne radi kada je Edge u Spigen kejsu, dok Nexus 5 radi u svom Spigen kejsu.
Ide na doboš, ne cima mi se da vadim fon kad ga punim, a ni da ga i dalje nosim bez kejsa, dosta mu je bilo par meseci :)

Smorio sam se, stigao mi bežični punjač sa Alija ali ne radi kada je Edge u Spigen kejsu, dok Nexus 5 radi u svom Spigen kejsu.
Ide na doboš, ne cima mi se da vadim fon kad ga punim, a ni da ga i dalje nosim bez kejsa, dosta mu je bilo par meseci :)

Koliko pare? Ja ne verujem da cu to da koristim ali ako je samo onaj krug mali nek ima negde na stolu u kancelariji.
Ja ne nosim tel u casu nikad pa mi to nije problem.

1500 din je, toliko sam ga u principu i platio, plus čekanje od više od 2 meseca da stigne :)

Kao ovaj na slici dole je.

82e7973f2479a6238d49f0db4f51f994.jpg

Not gonna happen :D . A i tesko ****** ce da bude sa ove dve kamere. Jebale ih vise dve kamere.

Ne znam kako radi taj punjač, ali ja imam original i radi mi brzo punjenje sa spigen liquid crystal. Telefon se ugreje standardno kao i preko kabla.

Sent from my SM-G935F

Koristim Nova lanser ali bih da mi ikone budu kao u odredjenoj temi (kao sto je na tw lanseru) a ne da mi menja izgled ikona?

S7 edge

Ma ja hocu ikon pack koji ide uz instaliranu temu. Znaci ne zelim da menjam ikone. Nego kad instaliram temu da su mi ikone kao iz teme..

S7 edge

Ako se instalira Nova preko TouchWiz da li će se usporiti telefon? Pročitao sam da je TouchWiz baš duboko u sistemu i nije moguće da se skroz iskljči.

Ne znam kako radi taj punjač, ali ja imam original i radi mi brzo punjenje sa spigen liquid crystal. Telefon se ugreje standardno kao i preko kabla.

Sent from my SM-G935F
Ja imam Neo Hybrid koji odvaja telefon više od 5mm, pa je to izgleda problem.

Ljudi imam crni S7 edge vec 6 meseci. Ima prasinu na ivicama ekrana. Ne moze da se ukloni. Ne mogu da verujem. Mnogo ruzno izgleda na suncu. Ne znam da li garancija pokriva to. Deluje mi da uredjaj nije dobro sklopljen.

Bilo bi extra da S8 ima ekran 6 inca. Lep dizajn sa slika, samo pitanje da li ce biti takav.

Veliko je 6" za S seriju, ko hoće veći fon, tu je Note serija ;-)

Sent from S7

Ako se instalira Nova preko TouchWiz da li će se usporiti telefon? Pročitao sam da je TouchWiz baš duboko u sistemu i nije moguće da se skroz iskljči.

U principu skoro isto . Mozda je nova malo brza. Ali ja je najvise koristim jer mogu da namestim drugaciji meni i to.

Ako hoces da ubrzas malo tel, ukljuci developer opcije i smanji animacije na 0.5x ili cak i na 0x .
Ja ih drzim na 0.5x dosta je brze a opet lepo izgleda. Kad se skroz iskljuce malo je ruzno.

Ljudi imam crni S7 edge vec 6 meseci. Ima prasinu na ivicama ekrana. Ne moze da se ukloni. Ne mogu da verujem. Mnogo ruzno izgleda na suncu. Ne znam da li garancija pokriva to. Deluje mi da uredjaj nije dobro sklopljen.
Operi ga [emoji23] [emoji23]

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Sent from my SM-G935F
Koliko traje to brzo punjenje? Secam se kada sam uzeo note 4 da je fast charging napunio telefon za 45min. Skoro sam uzeo s7 edge i telefon se po meni puni dosta dugo, to traje 2h u proseku i to me sa 5% baterije nego sa 20%. Fast opcija je ukljucena naravno.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno