bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Imam taj sa dodavanjem slike u aod, da. E sad, ja taj supernajbolji feature ne koristim
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kada ti je stigao update?Imam taj sa dodavanjem slike u aod, da. E sad, ja taj supernajbolji feature ne koristim
Da li je neko dobio novi update?
http://www.phonearena.com/news/Sams...at-adds-features-to-Always-On-Display_id86603
Ako je samo 1% na sat, onda je to super stvar.
Ja dobio,coolll su one zvezdice kao pozadina.Da li je neko dobio novi update?
http://www.phonearena.com/news/Sams...at-adds-features-to-Always-On-Display_id86603
Ako je samo 1% na sat, onda je to super stvar.
Ja uvijek zadnji flasham i koristim aptoide za update appova pa je fresh. Odin flash je iz threada sa stock firmware na xda ali nije 10 nego 1.9.Kada ti je stigao update?
Koji ti je android security patch level?
@jorgovan
Skini firmware sa sammobile i ubaci preko odana ali ja još nisam video ovaj zadnji firmware.
U Vip-u 4800Ne može da šteti bateriji ništa više od kabla. Jutros sam okruglo pola sata punio telefon na brzom bežičnom, sa 25 na 65% je uspeo da napuni.
Imaš dve verzije punjača, onaj "vertikalni" i onaj drugi, stariji, model. Ja imam ovaj prvi, što je podignut. Ne znam koja je cena u vipu, ali sam uzeo preko ebay-a za 17-18$.
Edit:
Ja sam na SEE, ali apdejt AOD radiš iz galaxy apps.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Koje boje si uzeo? Koliko te izašao? Ja juče naručio dual sim, silver, 590e. Dve godine garancije dobio, kod lokalnog prodavca.Nazalost, ne mogu Vam nista reci jer ne znam ko je proizvođač, uzeo sam od čoveka nov s7 edge, star 10 dana, drugar u BG mu radi sa telefonima pa je stavio neko staklo za 3800din inace je preko 5000din u maloprodaji. Slikacu sutra pa cu postaviti slike, covek je pored tog stakla stavio i Nilkin Scrub, ovo je savršeno sve leži na pola milimetra jedno od drugog, ali nista se međusobno ne pipa.
Kada se skine Nilkin, staklo uopste ne štrči, ma sve je bas kako treba.
Palo mi je napamet da je mozda Nilkin jer kao da je pravljeno jedno za drugo.
Nazalost covek nista nema pojma on je poručio ip7 iz Amerike ali je mislio da ce prijatelj kasnije dolaziti za Srb, pa je uzeo s7 edge, napakovo 50e opreme na njega i koristio ga celih 10 dana. Probacu da izvucem koje je tačno staklo stavio..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Puno si platio - mogao si i za 540Koje boje si uzeo? Koliko te izašao? Ja juče naručio dual sim, silver, 590e. Dve godine garancije dobio, kod lokalnog prodavca.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Koji je punjač?Otišao u vip i kupio wireless charger - zgodna stvar
Za 200 dindzi mesečno
S7 EDGE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari