Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Imam taj sa dodavanjem slike u aod, da. E sad, ja taj supernajbolji feature ne koristim

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kako uraditi svežu instalaciju sistema? Ne treba mi ništa sačuvano, samo bi hteo da se skine i instalira svež sistem.

Imam taj sa dodavanjem slike u aod, da. E sad, ja taj supernajbolji feature ne koristim

Kada ti je stigao update?
Koji ti je android security patch level?

@jorgovan
Skini firmware sa sammobile i ubaci preko odana ali ja još nisam video ovaj zadnji firmware.

Poslednja izmena:
@jorgovan
U sustini je vrlo jednostavno.
Ides na sammobile.com i odatle skines rom koji hoces, ja imam SEE vec mesecima.
Za to vreme na telefonu ides u recovery, uradis wipe cache i wipe data/factory reset.
Kad si skinuo rom, upalis odin, ubacis rom u njega, telefon stavis u download mod i povezes ga sa kompom. Kad ga prepozna, ono polje gore levo ce promeniti boju, kliknes na start i pustis ga da zavrsi. Kad se sve zavrsi, opet ponovi ono sa wipe cache i factory reset. Tako ces biti siguran da si sve repove obrisao.
Kad sve to zavrsis i telefon se upali, unesi svoje podatke i to je to.

Koji rom imaš?
Da li postoji negde da se skine neki rom za Srbiju, hoću da ubacim naš CSC, da vidim da li utiče na prijem signala.

Poslednja izmena:
Hvala svima na savetima, uspešno odrađeno.

Jel ovaj wireless punjač što ima u Vip-u kompatibilan sa S6 edge i S7 edge?
I da li može da ošteti bateriju ili ne? Brzina punjenja mi nije važna

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Ne može da šteti bateriji ništa više od kabla. Jutros sam okruglo pola sata punio telefon na brzom bežičnom, sa 25 na 65% je uspeo da napuni.
Imaš dve verzije punjača, onaj "vertikalni" i onaj drugi, stariji, model. Ja imam ovaj prvi, što je podignut. Ne znam koja je cena u vipu, ali sam uzeo preko ebay-a za 17-18$.

Edit:
Ja sam na SEE, ali apdejt AOD radiš iz galaxy apps.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kada ti je stigao update?
Koji ti je android security patch level?

@jorgovan
Skini firmware sa sammobile i ubaci preko odana ali ja još nisam video ovaj zadnji firmware.
Ja uvijek zadnji flasham i koristim aptoide za update appova pa je fresh. Odin flash je iz threada sa stock firmware na xda ali nije 10 nego 1.9.

Ne može da šteti bateriji ništa više od kabla. Jutros sam okruglo pola sata punio telefon na brzom bežičnom, sa 25 na 65% je uspeo da napuni.
Imaš dve verzije punjača, onaj "vertikalni" i onaj drugi, stariji, model. Ja imam ovaj prvi, što je podignut. Ne znam koja je cena u vipu, ali sam uzeo preko ebay-a za 17-18$.

Edit:
Ja sam na SEE, ali apdejt AOD radiš iz galaxy apps.

U Vip-u 4800

S7 EDGE

To je vec druga prica. Mislio sam da tu dodatnu opremu prodaju u kesu tj da isplata ide odjednom.

Može i na rate do plate [emoji1] [emoji1] [emoji1]

S7 EDGE

Nazalost, ne mogu Vam nista reci jer ne znam ko je proizvođač, uzeo sam od čoveka nov s7 edge, star 10 dana, drugar u BG mu radi sa telefonima pa je stavio neko staklo za 3800din inace je preko 5000din u maloprodaji. Slikacu sutra pa cu postaviti slike, covek je pored tog stakla stavio i Nilkin Scrub, ovo je savršeno sve leži na pola milimetra jedno od drugog, ali nista se međusobno ne pipa.

Kada se skine Nilkin, staklo uopste ne štrči, ma sve je bas kako treba.

Palo mi je napamet da je mozda Nilkin jer kao da je pravljeno jedno za drugo.

Nazalost covek nista nema pojma on je poručio ip7 iz Amerike ali je mislio da ce prijatelj kasnije dolaziti za Srb, pa je uzeo s7 edge, napakovo 50e opreme na njega i koristio ga celih 10 dana. Probacu da izvucem koje je tačno staklo stavio..

Koje boje si uzeo? Koliko te izašao? Ja juče naručio dual sim, silver, 590e. Dve godine garancije dobio, kod lokalnog prodavca.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Nisam još platio. Pošalji mi gde i kako. [emoji6]

Ali nema dual sim. Pritom, nisam našao takve, gde ih ima, KP?

Update moje situacije, posle 15 dana cimanja sa Samsungom, DOBIO sam novi S7 edge od VIP-a, priznali su kvar i odobrili RMA zahtev.

E sada, sta raditi, da li ga menjati za iphone 7 ili ga koristiti opet...

Otišao u vip i kupio wireless charger - zgodna stvar
Za 200 dindzi mesečno

S7 EDGE

d5e183cc71b700d8d9b6c03b18442142.jpg
5bcf8f23e0e3e6780850def7a1a00067.jpg

S7 EDGE

Hebem li ga - i ovako sam isključio fast charge pa mi nista ne znaci

S7 EDGE

Originalnim fast charger-om punim i ide jako sporo
Dosao je na 60% i treba mu jos 3 sata ???? Da napuni do 100%
Nov telefon je u pitanju

Po netu s7edge punjenje je do100 za sat ipo