Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Android 4.1.1 Jelly Bean for: Galaxy S III, Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy Note 10.1 and Galaxy Tab 2 all in Q4.

taj i kad izadje bice g0vn0 :) mnogo je veca verovatnoca da ce ovaj nightly do tad da ukiva :)

Bice takvo g.... da cemo morati da odemo na SGN2.

PS ako neko hoce da se otarasi starog Note nek me pm.

Koliko vremena upaljenog ekrana izvlacite sa Noteom? Probah nekoliko romova i kernela, ali svuda ide oko 20 posto baterije na sat vremena u proseku...

Poslednja izmena:
Posle nesto vise od mesec dana koriscenja Note-a u kombinaciji Criskelo's ICS LRK Rom + Speedmod kernel ja sam odusevljen trajanjem baterije. Svi prethodni smartphone-i koje sam imao su izvlacili samo oko 2.5 - 3h screen on time-a. Na Note-u sam izvukao citavih 7.5h!!!

-Data mode always off posto korisrim tether sa drugog phona u kome imam data karticu sa 30GB a kuci sam na wi-fi
-Wi-Fi always on
-Osvetljenje na auto
-za tih 12 i nesto sati sam imao samo 2 voice calla oba manje od minut zajedno.

zugurenu.jpg
zemy5e9y.jpg
e3e4e8y8.jpg

E da umalo zaboravim: koji LRQ rom se pokazao kao najbolji?

Ja nikad nisam imao ispod 5h ekrana, ni sa onim stock gingerom - bar koliko se secam. Takodje mislim da nikad nisam prebacio 6h, ni sa cim.. :) imas ti sta instalirano na tome :p

Neki exchange, skype, fb, linkedin.. itd lol :)

:) dal je moguce da si izbio na 7 plus sati?? Moracu da pogledam taj combo malo pazljivije.. Wifi always on... Stvarno impresivno..
Ja sam na Alliance 2.1 LRG romu, sa Notecore 1.0 kernelom, malo vise od 4 sata mi traje screen on...

Poslednja izmena:
Ja nikad nisam imao ispod 5h ekrana, ni sa onim stock gingerom - bar koliko se secam. Takodje mislim da nikad nisam prebacio 6h, ni sa cim.. :) imas ti sta instalirano na tome :p

Neki exchange, skype, fb, linkedin.. itd lol :)

Imam instalirano puno toga...
-2 Email naloga jedan je Push a drugi je sync na 15 min
-Viber u pozadini

-Skype imam ali trenutno ga nekoristim posto nemam potrebe a i palim ga samo po potrebi posto zvace bateriju
-FB Sync je off necu da me smaraju notifikacije...

Imam instalirano puno toga...
-2 Email naloga jedan je Push a drugi je sync na 15 min
-Viber u pozadini

-Skype imam ali trenutno ga nekoristim posto nemam potrebe a i palim ga samo po potrebi posto zvace bateriju
-FB Sync je off necu da me smaraju notifikacije...

A koji ti je ''Baseband'' na romu? Jel LRK?

Ubacih na Alliance romu, LRK modem i SpeedMod kernel i stvarno baterija traje mnogo duze..

A najbolji LRQ bi bio Chracks rom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1665208
Sa custom instalacijom, kao criskelo, koji je prekinuo dalji rad na Note romovima...

Poslednja izmena:
Ubacih na Alliance romu, LRK modem i SpeedMod kernel i stvarno baterija traje mnogo duze..

A najbolji LRQ bi bio Chracks rom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1665208
Sa custom instalacijom, kao criskelo, koji je prekinuo dalji rad na Note romovima...

Nekontam zasto neki developeri i dalje teraju da mora da se instalira Abyss kernel kad se radi full wipe i kad se dolazi sa ICS-a? Pa Abyss je GB kernel a u svakom upustvu ga pominju... :wall: Valjda su i Notecore i Speedmod safe? Taj xda koliko je koristan toliko je i konfuzan...

Nekontam zasto neki developeri i dalje teraju da mora da se instalira Abyss kernel kad se radi full wipe i kad se dolazi sa ICS-a? Pa Abyss je GB kernel a u svakom upustvu ga pominju... :wall: Valjda su i Notecore i Speedmod safe? Taj xda koliko je koristan toliko je i konfuzan...

Kako zasto? Abyss je 100% siguran dok su ova 2 prethodna za sada bezbedni jer nema prijavljenih slucaja brickovanja telefona. To je jedan razlog, a drugi razlog sto se covek cas zaboravi koji je kernel stavio i koji dolazi uz rom i cas napravi sranye. Meni xda nije konfuzan- citam redom, pratim uputstvo i to je to. Nikakav problem. Ako nesto nije jasno, to je normalno, al daleko od toga da je konfuzno (jer nema kontradiktornih informacija da bi se 'konfjuzovao' ;) )

To su stara copy/paste uputstva, kada nije bilo toliko safe kernela...
Evo objasnjenja sta je safe a sta ne od kernela... nema potrebe za Abyssom...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1857556

Nema brikovanja sa TW SpeedMod-Notecore-Hydracore kernelima
Dnevno isprobam bar po jedan Rom tako da svakodnevno wajpujem sa gorenavedenim kernelima i Note jos uvek radi :) a imam insane chip ;)

Poslednja izmena:
Drugari ajde malo pomoci,

Ortak ima n7000 i sinoc pokusavao da instalira neki custom rom ( bio na stock) i kroz cmw picne wipe. od tog trenutka ne moze da dinge android tj zakuca se na samsung logou i tolko.. ne moze ni u cmw da udje. Probao je da instal preko odina 2.3.6 ali nema sance. odin zakuca odma u startu. i tako stoji i stoji ... znaci jedino sto moze je da udje u download mode.

Sta mu je ciniti ?

da samo sto ne moze da udje u recovery.

Jel bio na stock ics? Ako jeste, najverovatnije je zaradio brick bug. Ako nema garanciju mislim da je naderao... Ako ima treba da dobije novi tel.

Hard brickovao je phone. :( Od Hard Brick-a nema povratka. Ako ima garanciju nek ga nosi na servis, dobice drugi a ako nema onda mu jedino preostaje da kupi neki polovan sa slupanim ekranom, kamerom ili necim trecim a ispravnom plochom pa da od dva dastavi jedan.

Edit: a sto nije pratio upustvo za flashovanje costum roma? :(

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno