Zdravo svima,
Imao bih par pitanja i unapred sam zahvalan na odgovorima
Nisam strucnjak za Android, tacnije, Note mi je prva Android platforma koju koristim (presao sam sa iPhonea) i odusevljen sam. Telefon je zaista savrsen. Sada najzad moja pitanja:
Moze li mi neko proslediti link ka uputstvu za instalaciju najboljeg custom ROM-a (nisam expert ali vidim da velika vecina vas koristi custom ROM. Jedino sto znam o tome je da je koriscenjem custom ROMa otkljucano znatno vise nekih opcija i cuo sam da primetno poboljsava trajanje baterije. Meni ovo za bateriju zvuci cudno ali sa nekoliko strana sam naisao na takva misljenja).
Zatim, je li normalno sto mi se u odredjenim situacijama, telefon poprilicno greje? Obicno kada duze vreme koristim internet putem WiFi? Ako nije, imate li predstavu sta bi moglo biti u pitanju?
Takodje, juce sam updateovao Android OS sa verzije 2.3.6 na 4.0.3, koristeci opciju u samom telefonu "Software update". Primetio sam nekolicinu promena i dopadaju mi se, medjutim od juce mi vise ne radi MMS. Dva puta sam instalirao MMS podesavanja za Telenor, medjutim nista. Ne mogu ni da posaljem, niti da primim MMS.
I poslednje pitanje nije toliko vazno ali, kada vec gusim, nije zgoreg da priupitam - povremeno mi se display ukljuci iako je telefon na stolu i nista ne koristim. Cak i sa iskljucenim Wifi, dakle ne radi nikakav update aplikacija i slicno. Ume da bude malo iritantno, a ne znam kako to da resim. Koristim app Super task killer, medjutim nakon refresh-a, vidim da se gomila bespotrebnih procesa i aplikacija, sama od sebe ponovo aktivira

Postoji li bolja aplikacija koja zaista "ubija" pozadinske procese i apps koje ne zelim da koristim u datom trenutku (tipa weather, e-mail i slicno).
Izvinjavam se zbog jako dugackog posta ali svaka pomoc bi mi puno znacila. Hvala jos jednom unapred
Edit: MMS mi funkcionise ali SAMO kada ja aktiviram GPRS; ne aktivira ga vise automatski kao pre

Smor ali barem radi nekako.