cxdz810
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.12.2011
- Poena
- 170
Ja sam juče bez problema otključao LRQ sa tim criskelom network fix zipom !
Probacu jos jednom, nisam radio wajpove...
EDIT: Hvala na savetu! radi sve ok!
Poslednja izmena:
Ja sam juče bez problema otključao LRQ sa tim criskelom network fix zipom !
Pozdrav svima,
Imam par pitanja vezanih za ICS update. Na telefonu mi je GB 2.3.6 pa me je pre nekog vremena obavestio o updateu na ICS najpre da li je u pitanju 4.0.3 ili 4.0.4? Kakvi su utisci sa sladoledastim sendvičem po pitanju brzine rada i potrošnje baterije?
Meni se recimo kamera toliko zabudalila da je pauza prilikom uzastopnog slikanja slikanja kao da telefon ima single core procesor na 235 Mhz. To sam donekle uspeo da rešim resetovanjem podešavanja kamere ali i dalje radi neuporedivo sporije u odnosu na ženin S3 koji škljoca kao lud. Imam doduše i sporadična štucanja u samom interfejsu npr. skrolovanje između ekrana i različitih nivoa menija ali to je sitno i ne smeta.
A sad najvažije: kakva je situacija sa brick-bugom? Pretpostavljam da ako apdejtujem na ICS da sam u opasnosti. Wipe / factory reset nikad nisam radio, niti su mi trenutno potrebani, takođe svi fajlovi na telefonu su mi ionako ispod 800 Mb - znači li to da brickovanje ne treba da me tangira?
Na kraju jedno početničko pitanje, da li se OTA updateom gube podaci na telefonu, imenik, mejlovi, poruke itd? Poslednji update sam radio pre 100 godina na nekoj Xperiji i to sa 1.6 na 2.1 pa se ne sećam.
Hvala unapred na odgovorima.
Ja sam stavio Paranoid 2.11 @ CM10 ......
Testirao sam malo podesavanja oko zloglasnog Black Clippinga na TouchWizz romovima LRQ i LRI - najbolja slika sa najmanje razlivanja tamnih boja dobija se sa SpeedMod kernelom najnovijim za note, a najgora je sa stock (CF kernelom LRQ), HydraNote kernel je bolji od stocka ali losiji od Speedmoda.. i takodje mnogo je bolja slika ako prebacite na ''Dynamic'' rezim slike u podesavanjima sa auto brajtnesom/ moze i osvetljenje fiksno na polovini ili 40%...
Probacu i Paranoid Android da vidim kakva je tamo situacija sto se tice clippinga..
Inace moj Note na referentnoj slici sa brojevima
http://www.dodaj.rs/?w/zW/2uzMNrCj/untitled.jpg
U stock galeriji zacrnjeni su mi - 0-1-2- od trojke mogu da vidim brojeve - sto ce reci ''moderate'' black crush...
А како то инсталирати ?
Ja sam stavio Paranoid 2.11 @ CM10.
Bogme, 2.11 je daleko brzi.
Stigao mi je paket sa dx.com koji sam porucio 27 avgusta. Za 9 radnih dana. Bas su brzi ako se uzme u obzir da je samo 31 avgusta napustio HongKong. U paketu su bili:
-silikonska futrola koja pase savrseno i dobar je osecaj pod prstima.
-obican punjac + autopunjac. Na obicnom pise designed by Apple California i ima output od 1.0A isto kao i oreginalni Samsung tako da obecava.
-dva USB OTG adaptera. Nisu ista posto nisam ni hteo dva ista da porucim i dobro sto i nisam. Jedan je savrsen i pase super, neklima se ni na jednoj ni na drugoj strani. Drugi je suprotno od prvog, sav se klima i na strani gde ulazi u phone i na drugoj gde se bode full size USB ali ipak radi.
-8 in 1 package i tu se nalaze: silikonska futrola koja je shit, hard case koji je shit, dva screen protectora valjda su ok nisam ih probao, rezerna baterija od 2600mAh neznam kakva je, punjac za bateriju ( ima i ulaz za USB) koji je bas tezak shit: output mu je 350 ± – 50mA za punjenje baterije a na USB izlaz ima output od 800mAh. Tu je josh i micro USB b kabal.
-i jedan MHL kabal od 3m - nisam ga jos probao.
Sve ovo zajedno me je kostalo oko 45$.
Stavicu linkove kad dodjem kuci.
:wave:
Pa ti si kupio sve sto ima xD
Ja nisam hteo da bacam pare na srranja, jer znam da nista od toga ne vredi kao sto si i sam napisao. Ok mi je bila, kao i tebi, silikonska obloga, providna, sa strane hrapava koja je skroz ok, kablovi micro usb su njesra, auto punjac mi crko posle jedne upotrebe, mobilni punjac na 2xAA je crko isto odmah, usb on the go je ok, folija ko folija, mhl hoce kod igrica da secka (rece drug tako nesto), i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari