Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Nek pogleda po xda, koliko se secam ima nekih metoda da se povrati telefon. Ne bih ja to odmah otpisao. Al ako ima garanciju, a gore counter stoji 0 i samsung official, nek ide da mu daju nov mob :D

ma jok,

probali sve zivo sto na xda moze da se nadje, nece i bog...
Flash counter mu nijje isackan tako da ce probati sutra garaciju da iscupa.

Obavezno javi kako se odvijaju stvari.

a gore counter stoji 0 i samsung official, nek ide da mu daju nov mob :D

Pa ako je bljesnuo chip, ne mora ni da ima counter na nula ni samsung official stock, jer ce mu menjati da li plocu ili sta vec, tako da ne mogu da saznaju... E sad problem je sto moze u download mod, pa moze valjda sa JIG-om ili onim drugim da se povrati (ako nisu to pokusali), a ako ne moze, onda moze bilo sta da bude na telefonu, nema veze, ne mogu da saznaju nista.

Sad je ortak odneo na garaciju, lik mu je reko ovim recima : "A nisi prvi, svi koji pokusavaju da wipe ics zabaguju ovako". Drug se naravno pravio lud kao ne zna ni sta je wipe i sl. I dobio odgovor: Ne sekiraj se resicemo to danas pa te zovemo da dodjes da ga pokupis. Nismo mi dzabe kupili flash box za 800e ....

Wtf!? box !?

Zivo me zanima sta ce da naprave ;)

flash box= defibrilator za mobilne telefone :p, salu na stranu, tek kad sam stavio 4.04 offical video sam da isti i dlaje pati od brick buga, sad mi se nesto i ne menjaju veci fajlovi na samom telefonu, cudi me dda to jos nisu ispravili. Stvarno veliki propust.

Dobar dan :D

Oficijalni ICS u pitanju, LRI verzija roma, oficijalni kernel. Šta me zanima: Naime, imao sam već galaxy note, ali pre jedno 4 meseca. Sada hoću da formatiram memoriju, pa me zanima proces kojim bih trebao to da odraim. Samo me propratite pa ispravite :D

1. Rootujem stock ICS
2. Flash safe kernel
3. Iz safe recovery konzole wipe-nem sd karticu?

Ako je tako, bacite mi linkove, ako nije problem, vi što ste to radili nekoliko puta i znate gde se šta nalazi. Dobih neki Note, pa da ga ne s****m kao što sam S2 :D

Inače na svom prošlom note sam flešovao 100 romova, ali kada s****š jednom nešto, nije ti svejedno posle :D

flash box= defibrilator za mobilne telefone :p, salu na stranu, tek kad sam stavio 4.04 offical video sam da isti i dlaje pati od brick buga, sad mi se nesto i ne menjaju veci fajlovi na samom telefonu, cudi me dda to jos nisu ispravili. Stvarno veliki propust.

Stavis safe kernel i siguran si.

Jel neko probao hydra core kernel da stavi na paranoid android? Da li radi, posto kad sam probao da instaliram zakuca tel. i nece da se upali...

Још увек не ради са последњом верзијом (2.17)

Izvinite sto upadam ovako, ali ima li ko da je instalirao zvanicni 4.0.4 android na nout? Po netu vidim da uz njega dolazi i popup play sa s3ke ali na mom noutu posle updata nema popap pleja :s nema ni allshare play aplikacije koja se na netu i tjubu pokazuje u nekim revjuovima. Sta ciniti? Da flesujem neki drugi firmver preko odina?

Instalirao. Imas popup play u fabrickom plejeru. Imas i allshare.

Koji si rom instalirao?

Imam allshare al nema al share play. Nebitno.
Instalirao sam ovaj za srbijy sto je izasao preko telenora i zakljucso mi se fon za mreze ali to sam resio brzo sa ljudima iz servisa.
Znaci radio sam OTA update na 4.0.4 sa jb direktno.
Verzija 4.0.4
Verz os opsega n7000xxlrk
Kernel: 3.0.15-n7000xxlrl-CL811902
DPI@HP27 #3
SMP PREEMPT thu aug 2 ....
Br podverzije
IMM76D.XXLRL

provajdovaću i ss ako je neophodno...
Nema popup pleja, sve ostale dzidzabidze kao sto su novi s note sa prepoznavanjem formula i ostalo imam.
Takodje vise ne radi ona funkcija da se osvetljenje ekrana rucno menja prevlacenjemprsta po vrhu ekrana. I ne moguda iskljucim opciju da mutira audio playback kad ceo ekran dodirnem dlanom.
Najzalije mi tog popup pleja i all share plej :D

Koji ce ti djavo pop up play pored supervideo-a? Bolji je duplo od fabrickog, radi i sa youtube-om

Sad sam skinuo onaj eMMC check i imam insane chip revizija 19 sto znaci da sam kritican za brickbug . Jednom sam vracao podatke na fabricka podesavanja, sta ustvari ja sad ne smem da radim da ne bi izazvao sudbinu i brickovao fon?:D
Kojtam da ubacim speedmode kernel jer kako vidim on je safe? Kakve promene ce to doneti sa ovim stock firmverom? Da li u slucaju nekih problema mogu da vratim na fabricki kernel? I koja je razlika izmedju speedmod kernela i ovih lrq i sl? Baš sam laik po pitanju kernela. Rom i rutckapiram al ovo mi još imaginarno :D

E *** ja sam ti čovek koji voli fabričke stvaei ukoliko su dobre, ako ne tek onda pribegavam modifikacijama j)
I smsrt stay od s3ke ims aplikacijs milion ps ni jedna ne moze da radi tako dobro kako radi fabricka na s3. Probao. Imam i s3 :)

Jutjub ne gledam preko aplikacije jer je aplikacija retardirana i ne podrzava proxy. Kad je bacim u background da odg na poruku i vratim se u yt on opet krene da ucitava video od tog mesta gde je pauzirao iako je ceo video skoro bio ucitan.zato pustam yt iz brauzera i to u desktop viewu :D

Poslednja izmena:
Da li ima da se skine negde stock tastatura za note , ona koja moze jednom rukom da se kuca, tj.smanji se u levo ili desno zavisno kojom rukom kucate. Koristim paranoid pa je ovde samo stock ics?

Sad sam skinuo onaj eMMC check i imam insane chip revizija 19 sto znaci da sam kritican za brickbug . Jednom sam vracao podatke na fabricka podesavanja, sta ustvari ja sad ne smem da radim da ne bi izazvao sudbinu i brickovao fon?:D
Kojtam da ubacim speedmode kernel jer kako vidim on je safe? Kakve promene ce to doneti sa ovim stock firmverom? Da li u slucaju nekih problema mogu da vratim na fabricki kernel? I koja je razlika izmedju speedmod kernela i ovih lrq i sl? Baš sam laik po pitanju kernela. Rom i rutckapiram al ovo mi još imaginarno :D

E *** ja sam ti čovek koji voli fabričke stvaei ukoliko su dobre, ako ne tek onda pribegavam modifikacijama j)
I smsrt stay od s3ke ims aplikacijs milion ps ni jedna ne moze da radi tako dobro kako radi fabricka na s3. Probao. Imam i s3 :)

Jutjub ne gledam preko aplikacije jer je aplikacija retardirana i ne podrzava proxy. Kad je bacim u background da odg na poruku i vratim se u yt on opet krene da ucitava video od tog mesta gde je pauzirao iako je ceo video skoro bio ucitan.zato pustam yt iz brauzera i to u desktop viewu :D

Samo ubaci speedmod i ne razmisljaj previse...

Imenjace skini thumb keyboard. Ja ga koristim umesto samsung tast i mnogo je bolji a ima i to za jednu ruku u opcijama :) plus mozes sve u tanka crevca da podesavas tastaturu. Boju. Layout. Size. Itd itd

Cwele koji rom da instaliram za popup play? Da li onaj nemacki?

Ja imam nemacki LRT.

Aha, nemački ROM LRT i SPEEDMOD kernel jel? i to je najbolja kombinacija?

kad ubacim speedmod kernem, hoću li moći nesmetamo da updatujem preko kiesa na 4.1 kad izadje?

I jel taj nemački rom ubacujem preko odina, ili menjam region kod pa fleshujem preko kiesa?

Imam hydracore 4.3b. Ne speedmod. Mozes da stavis koji hoces. Mislim da je nebitno.

Ja sam rom felsovao preko MobileOdin-a. Promenio sam CSC u DBT.

Ok znaci prvo flesujem safe kernel tj speedmode preko odina i download moda pa onda kad ubacujem taj german rom recimo ne zrlelim da idem preko mobile odina nego pcodina? Je li to izvodljivo bez rutovanja?
Csc? Ne kontam. Laik sam :D ***
Jel moze preko odina da se napravi backup roma i kernela?
Ukratki. Koji je najbrzi i najbezbedniji nacin da mu flesujem speedmode i taj german rom. I jel ima tu srpskog jezika? :D

Poslednja izmena:
Jel ima neki bugfree smooth JB ROM?

Sad je ortak odneo na garaciju, lik mu je reko ovim recima : "A nisi prvi, svi koji pokusavaju da wipe ics zabaguju ovako". Drug se naravno pravio lud kao ne zna ni sta je wipe i sl. I dobio odgovor: Ne sekiraj se resicemo to danas pa te zovemo da dodjes da ga pokupis. Nismo mi dzabe kupili flash box za 800e ....

Wtf!? box !?

Zivo me zanima sta ce da naprave ;)

I kakav je ishod? Jesu ga vaskrsnuli?

:D pre 5 min sam se cuo sa drugom.

Telefon zvanicno mrtav , dobio novi :)

Nazad
Vrh Dno