Sad sam skinuo onaj eMMC check i imam insane chip revizija 19 sto znaci da sam kritican za brickbug . Jednom sam vracao podatke na fabricka podesavanja, sta ustvari ja sad ne smem da radim da ne bi izazvao sudbinu i brickovao fon?

Kojtam da ubacim speedmode kernel jer kako vidim on je safe? Kakve promene ce to doneti sa ovim stock firmverom? Da li u slucaju nekih problema mogu da vratim na fabricki kernel? I koja je razlika izmedju speedmod kernela i ovih lrq i sl? Baš sam laik po pitanju kernela. Rom i rutckapiram al ovo mi još imaginarno
E *** ja sam ti čovek koji voli fabričke stvaei ukoliko su dobre, ako ne tek onda pribegavam modifikacijama j)
I smsrt stay od s3ke ims aplikacijs milion ps ni jedna ne moze da radi tako dobro kako radi fabricka na s3. Probao. Imam i s3
Jutjub ne gledam preko aplikacije jer je aplikacija retardirana i ne podrzava proxy. Kad je bacim u background da odg na poruku i vratim se u yt on opet krene da ucitava video od tog mesta gde je pauzirao iako je ceo video skoro bio ucitan.zato pustam yt iz brauzera i to u desktop viewu