shatroghistro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2009
- Poena
- 275
Da, kada sam vec 2 promenio -.-
I to jos ne znaju ni kada ce da srede. Da sad srede, ne znam dal bih cekao dvojku i dalje.. Mozda zbog baterije
hmmm, los prikaz crne?? U cemu je fora? Da li je nesto drugacija od prikaza na galaxy -u S2?? Kontam da je amoled i da je u pitanju ona ``duboka`` crna..
A svi se i nadamo da ce da ga srede u JB u decembru.
ima li napretka sa JB romovima? ja se jos drzim ovog LRQ, svidja mi se kako radi![]()
Ja nisam pratio razvitak JB ROM-ova ali valjda dok neizadje oficijalni JB iz Samsunga necemo imati potpuno funcionalan JB sa Project Butter.
d... tako sam i pretpostavio... nista, dok cekamo probajte ovaj wallpaper, izgleda apsolutno prebolesno
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxelus.freshleaveslivewallpaper&hl=sr
Ok, to je bitno, znaci nije do samog ekrana, vec je problem softverske prirode.. ok hvala na informacija..![]()
Jel moguce odraditi dual boot na Note-u?
Zelim da probam neki AOSP rom ( dajte preporuku koji) ali mi se ne izbacuje ovaj sto sad imam Criskelo's ICS + Speedmod kernel posto radi dobro i ima odlican battery life.
Samsungov JB leak na XDApocelo je!
Ја сам га пробао и после 5 минута се вратио на параноид...
Некако ми делује успорено и много штуца.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari