fcinterbgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2008
- Poena
- 350
Rece zakljucan, tako da: safe kernel i to je to.
Danas mi je dosao zet sa Galaxy Note i hoce da mu flesujem neki ROM (Paranoid) sto ne bi bio problem da sam ja pratio Note teme,ali nisam jer isti ne posedujem. Citao da danas teme na xda i trebalo bi da je ovaj njegov kernel safe jer se nigde ne spominje kao unsafe (bar ja nisam video) ali opet nisam 100% siguran a ne bih da mu brickujem telefon. Citao sam i ovu vasu temu zadnjih 10tak stranica ali nisam nasao informaciju koja mi treba pa bih ipak voleo ako bi neko mogao da mi kaze jel ovo safe kernel?
Kernel version
3.0.15-N7000XXLRI-CL811902
dpi@DELL167 #3
SMP PREEMPT Wed Jul 11 20:04:41 KST 2012
Inace on je na stock ICS i ako je safe kernel ovo bi trebalo da je procedura za rootovanje i instalaciju CWM-a?
Posle toga skinem Paranoid i flesam, simple as that?
Evo ja sada imam na noteu rocket tj. S3 look. I stvRno mi ok radi jedino ovaj izgled za bateriju mi nije lep a ne znam moze li se promeniti. A takodje i speed mod kernel. Fercera lepo a baterija moze da izdrzi 1 dan
Pise mi hardcore@speedmod-n70000-ics #k3-13 valjda je to to
Videcu ovaj rocket da probam ili ovaj N7000XXLS2 preko odina.Nego ne znam dal i za njega treba safe kernel? i jel moram posle svakog da fleshujem kernel ili kuvani imaju svaki za sebe koji im treba
Pozdrav, idem danas da kupim Note pa me zanima posto je sim free a ja koristim MTS mrezu da li je moguce abdejtovati na oficijalni ics ili kad stize Jelly Bean za Srbiju (ako uopste stigne)? Posto mi je dosta ovih custom romova.
Evo mi sad ne radi home dugme. Ko mi bese preporuci ovaj rocket?
a sad pitanje za one koji koriste rocket rom. Kako da upalim notifikaciju posto mi nista ne izbacuje. Potrebno mi je za skype i viber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari