@pablo- batalio sam Note 1, cekam Note 2Sinoc sam skoknuo do BG-a na Fasion Week gde je bilo predstavljanje sgn2 i odusevljen sam, tako da tesko da bih, posle onoga sto sam video, uzeo po treci put Note 1
![]()
Treca sreca
@pablo- batalio sam Note 1, cekam Note 2Sinoc sam skoknuo do BG-a na Fasion Week gde je bilo predstavljanje sgn2 i odusevljen sam, tako da tesko da bih, posle onoga sto sam video, uzeo po treci put Note 1
![]()
Gde mogu da nadjem mod za power dugme kao okidac za kameru? Za ICS naravno.
Da li si primetio neko poboljsanje kod zvuka, sto u slusalicama sto na zvucniku?
i ja sam upravo probao JB RocketROM v1radi stvarno brzo i lepo, nema sta da se kaze. ali opet, ima nekih sitnica koje me nerviraju... tipa:
tastatura se gubi pa pocne da kuca samo velika slova iako klikces na mala.
music player FC.
s-pen podesavanja za levoruke ne rade.
s3 weather widget zauzme 3x5 mesta (umesto 2x5).
slika kao da je malo bledunjava iz nekog razloga.
sivi notification prozor me malo nervira.
kad se ovo jos malo sredi stvarno ce vredeti preci na njegaipak je ovo inicijalna verzija
e da, ono sto mi se jaako svidja je kako radi haptic na tastaturi![]()
Ljudi ako sam dobro shvatio da bi se rootovao ,ubaciio CWM i flesovao telefon trebam samo da not-u preko ODINA ubacim Abyss Kernel i to je to?
Ne. Zavisi dali si na GB-u ili na ICS-u. Ako si na ICS-u nemoj slucajno da idesh na wipe data/ factory reset o nemoj da kopiras / premestas velike file-ove.
Upustvo za rootovanje i instalaciju CWM-a:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329360
Safe / unsafe kernel list:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1857556
Procitaj na svakom threadu barem prvu stranu.
I ako si na ICS-u batali Abyss kernel. On je za GB a ne za ICS. A na onom xda brdo noobova sto pisu po threadovima da kad se instalira neki ICS rom mora najpre da se flashne GB kernel :wall: Uglavnom ako si na ICS-u mozesh da flashnes neki safe kernel za ICS. Speedmod, NoteCore, Hydracore...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari