@pablo- batalio sam Note 1, cekam Note 2 🙂 Sinoc sam skoknuo do BG-a na Fasion Week gde je bilo predstavljanje sgn2 i odusevljen sam, tako da tesko da bih, posle onoga sto sam video, uzeo po treci put Note 1 🙂
Treca sreca 🙂
@pablo- batalio sam Note 1, cekam Note 2 🙂 Sinoc sam skoknuo do BG-a na Fasion Week gde je bilo predstavljanje sgn2 i odusevljen sam, tako da tesko da bih, posle onoga sto sam video, uzeo po treci put Note 1 🙂
Gde mogu da nadjem mod za power dugme kao okidac za kameru? Za ICS naravno.
Da li si primetio neko poboljsanje kod zvuka, sto u slusalicama sto na zvucniku?
i ja sam upravo probao JB RocketROM v1 🙂 radi stvarno brzo i lepo, nema sta da se kaze. ali opet, ima nekih sitnica koje me nerviraju... tipa:
tastatura se gubi pa pocne da kuca samo velika slova iako klikces na mala.
music player FC.
s-pen podesavanja za levoruke ne rade.
s3 weather widget zauzme 3x5 mesta (umesto 2x5).
slika kao da je malo bledunjava iz nekog razloga.
sivi notification prozor me malo nervira 😀.
kad se ovo jos malo sredi stvarno ce vredeti preci na njega 🙂 ipak je ovo inicijalna verzija 🙂
e da, ono sto mi se jaako svidja je kako radi haptic na tastaturi 🙂
Ljudi ako sam dobro shvatio da bi se rootovao ,ubaciio CWM i flesovao telefon trebam samo da not-u preko ODINA ubacim Abyss Kernel i to je to?
Ne. Zavisi dali si na GB-u ili na ICS-u. Ako si na ICS-u nemoj slucajno da idesh na wipe data/ factory reset o nemoj da kopiras / premestas velike file-ove.
Upustvo za rootovanje i instalaciju CWM-a:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329360
Safe / unsafe kernel list:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1857556
Procitaj na svakom threadu barem prvu stranu.
I ako si na ICS-u batali Abyss kernel. On je za GB a ne za ICS. A na onom xda brdo noobova sto pisu po threadovima da kad se instalira neki ICS rom mora najpre da se flashne GB kernel :wall: Uglavnom ako si na ICS-u mozesh da flashnes neki safe kernel za ICS. Speedmod, NoteCore, Hydracore...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari