fcinterbgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2008
- Poena
- 350
Android 4.1.1 Jelly Bean for: Galaxy S III, Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy Note 10.1 and Galaxy Tab 2 all in Q4.
Znaci do kraja godine.Android 4.1.1 Jelly Bean for: Galaxy S III, Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy Note 10.1 and Galaxy Tab 2 all in Q4.
taj i kad izadje bice g0vn0mnogo je veca verovatnoca da ce ovaj nightly do tad da ukiva
![]()
TrueNe radi najbitnijebutter smooth i hw comp.
![]()
Ja nikad nisam imao ispod 5h ekrana, ni sa onim stock gingerom - bar koliko se secam. Takodje mislim da nikad nisam prebacio 6h, ni sa cim..imas ti sta instalirano na tome
Neki exchange, skype, fb, linkedin.. itd lol![]()
Imam instalirano puno toga...
-2 Email naloga jedan je Push a drugi je sync na 15 min
-Viber u pozadini
-Skype imam ali trenutno ga nekoristim posto nemam potrebe a i palim ga samo po potrebi posto zvace bateriju
-FB Sync je off necu da me smaraju notifikacije...
A koji ti je ''Baseband'' na romu? Jel LRK?
Ubacih na Alliance romu, LRK modem i SpeedMod kernel i stvarno baterija traje mnogo duze..
A najbolji LRQ bi bio Chracks rom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1665208
Sa custom instalacijom, kao criskelo, koji je prekinuo dalji rad na Note romovima...
Nekontam zasto neki developeri i dalje teraju da mora da se instalira Abyss kernel kad se radi full wipe i kad se dolazi sa ICS-a? Pa Abyss je GB kernel a u svakom upustvu ga pominju... :wall: Valjda su i Notecore i Speedmod safe? Taj xda koliko je koristan toliko je i konfuzan...
Nekontam zasto neki developeri i dalje teraju da mora da se instalira Abyss kernel kad se radi full wipe i kad se dolazi sa ICS-a? Pa Abyss je GB kernel a u svakom upustvu ga pominju... :wall: Valjda su i Notecore i Speedmod safe? Taj xda koliko je koristan toliko je i konfuzan...
da samo sto ne moze da udje u recovery.
da da ICS ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari