Ono sto je meni padalo na pamet kao razlog za ovo kod sbb-a jeste da pokupis javni ip koja je blokirana zato sto je neko nekada cheatovao iza te adrese ili nesto tako slicno. Nisam it-ijevac da bi strucno znao zasto se to desava ali to je neko laičko nagadjanje.
A da tih dana je meni menjao javni ip dva tri puta a to se retko desava, ja sam se spremao da zovem sbb ali se sama posle dva dana promenila ip i radilo je.
Dobro je da si nasao razlog.
P.S. javi ako na konto ovoga uspes da se skines sa NATa
Je l mozes da nam kazes sta si tacno zahtevao od njega. Da znamo ako neko bude imao slican problemZvao sam Sbb, čovek iz tehničke podrške je nešto sinhronizovao i sada sve radi![]()
Imam pitanje. Trebam sistem da uradim ponovo,eh sad ne znam kako da izvedem da sacuvam save profile od rdr2... Sta je potrebno sve da backupujem?
Ja sam u startu tako napravio nalog ali mislim da moze da se menja negde u opcijama
Na koji mejl si poslao zahtev i šta si im napisao, pa su ti promenili nalog na Ukrajinu?
Čini mi se da na delu gde menjam državu stoji "Contact Us" ili nešto slično i tu sam kreirao tiket i objasnio šta mi je potrebno
Meni je bilo dozvoljeno da iz menija promenim zemlju sa Srb na UA, kao da sam menjao pass za nalog
Koji razlog si naveo da želiš da promeniš zemlju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari