Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

Da se i ja ukljucim, igram na sharevanom nalogu (kupljen za 5$ na ebay-u) offline vec dobrih 15 dana, nikakav problem...

Ono sto je meni padalo na pamet kao razlog za ovo kod sbb-a jeste da pokupis javni ip koja je blokirana zato sto je neko nekada cheatovao iza te adrese ili nesto tako slicno. Nisam it-ijevac da bi strucno znao zasto se to desava ali to je neko laičko nagadjanje.

A da tih dana je meni menjao javni ip dva tri puta a to se retko desava, ja sam se spremao da zovem sbb ali se sama posle dva dana promenila ip i radilo je.

Dobro je da si nasao razlog.

P.S. javi ako na konto ovoga uspes da se skines sa NATa

Zvao sam Sbb, čovek iz tehničke podrške je nešto sinhronizovao i sada sve radi :)

Želeo sam da, u sred ove korone, odigram igru na 100%. Od zatataka koje moraš da odradiš posle glavnog dela igre sam odradio sve "dinosaur bones", pobrao sve potrebne biljke, konjosao zadnja dva HORSEMAN CHALLENGE-a, potrošio silne pare za one cigaretne sličice, sve ono što niko normalan ne bi uradio, ali ja sebe ne smatram normalnim... uglavnom pre poslednje misije u igri (da ne spoilujem) od 9 ACHIEVEMENT CHALLENGES sam završio 8 i ostao mi je jedino GAMBLER ACHIEVEMENT pa da dobijem LEGEND OF THE EAST odelo i završim igru kako treba, sa 100%. Dakle GAMBLER 8 ACHIEVEMENT je da u black jack-u dobiješ tri ili pet partija sa pet izvučenih karata. Dakle u pet izvlačenja moraš imati 5 (PET) karata koje su manje od, recimo, osmice. Šanse za to?? Minimalne. Gledam neki film na TV-u i, uporedo, igram BJ (Black Jack, ne Blow J ;) ), znači bacim povremeno pogled. Oglčedao sam tri filma (skoro 6 sati) a na tom ACHIEVEMENTU sam uspeo JEDNOM da sastavim ono što se traži. U jednom trenutku sam se toliko iznervirao da bi onoga ko je smislio taj Čelendž tako rado i sa slašću učinio ono što su Živanu Đurđeviću (stariji znaju, mladi ne moraju) uradili bilo dečja igra.
Na kraju sam se toliko iznervirao da sam izbrisao igru i rešio da je batalim na duže vreme. A onda probam GTA V (ko zna koji put, ali mi je super slušati moju muziku dok igram), Witcher 3 (takođe ko zna koji put), Tomb Raidere (ove nove), AC:Odyssey (koji nikako da završim) Mafia, KotOR, Disco Elyssium, Commandos 2 HD...svaku igru koju znam da mogu uvek da igram i svaka mi bude beskrajno dosadna. Tako očajan pomislim "pa neće mi valjda RDR2 biti toliko zanimljiv da ga 5 put (uzastopno) prolazim od početka??"
I, evo, opet uživam prolazeći ono što beskrajno dobro znam po peti put. Ova igra je otrov. Izbegavajte je ako možete. Uništiće vam zabavu u svim drugim igrama.
Osim ako volite rešetanje mrdajućih piksela, onda vam zavidim. Meni su FPS igre beskrajno dosadne i ako volite DOOM Eternal, Bioshock Remastered ili bilo koju Battle Royal igru, onda vam iskreno zavidim. Meni je RDR2 uništio gejming, jer mi ništa osim toga nije zanimljivo ni dostojno utrošenog vremena.
Ali, to je samo moj slučaj.

Poslednja izmena:
Nije samo tvoj, potvrđujem I kod mene :D

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Da ne mogu da igram RDR2 :) Tj da Rockstar launcher ne moze da se startuje, a da radi preko VPN i preko hotspota sa mobilnog, i decko iz tehnicke podrske je nesto sinhronizovao, i rekao da ce sad da radi, a ako bude problema, da pisem Rockstaru da ne mogu da se konektujem na launcher (srecom, do ovoga nije doslo).

Otvorio ti je portove za Rockstar Launcher, pošto si izgleda pod CGNAT-om.

Jesam sigurno pod CGNAT-om, tako da je verovatno to to. Sta god, bitno da radi :)

Imam pitanje. Trebam sistem da uradim ponovo,eh sad ne znam kako da izvedem da sacuvam save profile od rdr2... Sta je potrebno sve da backupujem?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pretpostavljam da RGL ima cloud save opciju, tako da ne bi trebao da se brineš oko toga

Imam pitanje. Trebam sistem da uradim ponovo,eh sad ne znam kako da izvedem da sacuvam save profile od rdr2... Sta je potrebno sve da backupujem?

Ukoliko ti je u podešavanjima igre u RS Launcheru uključen ENABLE CLOUD SAVES onda će se automatski vratiti svi sejvovi. Ukoliko to nisi uradio, onda su oni u "c:\Users\KORISNIČKO IME\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles\I OVDE NEKI RANDOM BROJ"

Aham. Upaljen mi je taj cloud save ali cu za svaki slucaj sacuvati i iz dokumenta. Hvala ;)

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Kako ste menjali zemlju na Ukrajinu na EPIC nalogu? Vidim da je jedini način da to tražim putem mejla, ali možda ima i još nešto brže.

Ja sam u startu tako napravio nalog ali mislim da moze da se menja negde u opcijama

Nije baš tako prosto.Screenshot_20200411-183324_Opera.jpg

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Zdravo, any tips za početnike? Za roles i tako to? Hoće li neko u neki klan, treba li pomoć za story missions? Pozdrav.

Na koji mejl si poslao zahtev i šta si im napisao, pa su ti promenili nalog na Ukrajinu?

Na koji mejl si poslao zahtev i šta si im napisao, pa su ti promenili nalog na Ukrajinu?

Čini mi se da na delu gde menjam državu stoji "Contact Us" ili nešto slično i tu sam kreirao tiket i objasnio šta mi je potrebno, pa su napravili samo par provera da je to moj account i promenili mi bez pitanja.

Inače sat i po čekam da mi skinu taj 1$ kako bih mogao da verifikujem nalog.

Nije dolar nego iznos do dolara, ako imas bilo koju transakciju da ti skine u dinarima do dolara i odmah vrati to je to, ali verovatno bi primetio transakciju.

Meni je svojevremeno skinuo 67 dinara bukvalno odmah i odmah vratio.

Meni je bilo dozvoljeno da iz menija promenim zemlju sa Srb na UA, kao da sam menjao pass za nalog

Meni je bilo dozvoljeno da iz menija promenim zemlju sa Srb na UA, kao da sam menjao pass za nalog

Jeste, sve dok ne kupiš prvi put nešto pa lock-uju tu opciju. Posle ako želiš promenu regiona/države, jedino kontakt supporta kao što je Sympathy Chan uradio.

Ok, imam bl3 vec na tom nalogu, key od 5700xt registrovan, ovde kupljena

Kul. :D Javi ako ti prođe potvrda.

Ja pazario preksinoc prema vasim uputstvima za ukrajinu, proslo mi sve iz prve, iznos mi skinuli i vratili nakon 10 sekundi, bilo nekih 11,9din, rajfajzen banka je u pitanju. Inace izasla me igra nekih 15e imao sam i onaj holiday coupon na epic-u.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Hoćemo li praviti kakvu posse ili nešto slično? I je l hoće neko kasnije da pika? Da se dodamo na RSC

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno