Šta je novo?

Red Dead Redemption 2 PC

Koliko sad na kraju kosta ta ukrajinska verzija bez kupona?

To je inace najjeftiniji nacin?

Oko 25e bez kupona.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Ako je neko voljan da mi upadne na account i kupi mi igru, neka mi se javi. Meni ovo ne prolazi.

Moguće je da je zastoj do tvoje banke. Bitno je da si rešio. Probaću i ja da prebacim nalog na Ukrainu, ipak su cene igara mnogo niže.

Jesu ispravljeni svi bagovi? Razmišljam i ja da pazarim preko Ukrajine pošto imam i Holiday vaučer, pa bi izašlo 15 evra (17 za specijalno izdanje), pa me zanima jel može da se igra na mojoj konfiguraciji iz potpisa? Neće kočiti, seckati i izbacivati na desktop? Ili je bolje da se sačeka neki veći popust za ps4 slim ako mnogo baguje?

Citao sam o tom kuponu za 10e medjutim ne mogu nikako da ga preuzmem. Ja sam uzeo pre par dana rdr2 ultimate ediciju i ispalo me 3790 rsd...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Kupone su delili u decembru, ja mislim, nisam ga još iskoristila, a ističe mi u maju.

Ahaa,okej. A sto se tice bagova,nema nista za sad. Cekaj da ti jos iskusniji kazu (koji su presli po 2 3x [emoji16])

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Jesu ispravljeni svi bagovi? Razmišljam i ja da pazarim preko Ukrajine pošto imam i Holiday vaučer, pa bi izašlo 15 evra (17 za specijalno izdanje), pa me zanima jel može da se igra na mojoj konfiguraciji iz potpisa? Neće kočiti, seckati i izbacivati na desktop? Ili je bolje da se sačeka neki veći popust za ps4 slim ako mnogo baguje?

Osim izbacivanja na desktop (kojeg možeš ili ne moraš da imaš), skoro sve je ispravljeno. Igra nikad nije ni imala game-breaking bagove, ali i ono malo što je bilo je filtrirano već kroz 2-3 meseca.

Igra je full ispeglana, nijednom me nije izbacila na desk, niti bilo kakva anomalija...a svaki dan igram po 3-4 sata... Na 50% sam progresa a sabio sam sigurno 40 sati..stvarno sve natenane igram, svaki sidequest..jedino me mrzi bas svaku legendary zivotinju da lovim i biljke da sakupljam

Ja jedini bag koji sam imao je bio u misiji k Srecom pa sam imao sejv odmah pre misije ( auto save sam iskljucio) pa je iz drugog pokusaja proslo.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Igra je full ispeglana, nijednom me nije izbacila na desk, niti bilo kakva anomalija...a svaki dan igram po 3-4 sata... Na 50% sam progresa a sabio sam sigurno 40 sati..stvarno sve natenane igram, svaki sidequest..jedino me mrzi bas svaku legendary zivotinju da lovim i biljke da sakupljam

Heh, je prelazim 4. put i nameravam da sakupim sva odela kod trapera, odradim sve achievement-e, da je završim sa 100% jer mi je prokletinja od igre učinila sve druge dosadnim i glupim.

Ja jedini bag koji sam imao Srecom pa sam imao sejv odmah pre misije ( auto save sam iskljucio) pa je iz drugog pokusaja proslo.

Kada sam pazario 5700XT imao sam taj bag da svaki put kad startujem igu onaj uvodni ekran (punjenje sačmare, Rockstar logo, pa onaj deo sa menijima...) se nikada ne pojavi iz prve. Trebalo mi je uvek nekoliko puta da uradim Alt-Tab kombinaciju sa Opera browser-om (to prvo uključujem po podizanju sistema) ne bi li se slika prikazala preko celog ekrana. I to nije bilo ispravljano ni sa jednim patch-om ili drajverom, sve dok pre tri dana mi nešto Opera nije pobrljavila, pa sam je obrisao i koristio Chrome. I od tog trenutka nemam nikakav problem sa uvodnim menijem koji sad radi savršeno. Prokleta Opera mi je pravila probleme sa početnim ekranima u igri. Ovo pišem samo da ukoliko imate AMD grafiku izbegavate Operu u širokom luku. Za svaki slučaj.

Poslednja izmena od urednika:
Hvala svima na odgovorima. Znači sve radi super sad, a hoće li biti dovoljno 8gb rama?

Heh, je prelazim 4. put i nameravam da sakupim sva odela kod trapera, odradim sve achievement-e, da je završim sa 100% jer mi je prokletinja od igre učinila sve druge dosadnim i glupim.

Kada sam pazario 5700XT imao sam taj bag da svaki put kad startujem igu onaj uvodni ekran (punjenje sačmare, Rockstar logo, pa onaj deo sa menijima...) se nikada ne pojavi iz prve. Trebalo mi je uvek nekoliko puta da uradim Alt-Tab kombinaciju sa Opera browser-om (to prvo uključujem po podizanju sistema) ne bi li se slika prikazala preko celog ekrana. I to nije bilo ispravljano ni sa jednim patch-om ili drajverom, sve dok pre tri dana mi nešto Opera nije pobrljavila, pa sam je obrisao i koristio Chrome. I od tog trenutka nemam nikakav problem sa uvodnim menijem koji sad radi savršeno. Prokleta Opera mi je pravila probleme sa početnim ekranima u igri. Ovo pišem samo da ukoliko imate AMD grafiku izbegavate Operu u širokom luku. Za svaki slučaj.
I ja imam isti problem, ali posle jednog alt-tab pojave se meniji u igri normalno. Opera ostaje tu gde jeste. [emoji4]

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Pazarila sam. Jel treba da bude uključen vpn dok se skida?

Zahvaljujem. :) A treba beše da se registruje i na Rockstar-u i da se skine launcher? Jel se tu isto stavlja Ukrajina?

Ja sam te naloge imao od pre (gta 5) ali 100 posto nisam tada stavljao Ukrajinu kao zemlju.

Ja kupih za 6e neki sherovan nalog sa ebaya. Dobiju se podaci za epic, skineš i igraš. Treba da se iskljuci cloud snimanje i da se iskljuci internet kad se pokrene igra. Za sada ova dva dana radi bez problema.

Problem je ako ti na pola igranja prestane da radi, pa kupis novi nalog a ono ne rade save-ovi.

Pređoh igru, tj. završih priču. Šta reći, osim da je igra stvarno remek delo.

Definitivno u top 5 igara meni.

Ostalo mi je još većinu challenge-a da odradim, osim toga sam iscedio maksimum iz offline dela (sve misije odrađene, svaki pedalj mape pregledan):

playtime.jpg

Za prvi playthrough, štonobikazli, poprilično dobar bang for the buck. :D

Inače, od bagova, imao sam pokoji crash (relativno često zapravo, al uglavnom van misija, a tu verovatno nije pomoglo mnogo ni ~100 tabova chrome-a u pozadini), i samo jedan frustrirajuć bug (nestala mi carcano puška, pa sam morao ponovo da kupim, pukao preko $200 kad i nisam imao keša...).

Vrh Dno