Evo ovako, kao prvo fantasticno izgleda (subjektivno) i skroz je mat crne boje.
Stranice su mu gumirane tako da ne klizi iz ruke, ostatak misonje je od veoma kvalitetne plastike (vec mi je nebrojeno puta pao sa stola i jos nista ne skripi

).
Levi i desni tasteri su malo tvrdji, odnosno treba ih malo jace pritisnuti, sto je po meni plus jer je nema slucajnih miss-klikova.
Sa gornje strane, ispod tockica, se nalaze jos tri tastera koja sluze za on-the-fly prebacivanje dpi, sto je veaoma zgodno u FPS igrama (citaj: kada zumiras sa snajperom).
Svaki od tih tih tastera se pomocu softvera moze podesiti na odredjeni dpi. Dpi opseg je od 200 do 2000 u koracima od 400.
Sa leve strane, jedan iznad drugog, nalaze se jos dva dodatna tastera koja mogu da imaju bilo koju funciju, od jednostavnog klika pa do slozenih macro-a.
Tockic je takodje odradjen od neke vrste tvrde gume i ne moze se pomerati u levo ili desno, sto je po mom misljenju odlicno.
Prednost je sto se tockic pomera u odredjenim koracima, i jasno se oseti pomeranje za jedan podeok.
Takvo pomerajne je idealno za promenu oruzja u igrama ili skrolovanje liniju po liniju.
Naravno tockic sluzi i kao treci taster i bas zbog prethodno navedenog pomeranja u koracima savrseno funkcionise jer nema pomeranja tockica gore ili dole pri njegovom pritiskanju.
Malo je tezi od prosecnog igrackog misa (npr. Deathadder), ali dovoljno lagan da lepo klizi po podlozi.
Ergonomija mu je vise nego odlicna, ali to mu je i jedina mana, jer mis je stvarno velik i ako nemas malo vecu saku bice ti veoma neudaoban za neko duze koriscenje ili igranje.
Kao sto su rekli u jednom review-u "You have to be a man enough to use this mouse".
Najbolje je za kraj, cena mu je sasvim pristojna u poredjenju sa ostalim igrackim misevima, negde oko 3700 din.
Nadam se da sam ti pomogao.