Šta je novo?

RAZER gaming misonje - iskustva?

CS nema direct input, ostale bi trebalo da imaju. Za CS 1.6 imas one noforce komande, sa njima je osetna razlika u ponasanju misa (-noforcemspd, -noforcemaccel, -noforcemparms). Meni je 45-46cm potrebno u COD2/COD4, igram u 1024x768, tako da je to low sens. Igrao sam jedno vreme i sa 58cm,)

Au pa tebi treba bas QcK+ Letis po stolu :D

Uzeo sam danas Razer DiamondBack 3D. U ponudi je bio jos Copperhead model koji je nesto skuplji. Sta mislite da li sam mozda trebao da izabrem malo stariji i neznatno skuplji Copperhead. Mozda bi mogao da zamenim i doplatim za njega.

Poslednja izmena:
Po meni diamonback je dosta bolji mis jer koristi isti senzor kao Deathadder, sto znaci perfect control oko 4m/s, a kod Copperhead koji koristi laser prve generacije je oko 1m/s.

Poslednja izmena:
u kojoj igri moze da se igra na 5000dpi?

Ja bih pazario Copperhead pre Diamondback-a. Meni je zgodna on-board memorija. Recimo, nosiš mišonju u igraonu, a koristiš custom shortcut-ove. Milina. :) Jedini nedostatak DeathAdder-u, kojeg i sam posedujem, bi bila baš ta on-board memorija... Tasteri sa strane su mi programirani za inventory slot 7 i 8 u DotA-i. Dok kući imam olakšcie upravo zbog tih tastera, u igraoni mi njihova nefunkcionalnost predstavlja veliki problem. Kako god, ne žalim novce za DeathAdder-a. :)

Jedna ispravka: nije Diamondback 3D vec 3G,) (to oznacava da koristi infrared senzor 3-ce generacije).:wave:

Auuuu.....ja kupujem sutra u Win WIn-u Razer Copperhead pa kud puklo da puklo...ipak vise verujem laseru nego optici...a i vi sa vasim iskustvima ste me samo zbunili... :)

Lachesis :D

Copperhead jedino ako veoma malo pomeras misa u igrama...ima 0.8 m/s perfect control tako da jednostavno ne bih uzimao njega ni pod razno (za okret od 360 stepeni u igri mi treba oko 40cm).

Diamondback ima bolji senzor po svim testovima od Coppera. Ali je Deathadder i dalje rula :) Imam ga vise od mesec dana, extra je. Jedino sto mu zameram su bucni tasteri a i postoji bug u driverima na windows 7 kada se menja profil

Kupio sam DiamondBack juce , danas sam ga nosio na reklamaciju , desno dugme nije kliktalo kako treba , odmah sam dobio drugi primerak , i radi savrseno. Kupio sam u winwin-u Novi Sad (preko puta doma zdravlja) , bili su jako ljubazni. U CT-u je 1000 dinara skuplji. plus poslovodja kaze da je igrao Call of Duty za nasu reprezentaciju , pa smo malo spikali i na tu temu. Plus kaze da nisam pogresio pri izboru misa.

Poslednja izmena:
dobri su razer misevi ali sve zavisi koji ti zapadne pod saku,komsija moj kupio mambu i sve mu radi savrseno a drugi prijatelj je kupio isti i dva puta ga je menjao. zasto je to tako ne znam...

Ja vec 2 godine imam Death Adder. Prezadovoljan sam i preformansama, oblikom i izgledom koji je priznacete puno bolji od Coppera i Diamonda. Apsolutna preporuka za prave gamere, senzor je fantastican.

Gotovo da sam imao priliku da svakog misha isprobam , neke po PC igraoanicama a neke u svojoj kuci.
Jedina 2 misa koja bi prosla test po meni sa oblikom , preciznoscu i svemu ostalom su DeathAdder i Lachesis. Lachesis se moze namestiti da bude znatno brzi od DeathAddera , ali po obliku je DeathAdder bolji. Za "spore" igre su oba bila dobra , mozhda DeathAdder bolji , ali se zato za neke brzhe igrice , poput Quake-a Lachesis odlichno pokazao :)

Mogu da zamislim koliko je dobar lachesis za Quake...taj philips twin eye laser je fail na 3ci stepen. Uostalom jedina 2 razer misa koja koriste za quake, ovi pro igraci su, Deathadder i Salmosa...ostali igraju uglavnom Microsoft WMO (Rapha, Cooller, Fox, Cypher do skora) ili IE 3.0 (Stermy, vo0...). Cypher sad koristi Deathadder, a koriste ga i Dahang, dkt, spartie. Salmosu koristi av3k (osvojio je dreamhack pre nedelju dana).

Da li teba cistiti senzor kod Death Addera? Ako treba, sa cime to da uradim?

Ne bi trebalo mnogo da ga otvaras i cackas ali ako bas hoces obican medicinski alkohol nanet na nesto vate ce odraditi posao.

Prezadovoljan sam sa Lachesis-on i sa Copperhead-on. čak mi se čini da mi više leži u ruci copperhead ali kao što neko reče šta platiš do i dobiješ od razer-a

dobri su razer misevi ali sve zavisi koji ti zapadne pod saku,komsija moj kupio mambu i sve mu radi savrseno a drugi prijatelj je kupio isti i dva puta ga je menjao. zasto je to tako ne znam...

ja ne bih dao 15000dinara za misa,nikad

mogao je da uzme i sentinel advanced,sve isto kao kod mambe.

Samo što je ovaj drugi bežičan, lepši x puta i skoro savršene ergonomije. E sad to što pojedini primerci baguju to je stvarno sramota za tu cenu.

ti volis bezicne,ja volim zicne. meni je sentinel lepsi ali svako ima svoj ukus

@BogdanB
Radi ti dobro zato sto ga ne pomeras vise od 10 cm za okret od 360 stepeni u igri....

@Waylander
Kone je isto sto i g9 (isti senzor) tako da ni on nije pogodan za low sens (a stara verzija je imala fenomenalan scroll,) sto vec i znate).

Nazad
Vrh Dno