Šta je novo?

RAZER gaming misonje - iskustva?

Ako nekom znaci ...
Posle par dana prepiske sa Razer supportom ( odmah su odgovarali na svaki mail ) deinstalirao sam drajvere za misa i sad je opet, onaj, stari...
Mada, 'bo misa kad nece da radi sa drajverima....

U clubu sam odavno, obzirom da sam imao Lachesis 4000dpi, skoro 2 godine ( i nikakav zivi problem i ikada sa njim )...

Ja sam sa mojim Lachesis-om imao dosta problema. Najbolji utisak od svi Razer miševa na mene je ostavio DeathAdder 3500 dpi. Em je oblik do jaja, em je optika dovedena do savršenstva, a i izrada je odlična.

Da se pohvalim, danas dođe 6 godina kako maltretiram DiamondBack-a a on radi ko da je juče kupljen...

Ako nekom znaci ...
Posle par dana prepiske sa Razer supportom ( odmah su odgovarali na svaki mail ) deinstalirao sam drajvere za misa i sad je opet, onaj, stari...
Mada, 'bo misa kad nece da radi sa drajverima....

Opet, posle par dana, mi stize neocekivani mail od drugara :D iz Razera...
Kazu mi " Aj ti dobri gradjanine probaj 2.01 verziju drivera za 5600 Lachesis " :D
Ja ne budem lenj, skinem, instaliram i 2 dana radi k'o sat...Ne zaglupljuje nigde i nista...
Cujemo se, mozda opet, za par dana ... :D

Svi mishevi u kuci i na poslu su mi Razeri, pochev od Abyssusa (posao), preko Orochija (na laptopu), pa Death Addera (na zeninom kompu) do Mambe (na mom kucnom kompu). Svi mishevi su se odlichno pokazali i zaista sada ne mogu da se naviknem na logije koje sam imao do njih (a imao sam dobre logije - MX Revolution, MX510 i MX310). Jedini bedak je shto baterija na Mambi ne traje duze.

Ljudi sta mislite o Razer copperhead chaos?
Jel vredi dati 2k za polovnjaka?

Imam prvu verziju DeathAdder-a i jako cudan problem. Desava mi se u win7 64bit (na xp 32bit se ne desava) da skrol ne radi dobro, odnosno kada skorlujem nekih 5-6 koraka na dole, jedan korak registruje kao da sam skrolovao gore. Jako iritirajuce kada se skroluje browser i slika odjednom "zasecka" gore-dole. E sad, koristim iste najnovije drajvere jer su kompatibilni za oba win-a (v3.02) i stavio sam mu najnoviji firmware v1.37.
Takodje kada sam uninstalirao razer drivere na win7, problem se nije resio.

Da li je neko imao slicna iskustva?

Ljudi sta mislite o Razer copperhead chaos?
Jel vredi dati 2k za polovnjaka?

Pazi...Ja bih uvek pre ustedeo jos malkice i qpio DeathAdder-a nego uzeo polovnjaka kog je neko vec gnjecio i znojio se po njemu...A, da je dobar Copperhead - dobar je ( al' po meni, nije bolji od Adder-a ( ergonomija, brzina, preciznost ))

@Go-R4n

probaj 2.01 driver, nista ne kosta, a mozda pomogne

Poslednja izmena:
Boomslang u Desk-u, bio :wall: za 40e! Drug ga je uzeo, extra misonja... Jedino zeleno svetlo mi se malo nije svidelo.

Nazad
Vrh Dno