Šta je novo?

Race Driver: GRID

Race Driver Grid Gameplay 1:

[youtube]dy84Lalhq4A[/youtube]

Race Driver Grid Gameplay 2:

[youtube]mXrObHDehmQ&eurl=http://www.bsim-racing.com/[/youtube]

Race Driver Grid Gameplay 3:

[youtube]dDO9cSYSX3E[/youtube]

Race Driver Grid Gameplay 4:

[youtube]YQaMo-SpY4U[/youtube]

:)

Poslednja izmena:
Jeste gameplay.
Baš se lepo vidi kako je neko vozio na tastaturi.

Odavde mi deluje kao da su kola ispaljena iz topa kada počinje trka.

a sta ti mislis kako izgleda kad auto koji od 0-100 stize za 3.6s krece iz tacke mirovanja ? :) Ako pogledas brzinomer dole desno u ekranu i brojis sekunde, videces da je do 70 stigao za nesto preko 3s na 90 je bio posle 4s...Nije to jugo :)

E sad nemoj da se praviš lood, tako kao ovoj u igri jedino startuju oni američki dragsteri u real lajfu :p

Poprilično obeshrabrujući snimci.

Bas vala.Deluje bez veze.Zvuk takodje ocaj, koliko mi se cini.

a sta ti mislis kako izgleda kad auto koji od 0-100 stize za 3.6s krece iz tacke mirovanja ? :) Ako pogledas brzinomer dole desno u ekranu i brojis sekunde, videces da je do 70 stigao za nesto preko 3s na 90 je bio posle 4s...Nije to jugo :)
Ti sigurno nisi primetio da je brzina u mph :smash:
Ne znam da li postoji neka osoba kome se dopada ovaj "bloom" efekat, meni izgleda tako ruzno da ne mogu da opisem :wall:
Teska arkadica...

Za ljubitelje arkada biće zanimljivo, za mene još uvek samo RBR i GTR2...

Ja kapiram da je to kompjuterska igra bla i bla, ali ipak ovo mi mnogo lici na NFS klon i to je to...Posle Juiced-a, i slicnih polufabrikata stize i ovaj.Ne kukam sto ovo ne lici na simulacije kao sto su RBR/LFS/GTR, niti na GT5, nego zato sto se malo razlikuje od NFS trenda...
No dobro, ovo su samo low res filmici, mozda gresim.Damage mi se cini OK.

Poslednja izmena od urednika:
Race Driver je bio i ostao poluarkada, u čemu ne vidim ništa loše. Ne očekujte realističnu simulaciju.

hahahaha, Baner mi ladno editovao post :D Sad mi post ispade smesan do yaya :d GT5 sam ubrojao u simulacije LoL (nice touch, dude)NHF, Jos samo kad biste svoje postove tako korigovali kad god napljujete nesto sto niste probali :D

U svakom slucaju, pogled iz kabine i grafika uopste, bas lice na D!RT.
24589_RaceDriverGRID-04.jpg

hahahaha, Baner mi ladno editovao post :D Sad mi post ispade smesan do yaya :d GT5 sam ubrojao u simulacije LoL (nice touch, dude)NHF, Jos samo kad biste svoje postove tako korigovali kad god napljujete nesto sto niste probali :DPogledajte prilog 35565

Poceli su da divljaju moderi, vole da brisu/edituju/warnuju vise nego leba da jedu.. U GT5 temi izgleda ne smes nista da kazes sto se ne slaze sa njegovim misljenjem, to jos nisam vidjao po forumima.
Pitao da li su konacno izbacili Catch-up sistem iz GT5 i rekoh da je jos uvek los zvuk proklizavanja tockova kao u GT4, a covek mi izbrisa post..? :trust:

Zezam se ja, prilicno je diplomatski editovao post (GT5 sam nazvao kvazisimulacijom- pljucnuo jesam,ali to Driver i Baner rade stalno :p) Ali da znaju da preteraju, vala znaju...nije ni cudo sto nigde nema kritike niti zamerke...dok ovde u PC sobi moze da se pljuje sve odreda, ali samo dok je multiplatforma ili PC only :D

Ja kapiram da je to kompjuterska igra bla i bla, ali ipak ovo mi mnogo lici na NFS klon i to je to...Posle Juiced-a, i slicnih polufabrikata stize i ovaj.Ne kukam sto ovo ne lici na simulacije kao sto su RBR/LFS/GTR, niti na GT5, nego zato sto se malo razlikuje od NFS trenda...
No dobro, ovo su samo low res filmici, mozda gresim.Damage mi se cini OK.

NFS serijal je menjao smek ukupno 3 puta. ProStreet se razlikuje od svih do sada i osim stavljanja vinila i delova na auto nema nista zajednicko ni sa jednim do sada, tako je bilo i sa porsche unleashed, a kasnije sa underground serijom. Tako da, kad kazes da lici na NFS, budi malo konkretniji :) Takodje, Juiced (prvi deo) meni ne lici na NFS uopste, nacin upravljanja, napredovanja, bodovanja, budzenja itd., sve je drugacije (po meni). Prva arkada u kojoj davanje punog gasa autu sa zadnjom vucom i preko 300ks u ostrijoj krivini rezultuje okretanjem za 200+ stepeni...

Sve te igre imaju nesto drugacije u sebi, zato se nekima jedne svidjaju, a druge ne.

Grid me najvise podseca na ProStreet. Kome se PS ne svidja, nece mu se ni grid svideti. Najvise se nece svideti onima koji su navikli na 200 na sat u krivinu :p Nadam se da ce u Grid-u AI biti jos barem malo bolji nego u PS i da ako bude grip class trka, da grupa B pocne prva trku, a ne poslednja :smash:

PS. Onaj screenshot sa pogledom iz kabine mi izgleda odlicno, ima nekog smeka ( a da se ne lazemo, nije ni sve zuto kao u D!RT-u, znaci da su malo popravili)

Da, u pravu si Gx.
Kapiram da ce ovo biti pre u Pro Street fazonu.I da ne bude sve u onom budz fazonu bice i WTCC- like trka i onih formulica standardnih za Toca serijal.
Doduse i dalje mi smeta sto na filmicu ubrzavaju ko metak...

^Kewl, ali oni su na pisti pravoj ko strela, a u Dirtu i ovom Gridu ide obicno hairpin posle 50 m :p
I bez frke se ukoci u mestu i skrene i pichi dalje :)

...Grid jos nismo videli, za D!RT si u pravu, meni ta igra izgleda kao da radi 2X brzinom...ali ok, zabavna je ljudima i postujem to.

Poslednja izmena:
posle ovoga i meni deluje tako. Ovo dosta bolje izgleda i voznja i grafika i sve :banana:

Nazad
Vrh Dno