Šta je novo?

Race Driver: GRID

A da vas dvojica malo o'ladite, hm?
Necu ponovo da brisem ono sto nema veze sa temom.

Ovo zaista opako izgleda...:trust:

jedan detalj mi se mnogo svidja, a to su FORMULE!!!

Kako dobro izgleda izmedju 00:45 i 00:50 !!!

ma ovi konzolasi nam nabijaju komplekse sa GT5. Neka ih, nek voze, dosadice im. A kad im dosadi onda ce da se ceskaju :) TDU jeste za koplje ispod GT5 ali ako nista drugo ima replay value...

Ja se nadam da cu imati GT5P sledece nedelje pa cu da vidim sta je to toliko bolje od konkurencije :D. GT4HD sam probao i nista posebno, aliii zaista nista posebno ...

A GRID ako bude imao shmek kao sto je to imala TOCA, pa sve zajedno pomesano sa izuzetnim vizuelnim dozivljajem i vrhunskom produkcijom ... ima da rula :)

ako bude cockpit kao na ovom videu bice bruka :)

Poslednja izmena:
Shevi Latjeti i BMW E90 na Spa Frankoshampu :)
4545jw7.jpg
4546tk0.jpg

nadam se da ce ispraviti ovaj preveliki kontrast u farovima posto ovako prilicno ruzno izgleda. Modeli kola i shading mi izgledaju bolji u Pro Streetu...al ajd' videcemo posle jos par trejlera.

Poslednja izmena:
A GRID ako bude imao shmek kao sto je to imala TOCA, pa sve zajedno pomesano sa izuzetnim vizuelnim dozivljajem i vrhunskom produkcijom ... ima da rula :)

koji je to smek ima(la) Toca? upravo igram 3. deo, a presao sam i prethodna 2. relativno losa arkada sa onim pijanim skotskim smaracem koji samo nesto njake :)

Na koju se TOCA-u ovde misli? TOCA Touring Car Championship iz 97-8. koji je keva ili na TOCA Race Driver?

Ma, biće ovo ko Colin: Štroka, našminkano i lepo a zapravo ružno i krš.

Dobro izgleda,to jeste.Ali prica ispricana vec par puta.Zasto se neko ne usudi i napravi voznju kao TDU.Ja mislim da je TDU napravio nove granice,kad ono prc.Sve jedno te isto.

ako ovaj sliding ostane na nivou ovih trailera onda kapiram bice opakog peglanja online :)

Posle GT5 ovo mi sve deluje ko zeshci smehotres.

zamisli tek da moramo da kupujemo igre da bi ih igrali ... tad bi valjda klali developere ...

sto se tice pijanog skota [aka - mudroser :)] njegove se verbalne opaske mogu iskljuciti [narocito je dobar bio izraz 'lad'], a npr toca2 i nije imala tako los gameplay u 'pro-simulation' modu, ako se uzme u obzir da igra i ne cilja da bude hardcore simulacija

Poslednja izmena:
Dobro izgleda,to jeste.Ali prica ispricana vec par puta.Zasto se neko ne usudi i napravi voznju kao TDU.Ja mislim da je TDU napravio nove granice,kad ono prc.Sve jedno te isto.

E vidish, tu je razlika izmedju PC igraca i konzolnog igraca. Konzolnom igracu je bitno da se to zove Grand Tourismo, da su lenjirom merili put i krivine, da su probali 250 automobila (od kojih neces zeleti da vozis 200 jer su shit naspram onih 50) i da je sve to stavljeno na trkacke staze (koje su lenjirom merili, kao sto sam vec reko). Ako te iste automobile smestis u relano okruzenje kao sto je to u TDU uradjeno - to je krsh, to ne valja jer se automobili ne ponasaju realno. Isti ti automobili na trkackoj stazi se ponasaju realno, ali, ako je to izaslo za PC i xbox to ne valja, ne moze da valja, jednostavno nije PS3 ekskluziva i mora da je shit.

Ako krenemo u raspravu o tome de je ponasanje automobila bolje, GT5 ce pobediti zatos to je nemoguce da bilo sta drugo bude zabavnije od toga iz cistog razloga zato sto su tam okoristili lenjir, a u TDU nisu.
Znamo svi da postoje ljudi koji vole i zele da voze igra tipa LFS i GT, i oni koji to jednostavno ne zele, zato sto su to simulacije. MEdjutim, igrom slucaja GT5 je simulacija (!!!) koju i mala deca mogu da voze i to je realno inajrealnije od svega do sada vidjenog.

vidish tu lezi problem. sad se ATARI ceka po glavi i nista mu nije jasno. Napravili su solidan model voznje, nije ni pretezak ni prelak, ali eto, GT5 je bolji, kazu da je realan. JA ne kontam kako moj sestric od 12 god uspeva da vozi ferari u realnoj simulaciji ali ajde....

Ja ostajem pri tome da je voznja po ostrvu daleko zanimljivija od voznje po trkackim stazama koje su sterilne i dosadne u neku ruku. Mislim da je zabavnije setati se stotinama kilometara u "nerealnom" modelu voznje sa manje poligona, nego voziti 30 krugova jednog te istog, makar to izgledalo kao pravo. To je dosadno gledati i na TV-u , a kamoli voziti.

Zato nemoj da se uzbudjujes, GT5 je dosao i proci ce, zasiti ce ga se za 2-3 meseca, a onda ce ga voziti zato to nemaju sta pametnije da igraju, a mi cemo dotle vrteti sve i svasta od igara. Cak nam se i Mas effect 2 smesi neposredno posle xbox360 lansiranja :)

Pa generalno meni je gusht da obrnem gt sa soni keca preko emulatora.

Pored toga shto je prvi ponudio extra zabavu koju nijedan nfs tada nije mogao da ponudi [nfs hot pursuit?].

TDU je prelepa igra i to niko ne spori, ali generalno ako cemo da se vozimo a ne da razgledamo texture drveca i to da mi bude zadovoljna riba kao suvozach zbog brze voznje, onda je definitivno GT5 bolji.

PC nikad ali nikad nije ponudio kompletnu igru barem shto se tiche voznje ko shto je ponudio GT.

Konzole vs PC priche me ne interesuju, ovde pricham o igri. LFS je odlichan i richard burns rally zato shto volim kvalitetne simulacije voznje ali opet u lfs si ogranichen sa markama, u richard burns-u vozish jelte samo rally.

U gt imash ponudjeno SVE shto se tiche automobilskih trka. Igra je ko shto kaze gx-x pravljena lenjirom ali opet ta igra ce da bude jedan dobar domaci zadatak ostalim game developer-ima. Ko shto je novi Nissan GT-R proizvodjachima automobila po pitanju preformansi. :)

Sto ljudi, sto cudi! :D Mada ja stojim iza tvrdnje da je svaki Gran Turismo 10x bolja igra od TDU-a. Igrao sam dosta dugo TDU i uopste nije losa igra, cak sta vise vole bih da ima vise takvih igara. Ali stvarno je smesno porediti GT sa TDU, to jednostavno nisu ravnopravne igre! Ko god je ozbiljno igrao GT serijal zna o cemu govorim. A da ne govorimo o Replay value-u dve gore spomenute igre. Treba biti ozbiljan i ne stavljati te dve igre u isti koš!

A ta tvrdnja, gx-x, da PS3 vlasnici nece imati sta da igraju ove godine, dok se PC igraci budu razbijali od gomile extra igara, jednostano ne pije vodu i daleko je od istine. Upravo zbog silnih eksluzivnih AAA igara koje izlaze za PS3 ove godine zelim da sto pre postanem ponosni vlasnik istog!
:wave:

Poslednja izmena:
Hehe znao sam da će se pojedinci upecati na gx-x post, džaba da mu objašavate kada sam siguran da nije odvozao ni one licence, a kamoli da pređe barem 80% bilo kod GT serijala :p

Ehh taj off :p

@gx-x

Si odigrao mozda Burnout Paradise demo? Provozaj to malo pa vidi kakva će tek to biti igra, ne znam samo odakle ti toliko iskustva o igrama sa konzole :D

Sto ljudi, sto cudi! :D Mada ja stojim iza tvrdnje da je svaki Gran Turismo 10x bolja igra od TDU-a. Igrao sam dosta dugo TDU i uopste nije losa igra, cak sta vise vole bih da ima vise takvih igara. Ali stvarno je smesno porediti GT sa TDU, to jednostavno nisu ravnopravne igre! Ko god je ozbiljno igrao GT serijal zna o cemu govorim. A da ne govorimo o Replay value-u dve gore spomenute igre. Treba biti ozbiljan i ne stavljati te dve igre u isti koš!

A ta tvrdnja, gx-x, da PS3 vlasnici nece imati sta da igraju ove godine, dok se PC igraci budu razbijali od gomile extra igara, jednostano ne pije vodu i daleko je od istine. Upravo zbog silnih eksluzivnih AAA igara koje izlaze za PS3 ove godine zelim da sto pre postanem ponosni vlasnik istog!
:wave:

navedi 3 ta naslova koji ce PS3 vlasnici imati, aPC nece :) (3 AAA naslova naravno)

navedi 3 ta naslova koji ce PS3 vlasnici imati, aPC nece :) (3 AAA naslova naravno)

Pa imace ih poprilicno ali mene licno zanimaju:

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Gran Turismo 5
Killzone 2
MotorStorm 2
Resistance: Fall of Man 2
Tekken 6
Final Fantasy XIII
Heavy Rain
LittleBigPlanet

Ako na sve ovo dodamo PlayStation Home, gomilu Multi-Platform console-only naslova, kao i par AAA naslova koji su veci zasli za PS3, situacija je sasvim jasna...
Morate razumeti da ce ova lista na kraju zivotnog veka PS3 konzole biti makar 10x veca, i to ce sve biti exluzivne, vrsne AAA igre koje treba odigrati! Zato uvek preferiram da pored PC-ja posedujem i konzolu!

Poslednja izmena:
izvini ali sem kz2 ostalo su bulja igre :S: Ne zezam se. Iskreno ne vidim sebe kako igram teken 6 niti MGS4, me4ni je to smor. Resistance je ok, qli je run&gun na gamepadu tako da je u sustini blasphemy

Lord bless the keyboard !!!

@jerry

naravno da nisam, nema za PC. Ako nije za PC onda je ultra zabavna igra na 10 sati, a te me ne interesuju. ;)

edit: a vama ostlima necu da se mesam u ukuse ali kontam da cete poa tih igara odigrati "reda radi"

Poslednja izmena:
Daj batalite off...pasce lock.:alo:

Oh, ne...jos jedna tema gde se nabrajaju AAAAAAA exkluzive koje neki cekaju skoro godinu dana...a sve biser do bisera :d
Ne mora lock, samo metlica :p

Nazad
Vrh Dno