Šta je novo?

Race Driver: GRID

kupio sam najskupljeg vozaca i dao mu najveci % od zarade i sada me dernja kao vola. drugi uvek zavrsim u sampionatu :d
hrani kuce da te ujede :d

nezahvalna stoka :smoke:

Da li je neko pokusao igrati preko gamerangera posto je spala cijena na steamu a MP podrska davno ugasena ?

ja danas kupio original disk da bi igrao malo online, kad ono izbaca onaj exe eror pri startovanju igrice -.- pre toga sam igrao piratsku verziju na istom sistemu [win7 64bit] pa sam je izbrisao kad sam preso, iako sam 3x skidao igre i krekove dok konacno nije nestao taj exe eror...sad kupim original i opet exe eror...pokusam da krekujem, ne vredi...updatujem na 1.3 opet isto... jel postoji neko resenje...?

Moram da te razočaram - multiplayer je mogao da se igra i sa piratskom verzijom, a sada, koliko sam čuo, je ugašen :D

hahaha :D Imam ga i ja,davno sam igrao,po meni je igra vrh :p

Ako moze,mogli bi preko hamachija da odigramo nekada :)

ja koliko znam rade serveri samo na Xbox-u -.- tj. bilo je tako kad sam zadnji put gledao, ja sam je imao na PS3

Da, odavno su ugasili PC servere. Meni je radio multiplayer i sa narodnom verzijom :d
Igra je odlicna, malo sam krenuo da igram Shift zadnjih par dana i prosto nisam mogao da se naviknem na kolicinu fail-a u igri. U obe igre vozim bez ikakvih pomagala i na najtezim podesavanjima, GRID prosto ima mnogo bolje odradjeno ponasanje vozila a ne da mi Nissan Sylvia na 200+ km/h ima preupravljanje (oversteer) za najblaze skretanje volanom (u shiftu), sto je smesno. Isto tako Escos i predupravljanje su odradili brutalno lose, znam kako se taj auto ponasa u stvarnosti i iako nema savrsenu sasiju/oslanjanje, ono u igri je cista glupost. Napravise ga da ima podupravljanje kao kadett-u GSI kad se potopi pun gas u sred krivine.

GRID je druga prica, mogu stvari instiktivno da radim kao za volanom pravog automobila i ne treba mi neko veliko privikavanje, u NFSu se iznerviram koliko su preterali sa "realnoscu", koja u ovom slucaju prelazi u strasnu nerealnost. Jedino je grafika na strani Shifta. U GRIDu se vozi, a ne da se prikupljaju poeni za precision ili agression :S:

Inace vozim sa volanom, ne znam kakve su za tastaturu.

edit:
Ah da, zaboravih na kocenje. Sa istim podesavanjima deadzone-a i ostalog, u GRIDu je moguce kocenje bez ABSa, dok u Shiftu ili ne kocim ili mi tockovi blokiraju. Znaci prvih 2mm pri vrhu papucice moze da se koci bez blokiranja, a to kocenje nije ni blizu maksimalnog, ako se bar malo vise stisne, tockovi blokiraju. Nema veze s vezom i realnoscu :)

Poslednja izmena:
Good old GRID. Ocemo napraviti neko hamaci okupljanje sa narodnjakom? :)

ja imam original na steamu,verujem da to ne predtsavlja problem? :)
Ako nas ima i hocete,ja sam za ;)

Ajde da ga merimo :D
Dajte mi samo par dana da ga predjem, sad sam ga tek instalirao nemam nista od automobila...
I uf, hamachi, davno sam to podesavao zadnji put, valjda cu se secati :D

Evo i ja sam za par trka da odvozimo :D Samo mi morate objasniti kako to preko hamachi-a radi :)

Pa notepad je komplikovaniji od hamachi-a :d

Mogao sam i ja, mada sam u totalno drugom svetu, wrc 2011 onlajn, dok se naviknem na fiziku Grid-a.. a nisam ga igrao 2 godine.

ja da resim problem sa exe pa ako proradi da izguglam taj hamachi da podesim pa da driftujemo malo :D

Ne nađoh temu u bazi tema za drugi deo pa da pitam ovde. Ja sam letos samo probao pirata, ali nisam kupio igru jer mi deluje kao da ima 3 različite staze koje se samo menjaju po malo, nešto kao u DiRT-u, ja mislim dvojci, gde je isto bilo par lokacije koje se neznatno menjaju. Sad, razuverite me i kažite mi da ima mnogo više staza jer mi se igra neka trka na PC-u, mada mi teško išta može nadmašiti Forzu Horizon.

I meni se cini kao da ima par staza samo, dobra razbribriga ako mene pitas :D

Ima za dz na PS+. ;) Uuu da, zaboravih, ovde ste (uglavnom) svi PC only igraci, pa za vas onda ta pogodnost ne vazi. :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno