Šta je novo?

Race Driver: GRID

Ontopic:El cu moci ja da igram ovu igru?Konfiguracija iz potpisa :pP (*****avam se naravno)

E vidish, tu je razlika izmedju PC igraca i konzolnog igraca. Konzolnom igracu je bitno da se to zove Grand Tourismo...

Ne znas ni kako se igra zove a dajes neke svoje bezvredne komentare, bolje cuti i nemoj da se blamiras vise...

MEdjutim, igrom slucaja GT5 je simulacija (!!!) koju i mala deca mogu da voze i to je realno inajrealnije od svega do sada vidjenog.JA ne kontam kako moj sestric od 12 god uspeva da vozi ferari u realnoj simulaciji ali ajde....

Kada mi tvoj sestric bude poslao screenshot sa 100% predjenog GT-a priznacu da je igra za malu decu... Dete od 12 god i u stvarnosti moze da vozi ferrari, zar ne, ali pitanje je kako????? :wall::wall::wall::wall:
I prestani vise da napadas kralja simulacija voznji, svako ima svoj ukus a ti si svoj vec dosta puta izneo i pocinjes da smaras sa nekim komentarima, vec si zatrovao ovu temu u kojoj bi trebalo da se diskutuje o GRID-u...

GRID ce svakako da bude zanimljiva igra i po onom trejleru primecujem da Burnout dobija konkurenciju :p

Meni se do sada najvise svideo GTR 2.

Ne znas ni kako se igra zove a dajes neke svoje bezvredne komentare, bolje cuti i nemoj da se blamiras vise...

Kada mi tvoj sestric bude poslao screenshot sa 100% predjenog GT-a priznacu da je igra za malu decu... Dete od 12 god i u stvarnosti moze da vozi ferrari, zar ne, ali pitanje je kako????? :wall::wall::wall::wall:
I prestani vise da napadas kralja simulacija voznji, svako ima svoj ukus a ti si svoj vec dosta puta izneo i pocinjes da smaras sa nekim komentarima, vec si zatrovao ovu temu u kojoj bi trebalo da se diskutuje o GRID-u...

GRID ce svakako da bude zanimljiva igra i po onom trejleru primecujem da Burnout dobija konkurenciju :p

niko te ne tera da citas moje postove, a mozes i na ignore listu da me stavis ako ti je lakse ;)

PS. Cinjenica je da kad predjes 100% igre i dalje ne bi umeo da vozis ferari i da pravis takva vremena kao u GT, zapravo, zacudio bi se kad se ne bi slupao posle par krugova. Ovo ne vazi samo za GT vec za bilo koju "simulaciju", ali ne zato sto su lose igre, nisu (i ne mislim da je GT5 losa igra, naprotiv, EKSTRA JE) vec zato sto su to IGRE !

ali ok, necu da smaram vise sa time...

PPS. Veci je blam ne citati sta je napisano, a izvlaciti pogresne zakljucke, nego pogresno spelovati naziv igre (i slucajno sam napisao Grand)

Poslednja izmena:
niko te ne tera da citas moje postove, a mozes i na ignore listu da me stavis ako ti je lakse ;)

PS. Cinjenica je da kad predjes 100% igre i dalje ne bi umeo da vozis ferari i da pravis takva vremena kao u GT, zapravo, zacudio bi se kad se ne bi slupao posle par krugova. Ovo ne vazi samo za GT vec za bilo koju "simulaciju", ali ne zato sto su lose igre, nisu (i ne mislim da je GT5 losa igra, naprotiv, EKSTRA JE) vec zato sto su to IGRE !

ali ok, necu da smaram vise sa time...

PPS. Veci je blam ne citati sta je napisano, a izvlaciti pogresne zakljucke, nego pogresno spelovati naziv igre (i slucajno sam napisao Grand)

Pricaj ti sta hoces, GT je bio i ostace najrealnija simulacija voznje...
Gledaj kako decko vozi isti auto u igri i u stvarnosti :wave:
http://www.youtube.com/watch?v=72yyvNAU8Bg
ps. ti i dalje ne znas gde si jos "pogresio" u nazivu...

gde sam pogresio ? Pa reko sam de sam pogresio, dodao sam "d" u Gran i pogresno spelovo turismo, sta jos ? pa vidis da i sa srpskim brljam i izmecem slova, brzo kucam, brljam, bas me briga :D

PS. Video sam taj video, impresivno jeste, ali to i dalje ne znaci da cemo ti ili ja znati da vozimo kola posle igre. taj "decko" je verovatno svog porshea naucio da vozi pre nego sto je GT4 i izasao ;) (a ne znaci ni da je isao istom brzinom, a i kolko vidim u simulaciji mu se auto ne zanosi kao sto se pravi auto zanosio, pravi auto je morao da kontrolise kontrama da bi ostao na putu itd. pogledaj video malo bolje)

Ja nisam rekao da je GT losh, jer ne mislim da je losh (do duse nisam ga naveo kao izuzetak kad sam reko za onu chavinu listu da je krsh :D al to je slucajno, GT5 je iznad svega na onoj listi), ja sam rekao da konzolasima (vecinom) sem toga nista drugo automatski ne valja, pa makar to i bilo dobro, zabavno i nerealno. Stalno se potencira to poredjenje sa GT. GT ovo pa GT ono. to me nervira, tj ne nervira me vec ono, dosadno je vec. Ne treba ti lenjir da bi napravio dobru igru. Za dobru simulaciju ti treba i to je ok, ali kazem, to ne znaci da ce igra biti dobra i da se sad mora svideti svima.
Drugacija je struktura PC igraca i igraca konzole. LFS recimo igra 1 od 10 PC igraca, a NFS igra 10/10 (makar je probao). Nadam se da GRID nece biti simulacija, ili bar nista veca simulacija od TDU ili ProStreet. To je "taman" ni na nebu ni na zemlji. (po meni)

Poslednja izmena:
Slazem se, ali niko nije rekao da se posle GT moze voziti i pravi auto, evo ja npr nemam dozvolu a o automobilima znam mnogo vise od nekih koji je imaju i 5 god i stvarno me interesuje kako ce se moje iskustvo iz GT-a preneti na pravi volan ( jedva cekam :p )... Jos kada bih mogao da kupim neki Lancer Evolution :p

Khm, GRID, ovaj, bice to zabavna igra... :D

Gledaj kako decko vozi isti auto u igri i u stvarnosti :wave:
http://www.youtube.com/watch?v=72yyvNAU8Bg
ps. ti i dalje ne znas gde si jos "pogresio" u nazivu...

Skoro sam igrao GT4 tu takozvanu "simulaciju", i nisam mogao da verujem kolika je to glupost od igre.

Dakle, simulacije su Richard Burns Rally, Life for Speed, GTR2, sve ostalo su manje ili vise arkadice.

A ko to zna zna, ko ne zna, pa... naucice. ,)

Poslednja izmena:
Hoce li neko reci sta ce zahtevati ova igra za neko normalno igranje?Mislim naravno na konfiguraciju ;)

Verovatno nešto slično kao Dirt, s obzirom da će koristiti isti engine.

...I prestani vise da napadas kralja simulacija voznji......

Ahahahahahahahahahaha :D E vala, skoro me nije boleo stomak od smejanja kao sad :D :D :D

Da GT5 ima predivnu grafiku, to priznajem. Al ovo shto si odvalio....pa bash si ga odvalio...

Evo kume idi na http://www.sim-challenge.com ili www.race2play.com, pa vidi shta ljudi voze. Neshto me chudi shto se "kralj simulacija" nigde tamo ne spominje. Mozzda zato shto nije kralj, a?

Da ne bude skroz off, izuzetno sam se zabavio uz Toca2 (Tiff Needell u ulozi komentatora) i uz Race Driver 2. Mislim da tje Grid biti simpatichna arkadica sa napucanom grafikom, mada ne ochekujem previshe ;)

Off topic: Nerd wars u svakom thread-u.
Verujte mi, nema nista bolje za čitanje od ovoga kad se vratiš cirke iz nekog zezanja a još si žedan, pa drmaš višnjovaču. Još kad bi bila neka buksna, to bi bilo čitanje do jutra!
Hvala vam.

On topic: Igra će u svakom slučaju biti lepa ali će držati ispred monitora čuku vremena, a onda, aj u istoriju, zajedno sa svim NFS-ovima. A onda se pali rF i čika Nur i zezanje celu noć.

pogledah klip i odushevio sam se sa onim delom u janapnu :) :) :Klanjanje
jedva cekam da izadje :) :)

:type:
ma ovi konzolasi nam nabijaju komplekse sa GT5. Neka ih, nek voze, dosadice im. A kad im dosadi onda ce da se ceskaju :) TDU jeste za koplje ispod GT5 ali ako nista drugo ima replay value...

Bez ikakvog flejma, ali ako neka igra ima replay value, to je GT5, jel si ti nekad igrao bilo koji GT ? :)

Ovo shto Codemasters pravi je samo jedno, "iskopiran EA biznis plan", a to ochigledno pali kod prosechnog igracha i Codemasters to koristi, za zaradu i nishta vishe. To nema nikakve veze sa voznjom, automobilima, trkanjem, takmichenjem, ili uzivanjem u igri, vec shto vecom mogucom zaradom.

Ko zeli nesto vishe od voznje koju je sto puta do sada igrao, preskochice ovo.

Bez ikakvog flejma, ali ako neka igra ima replay value, to je GT5, jel si ti nekad igrao bilo koji GT ? :)

Slažem se, i nebitno je kako je ko shvata (mislim na GT) : dal' je sad simulacija il' arkada (po meni nije ni jedno ni drugo već jedinstven mix koji traje već godinama) - to je jednostavno DOBRA i zabavna igra. Rame uz rame sa PES ili WE serijalom - po količini zabave koju mogu da ti priušte.

Ahahahahahahahahahaha :D E vala, skoro me nije boleo stomak od smejanja kao sad :D :D :D

Da GT5 ima predivnu grafiku, to priznajem. Al ovo shto si odvalio....pa bash si ga odvalio...

Znachi vozio si GT5 prolog ?

Ko je pominjao GT4 ? I taj klinac ima osecaj za volan bolji od vecine shto ovde vise po threadovima sa arkadama a "znaju" shta je simulacija.

I shto se tiche "simulacija" koje dizete u nebesa kao shto su LFS, Richard Burns i ostale, poenta sportskog automobila je u tome da ga vozish lakshe nego bilo koji gradski auto, a igre koje pominjete je teze voziti nego bilo shta, auto se lakshe prevrce od juga, volan je neprecizniji od keca, pa kako je to onda simulacija ?

Da bi mogli da prichamo o simulacijama moracete da sednete bar u karting i da napravite ljudsko vreme, do tada, nastavite sa prichom o americhkoj gluposti zvanoj Grid, necu da smetam vishe.

I shto se tiche "simulacija" koje dizete u nebesa kao shto su LFS, Richard Burns i ostale, poenta sportskog automobila je u tome da ga vozish lakshe nego bilo koji gradski auto, a igre koje pominjete je teze voziti nego bilo shta, auto se lakshe prevrce od juga, volan je neprecizniji od keca, pa kako je to onda simulacija ?

Pa to je simulacija pokvarenog Zastavinog vozila :D

Ovo shto Codemasters pravi je samo jedno, "iskopiran EA biznis plan", a to ochigledno pali kod prosechnog igracha i Codemasters to koristi, za zaradu i nishta vishe. To nema nikakve veze sa voznjom, automobilima, trkanjem, takmichenjem, ili uzivanjem u igri, vec shto vecom mogucom zaradom.

Ko zeli nesto vishe od voznje koju je sto puta do sada igrao, preskochice ovo.

Znaci, ako ja uzivam u igri koja nije GT5/4/3 itd. ja sam u stvari u zabludi posto je to smece ?! :trust: Pa dobro, eto, obozavam svoj mali "matrix" svet :smash: Sta mene briga koji se biznis model koristi i ciji se kopira ako je meni igra zabavna ? Igrao sam GT3 i nije mi bio zabavan u toje meri kao NFS4. Eto, retardiran sam, sta cu jadan...Sigurno mi se ne vozi trka od 24 sata jer meni to nije zabava vec mucenje.

PS. Dobrodosao nazad ;)

Poslednja izmena:
Znachi vozio si GT5 prolog ?

Ko je pominjao GT4 ? I taj klinac ima osecaj za volan bolji od vecine shto ovde vise po threadovima sa arkadama a "znaju" shta je simulacija.

Da bi mogli da prichamo o simulacijama moracete da sednete bar u karting i da napravite ljudsko vreme, do tada, nastavite sa prichom o americhkoj gluposti zvanoj Grid, necu da smetam vishe.

:D:DStvarno se vratio :d

Ko kaze da je teze voziti nego bilo sta?Te simulacije su video igre...i zahtevaju onoliko vise vestine koliko razdvaja reli vozaca od obicnih (ha-ha).Postoji velika zajednica ljubitelja simulacija i to nije za zanemarivanje.
Posto jelte, nemam kesha za reli auto zadovoljicu se RBR-om, tek da se zna da sam presao nesto sto je drugima tesko :D i sto ne mere da vozi mali od 3 i po godine, pa makar bio svemoguci,savrseeeni japanac. :d

Grid, bio on americka glupost ili ne, mozda bude sasvim dobra casual voznja...ako je sudeci po prethodne dve Toca-e, ovde moze da bude fina arkada koja postuje neke zakone fizike...raznovrsna takmicenja, cool.

Jedino za cim bih mogao da zalim jeste sto jos nema necega koncipiranog kao TDU...
Kruzenje u krug do besvesti zna da dosadi.

Poslednja izmena:
Znaci, ako ja uzivam u igri koja nije GT5/4/3 itd. ja sam u stvari u zabludi posto je to smece ?! :trust: Pa dobro, eto, obozavam svoj mali "matrix" svet :smash: Sta mene briga koji se biznis model koristi i ciji se kopira ako je meni igra zabavna ? Igrao sam GT3 i nije mi bio zabavan u toje meri kao NFS4. Eto, retardiran sam, sta cu jadan...Sigurno mi se ne vozi trka od 24 sata jer meni to nije zabava vec mucenje.

PS. Dobrodosao nazad ;)

Pa jel ti hocesh da kazesh da timovi imaju isti povod i cilj kada prave te igre, samo su jedni bolji od drugih ? Ako to mislish, grdno se varash :)

GT pravi tim kojima je automobilizam zivot i koji prvo vole da voze automobile a onda da prave igre, i o automobilima znaju sve, vecinu onih iz svoje igre su vozili, i sve staze koje postoje u igri videli uzivo i probali i to se oseca u igri. Njihov studio se nalazi blizu Tsukube, jedne od najpopularnijih Japanskih staza i oni u slobodno vreme idu tamo i voze prave automobile.

SA druges trane, sve ostale americhke arkade se prave na osnovu biznis modela. Znachi to su obichni geekovi, isti kao i oni shto prave RPG ili FPS, naprave nesto shto je shareno i privlachi prosechnog kupca kome je najbitnije to shareno, i dok se prodaje, njima lepo, a oni koji zele nesto vishe, ko ih **** ionako su u manjini. Isto kao taj Audi S3 koji nema veze sa sportom a kladim se da si ubedjen da je on vrh :)

Poenta je u tome da se razlikuje cilj jednog i drugog tima dok prave igru. Prvi to prave zato shto to vole, drugi to rade prvo za pare i to se vidi posle 5 minuta kako startujesh jednu i drugu. Tu uopshte nije pitanje da li ti zelish da igrash arkadu ili simulaciju, vec da li cesh igrati jednu te istu igru milioniti put. Retke su arkade koje se pojave i donesu neshto novo, a to je recimo Flatout, i ne novo zato shto se krshish, nego odlichnu arkadnu fiziku i zvukove, sam osecaj pri voznji i immersion, a to 99% arkada nema samo zato shto se prave samo iz jednog cilja - da zaradi pare.

Isto kao GTA. Igra ce imati josh sto delova samo zato shto retardirani amerikanci to kupuju na nevidjeno. Sve dok mozesh da pobijesh gomilu ljudi na razne nachine, to se prodaje ko ludo, a samo USA je dovoljna da podigne igru ili bilo kakav brend u nebesa, tako da nam kroji standard u svemu, a taj standard je u blatu i zasniva se na "ne biraj nachine da zaradish pare".

:D:DStvarno se vratio :d
Grid, bio on americka glupost ili ne, mozda bude sasvim dobra casual voznja...ako je sudeci po prethodne dve Toca-e, ovde moze da bude fina arkada koja postuje neke zakone fizike...raznovrsna takmicenja, cool.

Kako mislish sudeci po dve prethodne Toce ? Pa to su najgore Toce u istoriji :) Prvi race driver je bio kraj serijala, i to je bash bila tachka onoga shto pricham, prelazak na zaradu kao prvi motiv pri izbacivanju igara. Codemasters pratim od pochetka, od Spectruma, kada su dva choveka kodirala iz spavace sobe i do Toce 2 su pravili vrhunske igre a onda je sve krenulo nizbrdo jer vecina kupaca (chitaj: USA kupaca)nije htela takve igre pa je nastao Race Driver koji nema veze sa zivotom. Jedno je da to bude arkada, a drugo je generichka voznja bez ikakvog smisla. NFS Underground sam ja koji ceo zivot samo simulacije igra, preshao sa uzivanjem, i to je primer kako dobra arkada treba da izgleda, drugi deo nisam igrao ni 15 minuta jer je bio isti kao prvi, ali vecina ce igrati takvih 15 igara za redom bez obzira da li su iste i to je problem o kome pricham. EA tako radi sa svim igrama i oni su najjachi i najbogatiji developeri na svetu, pa to unishtava igrachku industriju i vi to podrzavate igrajuci takve igre, bez obzira shto ih niste platili. I tako vremenom se toliko srozaju standardi da igrate shta vam ponude, pretvarate se u americhke botove, i to kazem iz dobre namere, jer nedaj boze da oni koji prave poshtene igre izumru zbog onih kao EA.

Jedino za cim bih mogao da zalim jeste sto jos nema necega koncipiranog kao TDU...
Kruzenje u krug do besvesti zna da dosadi.

Pa zar je koncepcija najbitnija od svega ? Shta je sa realizacijom ? I ja bih voleo igru kao TDU ali da ne bude toliko generichka. Svi automobili se ponashaju isto, okolina totalno generichka deluje kao da si se izgubio i vrtish se u krug.

Poslednja izmena:
Meni su kruzne staze previse monotone osim ako ne igram igru u MP (kad kazem igru mislim na simulaciju), mada vise volim i takve nego neki mix NFS + 1000 gluposti od kojih ni jedna nije odradjena do kraja.
Zanimljivo je kako niko nije uspeo da napravi neki profi mix igara, recimo harcore voznja (RBR) + FPS (CS:S) + avantura (...) po konceptu slicno Omikron-u. Ovi sto prave simulacije obicno uloze "sav" kes na fiziku i ubace 4 kruzne staze, EA i kompanija normalno ne ulaze kes nigde i sa strane gledano uvek se na trzistu pojave neki polovni ili uzasno dosadni naslovi. GTA je igra koja se proslavila na toj ideji ali ideja sama po sebi nije dovoljna, makar bila ona jedna od najboljih i najzaraznijih u istoriji igara.
Verovatno ce se jednom pojaviti takva igra koja ce postovati zakone fizike a istovremeno biti i zabavna, pitanje je vremena kada ce neko uociti da igracku populaciju ne cine samo deca i izgurati tu ideju do kraja.
Prva i poslednja igra koja je imala smek i nesto sa strane pored surove voznje od koje ispadaju oci je bila Carmageddon, i od te davne 1997. nista novo, cak ni blizu... Cudi me kako software postaje losiji dok hardware postaje bolji, nije logicno. Nadam se da se taj trend nece nastaviti jer polako pocinjem da gubim zelju za kupovinom novog hardware-a...
Kakve veze sad ovo ima sa Race Driver-om neznam, ali ja sam se samo nadovezao na vec postojeci offtopic i pokusao da iznesem neko svoje misljenje o simulacijama i krompiru u globalu...

Poslednja izmena:
He, opet Driver protiv sveta? :D

Ma da. Ovi sto prave GT su alergicni na pare nego su ih vezali i trpaju im u dzepove silom. Ne bi oni al eto mora se :D Ako po tome gledas, LFS tim je najblizi tom idealu.

Ne sporim da je GT izuzetna i zabavna igra. Najlepse izgleda, lepo radi, staze su vrhunski odradjene...
ali nije simulacija. Mozda su imali ideju da to naprave ali su ih potrebe trzista okrenule na drugu stranu. Zar bi bila najpopularnija voznja da je uradjena skroz hard-core simulacija. Koliko ljudi bi to kupovalo? Morali su da je prilagode sirokim masama kako bi uspeli. Od GT-a sam odustao kad me pobedio kum koji je vise vremena provodio na zidovima nego na stazi a ja se preznojavam da pogodim tacke kocenja.
Tvrdis da je sportski auto lakse voziti od serijskog? Pa da, verujem. Ja se iz Trsta dovezem u BG za 4.5 sati i odem na fudbal a onaj kad izadje iz rally ili touring auta sav mokar. Mora da sam ja bolje fizicki pripremljen od njih. Pa ako je to tako lako sto placaju onolike pare vrhunskim vozacima kad to moze svako od nas?Mi svaki dan imamo jaci trening nego oni. Sto pojedine nazivaju vanzemaljcima...?

Inace u svemu ostalom se slazem sa driverom, o americkim modelima koji kroje ukus ostatku sveta... ni meni se to ne svidja ali mora se prihvatiti realnost. Oni su najvece trziste, najvise para trose i svi bi da uberu neki plod sa tog drveta. Zasto u Americi Porse kosta manje nego u Nemackoj gde se proizvodi? Svi podilaze njihovom ukusu. Samo se bojim da ce to polako preseliti na kineski ukus. Prosle godine Porse i Mercedes su imali najveci rast prodaje u Kini sa tendencijom jos brzeg rasta. Za par godina cemo u spisku opcione opreme imati "sedista za evropu" i "povisena vrata". Nadam se da Kinezi imaju bolji ukus u igrama nego u oblacenju ili ishrani.

A sto se tice kartinga, evo uskoro imas priliku da se dokazes. Znas gde treba da virnes za sve ostalo.

Poslednja izmena:
Tvrdis da je sportski auto lakse voziti od serijskog? Pa da, verujem.

Nisi razumeo driver-a. Nije on rekao da je lakše trkati se nego vozikati se - već je lakše voziti sportski auto naspram identičnog fabričkog.

Ja svaku igru cenim po količini zabave koju ti pruža, može biti i simulacija i arkada, nebitno, tako da se vratimo na temu o Race Driver: GRID dok nam nisu zaključali . . . Glupo je i unapred otpisivati novog Race Driver-a - sve dok se ne vidi kakav je . . .

He, opet Driver protiv sveta? :D

Ma da. Ovi sto prave GT su alergicni na pare nego su ih vezali i trpaju im u dzepove silom. Ne bi oni al eto mora se :D Ako po tome gledas, LFS tim je najblizi tom idealu.

Ne sporim da je GT izuzetna i zabavna igra. Najlepse izgleda, lepo radi, staze su vrhunski odradjene...
ali nije simulacija. Mozda su imali ideju da to naprave ali su ih potrebe trzista okrenule na drugu stranu. Zar bi bila najpopularnija voznja da je uradjena skroz hard-core simulacija. Koliko ljudi bi to kupovalo? Morali su da je prilagode sirokim masama kako bi uspeli. Od GT-a sam odustao kad me pobedio kum koji je vise vremena provodio na zidovima nego na stazi a ja se preznojavam da pogodim tacke kocenja.
Tvrdis da je sportski auto lakse voziti od serijskog? Pa da, verujem. Ja se iz Trsta dovezem u BG za 4.5 sati i odem na fudbal a onaj kad izadje iz rally ili touring auta sav mokar. Mora da sam ja bolje fizicki pripremljen od njih. Pa ako je to tako lako sto placaju onolike pare vrhunskim vozacima kad to moze svako od nas?Mi svaki dan imamo jaci trening nego oni. Sto pojedine nazivaju vanzemaljcima...?

Inace u svemu ostalom se slazem sa driverom, o americkim modelima koji kroje ukus ostatku sveta... ni meni se to ne svidja ali mora se prihvatiti realnost. Oni su najvece trziste, najvise para trose i svi bi da uberu neki plod sa tog drveta. Zasto u Americi Porse kosta manje nego u Nemackoj gde se proizvodi? Svi podilaze njihovom ukusu. Samo se bojim da ce to polako preseliti na kineski ukus. Prosle godine Porse i Mercedes su imali najveci rast prodaje u Kini sa tendencijom jos brzeg rasta. Za par godina cemo u spisku opcione opreme imati "sedista za evropu" i "povisena vrata". Nadam se da Kinezi imaju bolji ukus u igrama nego u oblacenju ili ishrani.

A sto se tice kartinga, evo uskoro imas priliku da se dokazes. Znas gde treba da virnes za sve ostalo.

Shta nije simulacija, GT5 ? Jel si ga probao ili prichash na osnovu GT4 ?

GT5 prologue ima najrealniju fiziku ikada napravljenu u igri i nikakav LFS gde se iz zezanja na ivichnjak auto prevrce na krov, mu ne moze prici. Molim te probaj pa cemo da komentarishemo, GT5 nema nikakve veze sa GT4.

Opet ponavljam da simulacija nije igra koju je teshko voziti i gde je to frustrirajuce, sedi u sredjen jugo sa slikovima da vidish kako je lako i pri 200km/h, a da ne pricham o nekom ozblijnom autu koji je zalepljen zvakom za beton, dok oni koji voze te "simulacije" misle da je to arkadno :)

Boriz lozach misli da auto treba da bude na ivici zivota i smrti svakog trenutka da bi to bila simulacija :), shta da mu radim kad vozi Golfa "GT" i juche dobio dozvolu, i upravo takvi ljudi su oni koji se neshto loze na simulacije i kreiraju standard za njih :) Shta mislish da se kreatori GTRa ili LFSa bolje razumeju u automobile od GT tima, i da imaju i slichno iskustva i prilike da probaju sve te automobile uzivo ? Pa kladim se da oni sto prave LFS voze golfa GTI ili Fiat Uno Turbo :)

Svako moze da hotlapuje u najtezoj igri mesecima i da napravi neko vreme, a onda kad sedne u pravi auto da pojma nema, to sam sto puta video, i evo pozivam vas koji sa NKa koji se razbijate od simulacija da vam pokazem da najbolja simulacija nije ona koja je najteza, chim otopli karting na adi, a u maju track day svojim automobilom.

I da ne razglabamo prichu bezveze kad niko od vas nije probao GT5 prolog, kada probate, javite...

(ne vazi za nolifere koji sve pare daju u PC hardver da bi onanisali na rezoluciju tekstura i shadere).

Poslednja izmena:
Znachi to su obichni geekovi, isti kao i oni shto prave RPG ili FPS, naprave nesto shto je shareno i privlachi prosechnog kupca kome je najbitnije to shareno, i dok se prodaje, njima lepo, a oni koji zele nesto vishe, ko ih **** ionako su u manjini.

Ovo je nešto tako najgluplje što sam pročitao na ovom forumu da ja nemam reči. Prvo, i osnovno - nikad u životu nisi igrao RPG i prestani da lupetaš gluposti. Ovo nije flame već ne znam ni sam kako bih ga nazvao. Ajde sad lupi sebi warn kao što ga lupaš onima koji lupetaju u GT sobi.

Nazad
Vrh Dno