Z
zwobot
Guest
Ontopic:El cu moci ja da igram ovu igru?Konfiguracija iz potpisa
P (*****avam se naravno)
E vidish, tu je razlika izmedju PC igraca i konzolnog igraca. Konzolnom igracu je bitno da se to zove Grand Tourismo...
MEdjutim, igrom slucaja GT5 je simulacija (!!!) koju i mala deca mogu da voze i to je realno inajrealnije od svega do sada vidjenog.JA ne kontam kako moj sestric od 12 god uspeva da vozi ferari u realnoj simulaciji ali ajde....
Takodje,a i Race The WTCC je blizu.Meni se do sada najvise svideo GTR 2.
Ne znas ni kako se igra zove a dajes neke svoje bezvredne komentare, bolje cuti i nemoj da se blamiras vise...
Kada mi tvoj sestric bude poslao screenshot sa 100% predjenog GT-a priznacu da je igra za malu decu... Dete od 12 god i u stvarnosti moze da vozi ferrari, zar ne, ali pitanje je kako????? :wall::wall::wall::wall:
I prestani vise da napadas kralja simulacija voznji, svako ima svoj ukus a ti si svoj vec dosta puta izneo i pocinjes da smaras sa nekim komentarima, vec si zatrovao ovu temu u kojoj bi trebalo da se diskutuje o GRID-u...
GRID ce svakako da bude zanimljiva igra i po onom trejleru primecujem da Burnout dobija konkurenciju![]()
niko te ne tera da citas moje postove, a mozes i na ignore listu da me stavis ako ti je lakse
PS. Cinjenica je da kad predjes 100% igre i dalje ne bi umeo da vozis ferari i da pravis takva vremena kao u GT, zapravo, zacudio bi se kad se ne bi slupao posle par krugova. Ovo ne vazi samo za GT vec za bilo koju "simulaciju", ali ne zato sto su lose igre, nisu (i ne mislim da je GT5 losa igra, naprotiv, EKSTRA JE) vec zato sto su to IGRE !
ali ok, necu da smaram vise sa time...
PPS. Veci je blam ne citati sta je napisano, a izvlaciti pogresne zakljucke, nego pogresno spelovati naziv igre (i slucajno sam napisao Grand)
Pricaj ti sta hoces, GT je bio i ostace najrealnija simulacija voznje...
Gledaj kako decko vozi isti auto u igri i u stvarnosti :wave:
http://www.youtube.com/watch?v=72yyvNAU8Bg
ps. ti i dalje ne znas gde si jos "pogresio" u nazivu...
...I prestani vise da napadas kralja simulacija voznji......
Pricaj ti sta hoces, GT je bio i ostace najrealnija simulacija voznje...
ma ovi konzolasi nam nabijaju komplekse sa GT5. Neka ih, nek voze, dosadice im. A kad im dosadi onda ce da se ceskajuTDU jeste za koplje ispod GT5 ali ako nista drugo ima replay value...
:type:
Bez ikakvog flejma, ali ako neka igra ima replay value, to je GT5, jel si ti nekad igrao bilo koji GT ?![]()
AhahahahahahahahahahaE vala, skoro me nije boleo stomak od smejanja kao sad
![]()
![]()
Da GT5 ima predivnu grafiku, to priznajem. Al ovo shto si odvalio....pa bash si ga odvalio...
I shto se tiche "simulacija" koje dizete u nebesa kao shto su LFS, Richard Burns i ostale, poenta sportskog automobila je u tome da ga vozish lakshe nego bilo koji gradski auto, a igre koje pominjete je teze voziti nego bilo shta, auto se lakshe prevrce od juga, volan je neprecizniji od keca, pa kako je to onda simulacija ?
:type:
Bez ikakvog flejma, ali ako neka igra ima replay value, to je GT5, jel si ti nekad igrao bilo koji GT ?
Ovo shto Codemasters pravi je samo jedno, "iskopiran EA biznis plan", a to ochigledno pali kod prosechnog igracha i Codemasters to koristi, za zaradu i nishta vishe. To nema nikakve veze sa voznjom, automobilima, trkanjem, takmichenjem, ili uzivanjem u igri, vec shto vecom mogucom zaradom.
Ko zeli nesto vishe od voznje koju je sto puta do sada igrao, preskochice ovo.
Znachi vozio si GT5 prolog ?
Ko je pominjao GT4 ? I taj klinac ima osecaj za volan bolji od vecine shto ovde vise po threadovima sa arkadama a "znaju" shta je simulacija.
I shto se tiche "simulacija" koje dizete u nebesa kao shto su LFS, Richard Burns i ostale, poenta sportskog automobila je u tome da ga vozish lakshe nego bilo koji gradski auto, a igre koje pominjete je teze voziti nego bilo shta, auto se lakshe prevrce od juga, volan je neprecizniji od keca, pa kako je to onda simulacija ?
Da bi mogli da prichamo o simulacijama moracete da sednete bar u karting i da napravite ljudsko vreme, do tada, nastavite sa prichom o americhkoj gluposti zvanoj Grid, necu da smetam vishe.
Znaci, ako ja uzivam u igri koja nije GT5/4/3 itd. ja sam u stvari u zabludi posto je to smece ?! :trust: Pa dobro, eto, obozavam svoj mali "matrix" svet :smash: Sta mene briga koji se biznis model koristi i ciji se kopira ako je meni igra zabavna ? Igrao sam GT3 i nije mi bio zabavan u toje meri kao NFS4. Eto, retardiran sam, sta cu jadan...Sigurno mi se ne vozi trka od 24 sata jer meni to nije zabava vec mucenje.
PS. Dobrodosao nazad![]()
Stvarno se vratio :d
Grid, bio on americka glupost ili ne, mozda bude sasvim dobra casual voznja...ako je sudeci po prethodne dve Toca-e, ovde moze da bude fina arkada koja postuje neke zakone fizike...raznovrsna takmicenja, cool.
Jedino za cim bih mogao da zalim jeste sto jos nema necega koncipiranog kao TDU...
Kruzenje u krug do besvesti zna da dosadi.
Tvrdis da je sportski auto lakse voziti od serijskog? Pa da, verujem.
Ne sporim da je GT izuzetna i zabavna igra. Najlepse izgleda, lepo radi, staze su vrhunski odradjene...
ali nije simulacija.
He, opet Driver protiv sveta?![]()
Ma da. Ovi sto prave GT su alergicni na pare nego su ih vezali i trpaju im u dzepove silom. Ne bi oni al eto mora seAko po tome gledas, LFS tim je najblizi tom idealu.
Ne sporim da je GT izuzetna i zabavna igra. Najlepse izgleda, lepo radi, staze su vrhunski odradjene...
ali nije simulacija. Mozda su imali ideju da to naprave ali su ih potrebe trzista okrenule na drugu stranu. Zar bi bila najpopularnija voznja da je uradjena skroz hard-core simulacija. Koliko ljudi bi to kupovalo? Morali su da je prilagode sirokim masama kako bi uspeli. Od GT-a sam odustao kad me pobedio kum koji je vise vremena provodio na zidovima nego na stazi a ja se preznojavam da pogodim tacke kocenja.
Tvrdis da je sportski auto lakse voziti od serijskog? Pa da, verujem. Ja se iz Trsta dovezem u BG za 4.5 sati i odem na fudbal a onaj kad izadje iz rally ili touring auta sav mokar. Mora da sam ja bolje fizicki pripremljen od njih. Pa ako je to tako lako sto placaju onolike pare vrhunskim vozacima kad to moze svako od nas?Mi svaki dan imamo jaci trening nego oni. Sto pojedine nazivaju vanzemaljcima...?
Inace u svemu ostalom se slazem sa driverom, o americkim modelima koji kroje ukus ostatku sveta... ni meni se to ne svidja ali mora se prihvatiti realnost. Oni su najvece trziste, najvise para trose i svi bi da uberu neki plod sa tog drveta. Zasto u Americi Porse kosta manje nego u Nemackoj gde se proizvodi? Svi podilaze njihovom ukusu. Samo se bojim da ce to polako preseliti na kineski ukus. Prosle godine Porse i Mercedes su imali najveci rast prodaje u Kini sa tendencijom jos brzeg rasta. Za par godina cemo u spisku opcione opreme imati "sedista za evropu" i "povisena vrata". Nadam se da Kinezi imaju bolji ukus u igrama nego u oblacenju ili ishrani.
A sto se tice kartinga, evo uskoro imas priliku da se dokazes. Znas gde treba da virnes za sve ostalo.
Znachi to su obichni geekovi, isti kao i oni shto prave RPG ili FPS, naprave nesto shto je shareno i privlachi prosechnog kupca kome je najbitnije to shareno, i dok se prodaje, njima lepo, a oni koji zele nesto vishe, ko ih **** ionako su u manjini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari