vlado_kovac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.04.2007
- Poena
- 330
NFS Pro street je za klasu ispred Carbona i Undergrounda2!
Mozda u zivotu prije nove ere....:-devil-:😛
NFS Pro street je za klasu ispred Carbona i Undergrounda2!
Odavde mi deluje kao da su kola ispaljena iz topa kada počinje trka.
Ti sigurno nisi primetio da je brzina u mph :smash:a sta ti mislis kako izgleda kad auto koji od 0-100 stize za 3.6s krece iz tacke mirovanja ? 🙂 Ako pogledas brzinomer dole desno u ekranu i brojis sekunde, videces da je do 70 stigao za nesto preko 3s na 90 je bio posle 4s...Nije to jugo 🙂
Poprilično obeshrabrujući snimci.
Bas vala.Deluje bez veze.Zvuk takodje ocaj, koliko mi se cini.
hahahaha, Baner mi ladno editovao post 😀 Sad mi post ispade smesan do yaya :d GT5 sam ubrojao u simulacije LoL (nice touch, dude)NHF, Jos samo kad biste svoje postove tako korigovali kad god napljujete nesto sto niste probali 😀Pogledajte prilog 35565
Ja kapiram da je to kompjuterska igra bla i bla, ali ipak ovo mi mnogo lici na NFS klon i to je to...Posle Juiced-a, i slicnih polufabrikata stize i ovaj.Ne kukam sto ovo ne lici na simulacije kao sto su RBR/LFS/GTR, niti na GT5, nego zato sto se malo razlikuje od NFS trenda...
No dobro, ovo su samo low res filmici, mozda gresim.Damage mi se cini OK.
E sad nemoj da se praviš lood, tako kao ovoj u igri jedino startuju oni američki dragsteri u real lajfu 😛
...Grid jos nismo videli, za D!RT si u pravu, meni ta igra izgleda kao da radi 2X brzinom...ali ok, zabavna je ljudima i postujem to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari