vlado_kovac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.04.2007
- Poena
- 330
NFS Pro street je za klasu ispred Carbona i Undergrounda2!
Mozda u zivotu prije nove ere....:-devil-:
NFS Pro street je za klasu ispred Carbona i Undergrounda2!
Odavde mi deluje kao da su kola ispaljena iz topa kada počinje trka.
Ti sigurno nisi primetio da je brzina u mph :smash:a sta ti mislis kako izgleda kad auto koji od 0-100 stize za 3.6s krece iz tacke mirovanja ?Ako pogledas brzinomer dole desno u ekranu i brojis sekunde, videces da je do 70 stigao za nesto preko 3s na 90 je bio posle 4s...Nije to jugo
![]()
Poprilično obeshrabrujući snimci.
Bas vala.Deluje bez veze.Zvuk takodje ocaj, koliko mi se cini.
hahahaha, Baner mi ladno editovao postSad mi post ispade smesan do yaya :d GT5 sam ubrojao u simulacije LoL (nice touch, dude)NHF, Jos samo kad biste svoje postove tako korigovali kad god napljujete nesto sto niste probali
Pogledajte prilog 35565
Ja kapiram da je to kompjuterska igra bla i bla, ali ipak ovo mi mnogo lici na NFS klon i to je to...Posle Juiced-a, i slicnih polufabrikata stize i ovaj.Ne kukam sto ovo ne lici na simulacije kao sto su RBR/LFS/GTR, niti na GT5, nego zato sto se malo razlikuje od NFS trenda...
No dobro, ovo su samo low res filmici, mozda gresim.Damage mi se cini OK.
E sad nemoj da se praviš lood, tako kao ovoj u igri jedino startuju oni američki dragsteri u real lajfu![]()
...Grid jos nismo videli, za D!RT si u pravu, meni ta igra izgleda kao da radi 2X brzinom...ali ok, zabavna je ljudima i postujem to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari