sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,015
Mene carine(tj PDV)kada narucim sa Cutesliving i slicni posto oni pisu realnu cenu,zadnja 45 dolara a idioti u Madjarskoj prelepili i napisali 45 evra.U BG ocarine bar mene za 3-4 dana.Danas stigla u ruke
LA0572XXXXXHU - Narucena 14.01., stigla do GPC Nis 29.01. i nije carinjena, preuzeta 31.01.
Naravno gospodjine Choice sitnice, mene i moju tehniku ne mase za sad na carini![]()
Koji status racunas kao prispece u NS? Posto imam par posiljki sa statusom:Stigla juce LA posiljka - 11 dana od prispeca u NS. 550 din troskovi za multimediju. Dobro sam prosao - nisu je procenili vise od prave cene.
23.01.2024 09:44:53 | 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Зa цaрину |
Otkud ti to, u NS je deset(ak) dana čekanja normalna stvar. A bivalo je i daleko više ne mali broj puta, preko dvadeset pa i trideset dana.Koji status racunas kao prispece u NS? Posto imam par posiljki sa statusom:
nesto mi u glavi da nije nikad ovoliko bilo cekanje, al mozda i gresim...
23.01.2024 09:44:53 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА Зa цaрину
Zanimljivo da su nam u isto vreme pošiljke dobile status HU-HU1005, a da tvoja ima već status RSBEGC, dok moja ne (možda se samo nije ažuriralo na sajtu). Iznenađujuće brzo idu i ta tvoja i ova mojaPogledajte prilog 426857
Porucena multimedija za auto 20. januara, pretpostavljam da je sutra il preksutra kod mene.
Mislio sam na status "prispela".Koji status racunas kao prispece u NS? Posto imam par posiljki sa statusom:
nesto mi u glavi da nije nikad ovoliko bilo cekanje, al mozda i gresim...
23.01.2024 09:44:53 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА Зa цaрину
Valjda od prvog narednog dana ako se dobro secam, znam da su mene nesto odrapili a uzeo sam tipa dan-dva kasnije. Nije neka kinta ali ne cekaj bas 20 danaKad pošiljka konačno stigne u poštu stoji 20 dana, od kog dana naplaćuju ležarinu?
Niška carina je užas spora i sve pregledava. Ja imam i ranije statuse od toga i nisu stigli jos uvek. Moj poštar kaže da su u glavnom poštanskom centru tj. na carini i da će doneti čim stignu kod njega u lokalnu poštu. Takođe mi ništa što je skuplje od 20€ nikad ne prođe bez PDVa.Da li ima neko iz Niša da su mu dostavljene pošiljke sa datumom ispod ( UAxxxHU). Imam 12 pošiljki ništa ne stiže
Dec 22, 2023 Arrived at local delivery center
Dec 26, 2023 Arrived at local delivery center
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari