Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024) - FAQ u prvoj poruci

Neke poste to rade i namerno ,da smanje guzvu u lokalu. Meni se desilo vise puta da moja posta preusmeri posiljku random po gradu.

Za statistiku
UC HU 09.04 AAC , danas u sanducetu .Ukupno 44 dana puta.
Toocki

UB14...HU posiljka
ALF 24.04
28.04 prosledjena iz Budimpeste
danas isporucena ( Ruma )

ocekujemo UC...HU
ALDC 30.04

( navikli smo da preko LPC SM posiljke stizu brzo :) )

Znaci pustili su vecini danas da kazem

Danas, juče...

Od 3 stvari naručenih 30. Marta jedna stigla juče, jedna 01. Maja. Treća je još uvek misterija.

Od 9 stvari naručenih 16. Aprila jedina LA je stigla 02. Maja, od preostalih UC četiri su stigle juče, tri su... negde, a jedna još uvek čeka let 😅
LA jedina stigla na adresu, ostale preuzete u pošti.

Nov sam u ovome, ali očigledno je da nema poente sekirati se. Doduše nema poente ni kupovati ništa osim sitnica.

Makaze sa ali expresa narucene 19 aprila , od 28 aprila nema novih informacija , zadnje informacije Your package arrived at local Facility. Jel i Madjarskoj jos?

Makaze sa ali expresa narucene 19 aprila , od 28 aprila nema novih informacija , zadnje informacije Your package arrived at local Facility. Jel i Madjarskoj jos?
U Madjarskoj je jos uvek, meni je LA stajala kod Madjara od 28.04i tek je dobila HU-1005 status 06.05 a 09.05 je stigla u Srbiju ali proći će neki dan dok dodje na red našima.

Postoji GENERATOR
postoji

Uvek mozete imati uvid sta se desava do trenutka prosledjivanja UB i C...HU iz Madjarske.

Ko god ima priliku , neka narucuje na adrese gde su male poste u kojima nema guzve.

Danas, juče...

Od 3 stvari naručenih 30. Marta jedna stigla juče, jedna 01. Maja. Treća je još uvek misterija.

Od 9 stvari naručenih 16. Aprila jedina LA je stigla 02. Maja, od preostalih UC četiri su stigle juče, tri su... negde, a jedna još uvek čeka let 😅
LA jedina stigla na adresu, ostale preuzete u pošti.

Nov sam u ovome, ali očigledno je da nema poente sekirati se. Doduše nema poente ni kupovati ništa osim sitnica.
Za mene dan traje dok se ne zakucam u krevet i resetujem :)
Ne vredi da se nerviras/sekiras jer time neces ubrzati a ni osigurati dostavu posiljke tako daaa ides kao i vecina nas ovde sa "kad dodje dosla je i ako dodje dosla je".
Sto se tice kupovine na primer u mom slucaju sam osudjen da kupujem na Aliju jer za moj hobi/posao nema tih delova/opreme ovde kod nas, nekih nema uopste a nekih nema novih da se kupe

Inace izgleda da su se i LA..HU nesto usporile gledam zadnjih 20 sto sam porucio u proseku kad mi iskoci status "HU-HU1005 - Prijem" prodje 3-5 dana do sledeceg apdejta iliti do nasih, sad su mi 3 paketa vec 7 i 9 dana bez novih statusa

Screenshot 2025-05-13 at 11-28-22 Праћење пошиљке.png

Jedno prijatno iznenađenje za LA-HU pošiljku, bilo je potrebno 2 nedelje da stigne od Alija do Mađara a kod nas je prošla veoma brzo.

mislim da mi u životu nije stiglo nešto ovako brzo:

1747133447941.png

Ovo i dalje verovatno ide preko Haga pošiljka ali nisu obično ni Holanđani ni naši ovoliko ažurni

@Ulrich

Prati samo malo temu - videces koliko nepreciznih statusa ima.
Posiljku ce iz Ceske proslediti u Srbiju.

Isto kao gore - sledeci status je Izmenicna posta ( SRBIJA )

RP759620048MX

Mislim da je od 2008 od kad kupujem online ovo najcudniji slucaj.....poslato iz Meksika 7 aprila,trebalo mu vise od 10 dana da uopste napusti taj jebeni Meksiko i onda nekako stiglo u Cesku gde je poceo proces carinjenja (?!)

Postavio sam jos tada pitanje ovde da li neko ima ideju sta se dogadja,sto je stiglo na carinu u Cesku,i posle odgovora tipa "pa to je normalno,pa tako to stize do Srbije,nece valjda da salju avion iz Meksika direktno za Srbiju" itd sada se ispostavilo da ipak ovde nije normalno,jer se posle carinjenja u Ceskoj,na moju zalost posiljka vraca u Meksiko....(??)

Znaci ta Ceska carina nije bila neka usputna tranzitna "stanica" nego kao neko konacno odrediste,iako posaljilac meksikanac tvrdi da je poslao za Srbiju....da li neko ima ideju sta se ovde desava? 🙄

Prilozi

• Screenshot_20250513-183700_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250513-183700_Samsung Internet.jpg
    78 KB · Pregleda: 38
Cesi su definitivno nesto zabrljali :(

Posta Srbije ne bi imala najavu da posiljka nije upucena u Srbiju !!!
( isprobajte druge kodove na posta rs ..... pracenje-posiljke.aspx )

Како функционише дирецт4.ме кад пошаљеш пријатељу?
Да ли му стиже смс порука или мора да има инсталирану апп? Ако подиже у пошти, а не са пакетомата, да ли је довољно показати поруку, без лк?

Nazad
Vrh Dno