milica911
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 25.04.2024
- Poena
- 15
Ide ka Nisu. Pogresili iz poste pa vratili iz Novog sada u izmenicnu.Mozda je ipak vasa
Ide ka Nisu. Pogresili iz poste pa vratili iz Novog sada u izmenicnu.Mozda je ipak vasa
Meni isto tako otišlo za Niš, na kraju se dogegalo do NS-a.LR NL otišao na carinu Niš da bolje procene cenu
Uzas ne znam sta to rade?Meni isto tako otišlo za Niš, na kraju se dogegalo do NS-a.
I meni od 14. pustili danasPogledajte prilog 491312
Hvala Bogu neki update za posiljku od 16.04
Znaci pustili su vecini danas da kazem, posto je i meni danas urucena UB14...HU BG-CukaricaUB14...HU posiljka
ALF 24.04
28.04 prosledjena iz Budimpeste
danas isporucena ( Ruma )
stigleista situacija u slucaju mojih posiljaka - od 21.3 do 26.3 imam 8 UCHU neisporucenih. stiglo je 3 i to pre vise nedelja.
Znaci pustili su vecini danas da kazem
U Madjarskoj je jos uvek, meni je LA stajala kod Madjara od 28.04i tek je dobila HU-1005 status 06.05 a 09.05 je stigla u Srbiju ali proći će neki dan dok dodje na red našima.Makaze sa ali expresa narucene 19 aprila , od 28 aprila nema novih informacija , zadnje informacije Your package arrived at local Facility. Jel i Madjarskoj jos?
Za mene dan traje dok se ne zakucam u krevet i resetujemDanas, juče...
Od 3 stvari naručenih 30. Marta jedna stigla juče, jedna 01. Maja. Treća je još uvek misterija.
Od 9 stvari naručenih 16. Aprila jedina LA je stigla 02. Maja, od preostalih UC četiri su stigle juče, tri su... negde, a jedna još uvek čeka let 😅
LA jedina stigla na adresu, ostale preuzete u pošti.
Nov sam u ovome, ali očigledno je da nema poente sekirati se. Doduše nema poente ni kupovati ništa osim sitnica.
Ni traga o makazama ko zna da li ce to stici , na temu nije tako da nema izvestaja o paketu 15 dana , maksimum 7 dana nema izvestaja na temu.U Madjarskoj je jos uvek, meni je LA stajala kod Madjara od 28.04i tek je dobila HU-1005 status 06.05 a 09.05 je stigla u Srbiju ali proći će neki dan dok dodje na red našima.
zakljucavajte temu sta mi ovde vise palamudimoStici ce sve samo treba strpljenje.
Da li znaš kako ide onda, je li direktno do nas sada ili?Ne ide preko Holandije vec neko vreme.
@Ulrich
Prati samo malo temu - videces koliko nepreciznih statusa ima.
Posiljku ce iz Ceske proslediti u Srbiju.
Isto kao gore - sledeci status je Izmenicna posta ( SRBIJA )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari