Sadržaj sigurno nije razlog za vraćanje.Maska za telefon. Vrednost 12€. Poručio za prijatelja. Njegovi su podaci na pošiljci, pa će on morati da zove.@Demix
Pomoglo bi u eventualnom razumevanju razloga za vracanje ako bi napisao sta je sadrzina posiljke. A moguce je i da tvoji podaci (adresa, ime, prezime) nisu bili kompletni, a posto je u pitanju registrovana posiljka koja se urucuje na potpis, vratila se nazad.
Cao drugari,
Pogledajte prilog 426139
Poslata iz kine 20. januara. Dosta su se ubrzale LA...HU posiljke po mom misljenju.
Niska carina je u zastoju, ne brini stici ce ti paket ovih dana.Pozdrav,
Imam pitanje u vezi pošiljke koja na track24 skoro mesec dana ima status "Held by Customs". Šta to znači, da li možda postoji neki problem za dokumentacijom i da li treba da kontaktiram poštu/carinu ili da čekam? Inače, na sajtu Pošte tog statusa nema.
Ok, hvala na odgovoru.Niska carina je u zastoju, ne brini stici ce ti paket ovih dana.
kada pratim preko aliexpress trackinga izbacuje mi da mi je 2 puta pokusana dostava, kada radim pretragu preko poste izbacuje ovo, zna li se je l krenulo ka meni ili je u posti?
Pogledajte prilog 426313
Ja imam 27 na čekanju !
od doga 17 piše da je stigao u lokalni centar za dostavu ali poštar ne donosi !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari