Pa druže pokreni dispute, šta čekaš. Na EB je uvek kupac u pravu. Ako peodavac nema dokaz uručenja u datom roku za dostavu. Može da se slika. Nije EB Alija da kinezi pilićare.U nadi da ce paket stici brze nego preko Aliexpress i Madjarske, resim da probam Ebay opet (poslednji put sam narucivao prosle godine koliko me secanje sluzi).
Aliexpress isti proizvod $4, na Ebay placeno $8. Poruceno 26. Decembra, DHL-om ekspresno stiglo u London, i onda u Frankfurt 5. Januara. Dalje pracenja nema, danas je mesec dana od kako sam porucio posiljku i ona jos nije isporucena (Ebay estimated delivery je bio 5-10 Januar, i evo vec 2 puta me opominju da ostavim rating).
Hvala za info.@iMilan
Imas alat a patis se i pitas sta se desava
Koristi GENERATOR - pogledaj na ship24 i sve ce ti biti jasno
UV642735...DE
Moldavija - isporuka 22.01
Crna Gora - isporuka 22.01
BiH za Ux...xx u Federaciji evidentiraju prosledjivanje iz neke
zemlje ali nemaju pracenje , u RS imaju.
Evo ispunio sam ti želju. A ovo sa 500 karaktera za reklamaciju je smešno! Treba im pisati da dignu ograničenje
Samo jos jedno pitanje, koliko me ceka posiljka u posti?Zdravo, narucio sam neku dekoraciju sa Alija i sad se setio da je trebala da stigne, ubacim u pracenje posiljki na postinom sajtu i pise da je 22.1.2022. zaduzena za isporuku, koliko se otprilike ceka na isporuku, nije postar zvao niti ostavio papiric, o Beogradu je rec?
Leskovac.Deluje mi kao da je vracaju nazad, ako si u okviru podrucja GPC Nis, zovi hitno da vidis gde je problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari