LA...HU.
5 paketa stiglo.Ma to im ja pisao reklamacijiu pa se trgli malo, ali dzaba, moje ne pipaju, a sad su me tek uzeli na zub🤣
Imam osecaj da ce i meni sutra nesto ubaciti u paketomat, bas kad necu moći u roku da preuzmem i onda ima da im se izgubi svaki trag (tako mi se do sada desavalo, a one jelte nemaju pracenje).
Upravo je to bilo.
......
EDIT :
Za deo LA0565... su promenjeni kodovi za pracenje
Kada si porucila?UA144HU već dve nedelje nema od statusa delivery center, a LA056HU koje su išle istim tempom isporučene još pre 10 dana. Da li UA generalno idu sporije ili je ovo moje izgubljeno?
Gde ima da su pricali za to testiranje? Nisam nigde cuo za to.Jos ako nasa posta zavrsi "testiranje" pracenja za neregistrovane posiljke (ako ne lazu), ovo bi trebalo da bude poslednja situacija gde se razmislja o tome "gde je moj moped".
Kod mene ništa.5 paketa stiglo.
Svi bez pracenja, poruceni 11.11.
Glavna posta u NS-u ociscenja, deluje pusto, trebao sam slikati koliko su im prazne police. Izgleda su toliko dobro pocistili, ili vratili na kraju pakete nazad...
UA 115, UA 113, UA 114 su uglavnom bili paketi.
@CvC piše o UA...HU pošiljkama, to su neregistrovane, a kaže da su ih sve ekspeditovali na dalju dostavu (bar iz glavne pošte NS)@Čika_Kure
Registrovane vracaju ali ti bar pratis situaciju i verujem da bi reagovao
Neregistrovane sigurno NE - vecinu ce pronaci u vrecama koje su zaboravili nagde "po coskovima"
i isporuciti u nekom narednom periodu...
@Čika_Kure
Registrovane vracaju ali ti bar pratis situaciju i verujem da bi reagovao
Neregistrovane sigurno NE - vecinu ce pronaci u vrecama koje su zaboravili nagde "po coskovima"
i isporuciti u nekom narednom periodu...
@CvC piše o UA...HU pošiljkama, to su neregistrovane, a kaže da su ih sve ekspeditovali na dalju dostavu (bar iz glavne pošte NS)
Za moje registrovane ja ne brinem, jedino što ih malo ima u odnosu na neregistrovane.
Za ovu i očekujem da je ocarine. Koliko se u poslednje vreme čekaju pošiljke koje su ocainjene? Koliko stoje na carini?@zexrad
Sasvim uobicajeno.
Iako u posti neke posiljke izdvoje za carinsku kontrolu , carinici ih propuste
uz status "ne podleze carinskoj kontroli".
Tako ti je prosla prva posiljka , drugu ce mozda zadrzati na pregledu...
U nadi da ce paket stici brze nego preko Aliexpress i Madjarske, resim da probam Ebay opet (poslednji put sam narucivao prosle godine koliko me secanje sluzi).SpeedPAK / eBay, jel stizalo neklome skoro, koliko brzo/sporo ide?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari