Der Schnitter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 265
Feed the hole. 
Može se reći prekretnica.Vanilla sky
Odličan film, mada veći deo filma budeš zbunjen. Tom Kruz definitivno ima dobre nf filmove. Preporuka.
Ček Penelope Kruz glumi i ovde?Inače je originalni film bolji!
![]()
Videlo se iz trailera da smrdi na zesci promasaj. Ne znam sta je dzejku u zadnje vreme i odabirom uloga.![]()
Ugasio posle pola sata, zalosno lose uradjeno, ne znam da li je producent uopste pogledao film nakon snimanja.
Zvezda u Beogradu pusta cesto neke kultne i starije filmove, pa mozes da ih zapratis na fejsbuku/instagramu, pa kada naleti nesto sto nisi gledao, da odes da vidis.Jel postoji u Beogradu ili Novom Sadu neki bioskop koji prikazuje starije filmove? Verujem da sam nešto propustio, pa kontam da je bolji pogledati ih u bioskopu.
Kinoteka Beograd.Jel postoji u Beogradu ili Novom Sadu neki bioskop koji prikazuje starije filmove? Verujem da sam nešto propustio, pa kontam da je bolji pogledati ih u bioskopu.
Изашао ремастерован у 4К "осми путник" (код нас познат и као Alien 😁), па сам се подсетио. Одличан филм, нема шта.
Иако данашњи Sci-Fi филмови изгледају ваааауууу (у смислу ефеката), ови без CGI су ми некако дражи, а и култни су. Следећи на реду је Амбис који је исто ремастерован у 4К.
Штета што немам добар звучни систем да употпуним угођај, али ОК. Разлог више да се понове када се набави пристојан саунд-бар![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari