Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 905
Meni je bio isto sasvim OK za neki akcioni SF za opuštanje... U odnosu na neke novije i više nego korektan.
👏👏👏Oklahoma? Only two things come outta Oklahoma - steers and queers! Which one are you, boy? I don't see no horns on you, so that narrows it down!
Preporucujem i Carolina SkeletonsPreminuo Louis Gossett Jr.
![]()
Mada ima pregršt boljih uloga, meni je taj njegov drag. 😊
Zaboravio si legendarniKad sam se dotakao već B produkcije i Rutger Hauera evo par vrednih ostvarenja koja me vraćaju u devedesete kada je VHS vladao tržištem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvi i zdanji sa spiska su mi omiljeni. Posle Split Second krenuo mu je sunovrat ka totalnoj B produkciji. Namerno nisam spomenuo AAA naslove poput Blade Runner gde je maestralan, kao ni Sin City gde je baš epizodista. Po IMDB ukupno 176 ostvarenja kao glumac. Ipak je Louis Gossett Jr. jači![]()
Није ваљда да је трећи за раздељак? Трчим да га одгледам. Само да младу испратим на посао 😁Onda tri komata jer joj samo breskvica vredi jedan
Nasmeja me slatko 🤣🤣🤣tipično englesku lepotu
Natrag na temu.
Neko je spomenuo The Man from U.N.C.L.E. cini mi se u temi "Poslednje odgledane serije".
Reko da ga pogledam posle 300 godina, maltene sam ga zaboravio.
Odlican!
Nije na nivou dve cadzdjave dvocevke i snecha, ali je dobar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari