Slažem se, sva tri dela dosta slabaZaseda (1969)
Kinoteka je prikazivala digitalizovanu restauriranu verziju na svom YouTube kanalu.![]()
zanimljivo je da ovaj film nije bio prikazivan kod nas iako nije zvanično bio zabranjen. nisu hteli da poremete društveno uređenje, šta li, pošto bi mnogi pogrešno skapirali film.
sve u svemu, svodi se na to da za ideale ginu budale
Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)
u poređenju sa prva dva filma, ovaj je najslabiji. u poređenju sa aktuelnim MCU filmovima, ovaj je među solidnima. čisto sumnjam da je ovo poslednji film iz Čuvara, kao što su neki tvrdili.![]()
odgledah i tri prošlogodišnja filma iz tri različita serijala koji se mogu svesti na vrstu "jedan protiv svih". zanimljivo je da se sva tri filma dešavaju uglavnom u Evropi
Extraction II (2023)
dobra akciona razbibriga. poneke scene su mogle da se skrate. ima i nekih stvarno nerealnih momenata.![]()
The Equalizer 3 (2023)
sve se dešava u Italiji. ovo je u neku ruku omaž i jednoj od najčuvenijih italijanskih serija svih vremena, Hobotnici. muzika veoma podseća, makar mene. čak glumi onaj što je glumio najpoznatijeg negativca u toj seriji![]()
ovde se nije preterivalo sa akcijom, što se glavnog lika tiče.
John Wick: Chapter 4 (2023)
akciona razbibriga na koju smo se navikli. u neku ruku omaž The Wariors i Matrix-u.![]()
no, ne dopada mi se trajanje filma, preterano dugo traje. ovakve akcione razbigrige ne treba da traju nikako duže od 2h. scene su se mogle skratiti, i dalje bi bile efektne.
no, kad malo razmislim, ova tri "osvetnik" serijala su ipak slabiji od čuvenog "Death Wish" sa arhitektom ubicom (Charles Bronson)
Gledao ranije, top!
Možda bi i kod mene mogla da fasuje dvojka. Ja sam u nedostatku dobrih naslova ušao u fazu da gledam "Rečna čudovišta" sa Džeremi Vejdom. Ne pamtim kad sam gledao kršten film.Veceras Dina kec i dvojka ce da fasuju.
Konacno da mogu da ih uporedim ljudski.
P.S.: Izasla je dvojka na nekom striming servisu, a samim tim i na torentima🏴☠️🏴☠️🏴☠️🏴☠️🦈🦈⛵⛵🦈🦈🏴☠️🏴☠️🏴☠️🏴☠️
Samo jako. Ne daj se.Možda bi i kod mene mogla da fasuje dvojka. Ja sam u nedostatku dobrih naslova ušao u fazu da gledam "Rečna čudovišta" sa Džeremi Vejdom. Ne pamtim kad sam gledao kršten film.
Na mom TV-u 1080p izgleda 10x bolje, ostrije, nego ona mutna slika u bioskopu.Дину 2 да гледам у 1080р?
Чекам BR REMUX.
Bez da se naljutis, ali misljenje ti je kao zadnjica... svako ga ima.Stvarno sam filmofil, gledao sam sve i svasta ali Dina 2 mi je neopevano sra**, ovo je bolno gledati, dosadno, razvuceno, bez poente…
Ако ниси гледао, препоручујем овај, један од бољих руских филмова које сам гледао и често га препоручујем пријатељима. Чак и ко није фан лика и дела Биковића(а таквих је много), верујем да ће му се свидети.Onaj ruski koji je neko preporučio, Sputnik, razbija. Moze jos preporuka za ruski sf?
Nije sf ali je ruski, može se reći u Tarantino fazonu, sa dosta crnog humora, nasilja i krvi. Dosta ljudi sa teme ga je već pogledalo, ko nije neka mu da šansu.Onaj ruski koji je neko preporučio, Sputnik, razbija. Moze jos preporuka za ruski sf?
Film me je samo podsetio koliko je svakom normalnom odavno dosadio fantasy sa proročanstvima i "the chosen one".Sve u svemu, ko voli fantastiku i nije čitao knjige, verujem da će mu film leći ko budali šamar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari