fain2daniel
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 465
Nešto sumnjam da će PS6 biti vilica do poda skok sa PS5 pro sa performansama kao i šlogiranom ponudom ekskluziva. Živi bili i videli .
Samo da Sony namerno ne krene sa (ne)optimizacijom igara za nas vlasnike "amateur" PS5 konzola
Haha, a kako si uspeo za 1$, bilo je na sejlu?Moze, ja sam tako aktivirao 1 mesec za 1usd pre 2 meseca i odigrao Jedi Survivor![]()
Haha, a kako si uspeo za 1$, bilo je na sejlu?
Bas zbog iste igre hocu da uzmem pretplatu. 😂
Hvala na odgovoruu.
Do pre dva dana je opet bila ta akcija, treci put za 6 meseci, prati redovno samo i bice vrv opetHaha, a kako si uspeo za 1$, bilo je na sejlu?
Bas zbog iste igre hocu da uzmem pretplatu. 😂
Hvala na odgovoruu.
Kako si povezan? Meni je zezalo preko lana dok kabl nisam promenio i od tada sve radi kako treba.Да ли се још неком дешава да кад скидате игрицу да се прекида пар пута, "не може да се повеже на мрежу", рутер је поред конзоле?
Значи игрицу скидам из више пута, кад се прекине морам да рестартујем да би се поновно покренуло скидање. Тако углавном за све игрице.
Morali su nesto da preduzmu, Microsoft pokupova Blizzard, Bethsedu, Activision...Iskreno mi se taj "op op" ne svidja.
U durmitorskoj u bg imaš rade hall. Nisam radio kod njih ali znam da rade. Jeftiniju varijantu je kačionneko ovde da je našao na instagramu. Pretrči temu...Bilo je na prethodnim stranama reci o tome.
Jedan dzoj mi vuce levo, drugi vuce gore 😂
Dobre su aluminijumke. Kad se oznoje prsti ne kliza, ali generalno se ne izvali. E sad ja sam morao da ih prepravljam jel ne pasuju na DS5 jer su od DS4. Ne znam koje si ti narucio. U suštini samo treba da im se produbi rupa.Ako nekome treba zamena analoga iz Priboja, Prijepolja i Nove Varosi tu sam. Mada mozete i sami, nije tesko. Ja sam u igraonici generalno zadovoljan ovim hall svicevima. Lako se menjaju, postojaniji su, niko se ne buni.
Kakav je generalno osecaj sa ovim aluminijumskim pecurkama sa Alija? Da li neko ima iskustva? Porucih onako 20ak komada da probam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari