Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

samsung 990pro 1tb 98e amazon.de - jel dobra ovo cena za upotrbu u ps5?

@CarnX

Imas Kingston kc3000 2tb za 120e.
Po meni bolja opcija... Ja imam fury model i onaj bequiet aftermarket kuler uzet za prošli BF i zadovoljan sam

+edit
133e evra je Fury model 2tb sa preinstaliranim heatsinkom

da, a? nisam ni gledao kod nas koliko je :D
to na kp?
u radnjama je 120e

sto i nije neka razlika

Jedno pitanje, kada igram GTA V, tj kada se puca, L2 i R2 kao da baguju, tj ne rade lagano, cim se udje u meni, rade ok, ovo sam primetio i u NBA, u GTA se nije desavalo pre nekih mesec i po dana, da li ima neke veze sa nekim apdejtom?

Misliš na haptic feedback? Idi u setting/accesories/game pad pa tamo pod haptic ferdback se igraj

Ove opcije su za konzolu ne GTA V

Prilozi

• Screenshot_20241123_211753_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20241123_211753_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    65.5 KB · Pregleda: 37
Mozes li da ostavis ovde kontakt, ako si zadovoljan sa uradjenim?

Evo da ostavim ja svoje iskustvo :D

Nasao sam na KP ovog momka

Odneo sam mu 3 dzojstika, na dva mi je menjao oba analoga a na trecem jednu pecurku koja je krenula da se okrece..
1200 din po analogu, pecurkica 300din. Sutradan dzojstici bili kod mene uz malo gimnastike oko nalazenja obzirom da je bio Arandjelovdan.

Sami analozi su drugaciji i ne bih nikome savetovao da menja samo jedan.
Otpor je manji i klik se cuje dosta glasnije. Sad koliko ce biti dugovecni videcemo, svakako sam sredio 2 dzojstika u pola cene jednog novog...

Ja pobah bateriju da zamenin sa Alija. Navodbo od 2500mah. Nece da puni uopste. Poslao mi profavac drugu. Isti problem, ne puni je :(

ne, ne, pricao sam o samsung 990pro

Ja taman da ti pustim link i skinuse ga iz ponude... Pre nekih pola sata je jos bio aktuelan na Amazonu(de)...
Ostaje ti samo KC3000 2tb za 120e bez heatsinka, odnosno trebalo bi da ima onaj grafitni stiker...
Koliko videh ovde su neke clanove i takvog "golju" stavljali i radi bez problema. deco uvek koristite makar aftermarket heatsink :ROFLMAO:

Btw. ogadio mi se Amazon u poslednje vreme sa njihovim "dinamicnim" cenama i bratskim/sestrinskim shopovima/resellerima koji preuzimaju artikle.

ma nije problem. nije mi zurba za ssd. uzeo sam pulse elite i 2 dualsense, ssd moze da saceka. mozda ga uzmem i na amazon.com, tamo su prosle godine imali bas dobre popuste

2tb Kingston Fury verzija sa stock heatsinkom u Srbiji?
Zasto bi uopste isao na 1tb posebno ako je mala doplata za 2tb, meni je i ovaj od 2tb skoro pun... :)
Imaš jedno 10 igara na kojima se uhvatio kajmak 100% 🤣, baš sam čistio malo pre storage i u fazonu au otkud Horizon ovde. Doduše nisam zalazio na console stotage od kad sam dodao 1TB.

Ja taman da ti pustim link i skinuse ga iz ponude... Pre nekih pola sata je jos bio aktuelan na Amazonu(de)...
Ostaje ti samo KC3000 2tb za 120e bez heatsinka, odnosno trebalo bi da ima onaj grafitni stiker...
Koliko videh ovde su neke clanove i takvog "golju" stavljali i radi bez problema. deco uvek koristite makar aftermarket heatsink :ROFLMAO:

Btw. ogadio mi se Amazon u poslednje vreme sa njihovim "dinamicnim" cenama i bratskim/sestrinskim shopovima/resellerima koji preuzimaju artikle.
Fury

Na ovaj mislis?

@emaremare
Cuti, obrisao skoro toliko sa PC-a pre neki dan... xD

@djomla43
Ne vidi se link, probaj da ga hiperlinkujes kroz tekst

+edit
Da, taj... Ladno nije hteo da mi ga izbaci kroz search, ni preko Amazon naloga ni na geizhalsu za Amazon... wtf

@emaremare
Cuti, obrisao skoro toliko sa PC-a pre neki dan... xD

@djomla43
Ne vidi se link, probaj da ga hiperlinkujes kroz tekst

+edit
Da, taj... Ladno nije hteo da mi ga izbaci kroz search, ni preko Amazon naloga ni na geizhalsu za Amazon... wtf
Nije hteo odma zakači. Ja sam ga nasao tako što izbaci prvo opciju bez heatsinka pa u opcijama ima da se izabere.

Kako vam radi wifi na konzoli?
Kod mene je ocaj. Juce su mu trebala 4 puna sata da skine neki apdejt od 46 GB. Protok je 650, oko 4 metra je udaljen od modema. Nemam trenutno dovoljno dugacak LAN kabl da sprovedem do njega a nije ni bio u planu jer treba da radi preko wifi-ja. Na 5Ghz mrezu nece uopste ni da se nakaci.
Nisam ga palio godinu dana. Ima li neko mozda neku ideju sta bi moglo biti i kako da resim ovo?
Nesto nije u redu cim mi ugradni frizider koji je u kuhinji na drugom kraju stana ima bolji wifi signal od konzole.

Poslednja izmena:
Daljina od modema ima malo veze - 2.4ghz je tu bottleneck, sigurno da ne koristi pun protok.
E sad, mislim da su neke serije na početku imale problem sa wifijem, mislim da je jedan član pominjao da je dobio novi u garanciji na ime toga.

Da i ja sam procitao da su neki prvi modeli imali taj problem pa je u nekoj drugoj reviziji to kao popravljeno.
Wifi na prethodnoj PS4 mi je normalno i mnogo bolje radilo od ovog na PS5.
Isprobavam sad neke potencijalne fix-ove, sa menjanjem DNS adrese i gasenjem automatskih apdejtova ali izgleda slaba vajda.
Svi uredjaji rade normalno u kuci preko wifi-a, samo sp5 zeza a najblizi je modemu/ruteru.

Ne mozes to da sredis ako imas "amateur" PS5, moraces da nabavis PS5 "professional" konzolu... :ROFLMAO:

Jesi li siguran da nije do rutera? Probaj da ga zabodes direktno preko kabla.

Ne bi me cudilo ni da uvedu doplatu za WiFi :D
Uzeo sam konzolu zbog TLoU 2 i Demon's Souls. Posle toga je nisam palio godinu dana. BB nisam mogao da igram u 30 FPS.
Preselio sam se u novi stan pa mi je sad mrsko da kacim na lan jer cu onda morati i na monitor, pa da izvlacim radni sto...
Ali u novom stanu imam mnogo bolji wifi i morala bi ova kanta da radi ali me bas zeza. Nakon svih isprobanih fix-ova sam vratio fabricko podesavanje jer tako najbolje radi.

Ja imam debeljka digital (GoW Ragnarok) ali ispod haube je prakticno slim tj. 3. revizija, tako da je moguce da su menjali dosta od og konzole.
Cudno je da imas probleme sa debeljkom prve generacije jer tu nisu stedeli na dizajnu, ako je suditi po teardownu.
Mada obicno menjaju fanove i tu bude lutrija, neobicno mi je za wifi modem da se tako zezaju.

Ja imam debeljka isto Ragnarok bundle, samo disc edition. CFI-1216A.
Ne trazim da radi punom brzinom preko wifi-ja ali sa paketom 650 ne bi smela da skida 4 sata apdejt od 46 GB.
Izbegao bih da dodajem jos jedan wifi ruter u stanu ali cu mozda i morati ako budem koristio i dalje povremeno konzolu.

Problem ti je u WIFI-ju, nije u konzoli.

Nazad
Vrh Dno