nikornla
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2004
- Poena
- 1,905
Onda sam ja mozda video cene za Gulikit. Jel moze link do tog K-Silver, jer ne vidim ni jedan bas sa tim imenom?
Nalazim ovako nesto, ali mi ne deluje da je to sto ti pricas, iako pise TMR.
EDIT: nadjoh zvanicni K-Silver vebsajt i tu ima ovo sto bas lici na ovo sa Aliexpress linka, Jedina ocita razlika je KS logo koji ima na slici sa sajta, ali ga nema na AE i ovi navoji na sivom delu kojih ima na AE, ali nema na sajtu.
Nalazim ovako nesto, ali mi ne deluje da je to sto ti pricas, iako pise TMR.
For Control Silver TMR Magnetoresistive Hall Stick For PS5 Hall Stick For PS5 Electromagnetic IC Directional Rod A I9K6 - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
vi.aliexpress.com
EDIT: nadjoh zvanicni K-Silver vebsajt i tu ima ovo sto bas lici na ovo sa Aliexpress linka, Jedina ocita razlika je KS logo koji ima na slici sa sajta, ali ga nema na AE i ovi navoji na sivom delu kojih ima na AE, ali nema na sajtu.
Hall sensing joysticks_Hall 3D_Hall sensing joystick for joy-con_joystick_Hall sensing joystick for joy-con_Drone Joystick Manufacturer_Gamepad rocker_rocker manufacturers_electromagnetic rocker manufacturers_electromagnetic rocker manufacturers_joyc
Hall sensing joysticks_Hall 3D_Hall sensing joystick for joy-con_joystick_Hall sensing joystick for joy-con_Drone Joystick Manufacturer_Gamepad rocker_rocker manufacturers_electromagnetic rocker manufacturers_electromagnetic rocker manufacturers_joycon ro
www.k-silver.com
Poslednja izmena: