Dragon82
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.12.2015
- Poena
- 95
I jedno, i drugo ... i treće ... još će i ostat' ... 😁Kupi šporet ili zimske gume, ko zna
I jedno, i drugo ... i treće ... još će i ostat' ... 😁Kupi šporet ili zimske gume, ko zna
Da se nadovezem na hall effect analog.. Kupio sam slim u februaru i pre par nedelja mi se pojavio stick drift na levom analogu. Nasao lika na instagramu koji radi zamenu, ubacio mi hall effect analoge, ja trazio da mi zameni oba, iskostalo me 2700 dinara. Iskreno, ne zalim novac, ja to sam ne bih umeo da zamenim i jako sam zadovoljan, bolji osecaj nego sa originalnim analozima sa potenciometrima.
Imao sam sličan problem. Prekidalo se skidanje, konzola diskonektovala sa interneta i nije bilo moguće povezati se na bilo koju mrežu uz grešku CE-109502-7 sve dok se konzola skroz ne resetuje. Poslao sam PS5 na reklamaciju i zamenili su mi novim koji nema taj problem.Да ли се још неком дешава да кад скидате игрицу да се прекида пар пута, "не може да се повеже на мрежу", рутер је поред конзоле?
Значи игрицу скидам из више пута, кад се прекине морам да рестартујем да би се поновно покренуло скидање. Тако углавном за све игрице.
Nacelno je ovo skroz OK, mislim da je bitrate za Xbox Game Pass cloud gaming (kome mi ni ne mozemo da pristupimo ovako, nego mora VPN za UK npr, pa kad udje diskonektujes se i onda radi) nesto gori od ovoga i stvarno ne izgleda kako bi trebalo. Remote play (da pokrece igru sa konzole pa streamuje) nisam probao na Xboxu, ali ni na Soniju, pa ne znam ni sta bih ocekivao.![]()
Sony popustio: PlayStation Portal moći će se koristiti bez PlayStation 5 konzole | HCL.hr
Iz Sonyja najavljuju evoluciju svog uređaja PlayStation Portal deset mjeseci nakon njegovog lansiranja. Uređaj će sada moći streamati PlayStation 5 igre iz oblaka, bez potrebe za posjedovanjem PS5 konzole.www.hcl.hr
- za streaming igara iz oblaka na PS Portal potrebno je imati aktivnu pretplatu na PS Plus Premium
- streamati se mogu samo igre koje su u PS Plus katalogu, a trenutno je to selekcija od nekih 120 naslova
- ne mogu se streamati igre koje korisnik ima kupljene, pa ako igra ode s pretplate više joj preko PS Portala ne možete pristupiti
- streamati se mogu samo PS5 verzije igara, ne i PS4 naslovi
- streaming je ograničen na 1080p rezoluciju i 60 sličica po sekundi
- za stream je potrebno imati minimalnu brzinu od 5 Mbps uploada, a 7 Mbps downloada za 720p kvalitetu i 13 Mbps za 1080p kvalitet
I u madjarskoj je ista cena.Na amazon.de imate sjajne popuste za dual sense - 50e otprilike po gamepadu.
Nacelno je ovo skroz OK, mislim da je bitrate za Xbox Game Pass cloud gaming (kome mi ni ne mozemo da pristupimo ovako, nego mora VPN za UK npr, pa kad udje diskonektujes se i onda radi) nesto gori od ovoga i stvarno ne izgleda kako bi trebalo. Remote play (da pokrece igru sa konzole pa streamuje) nisam probao na Xboxu, ali ni na Soniju, pa ne znam ni sta bih ocekivao.
Zapravo ne znam ni jel radi kod nas cloud streaming Sonyev tj na koje se servere kaci ako nam je USA nalog i kakav je generalno performance na telefonu ili na MacOS/Windows/iPad kad se streamuje?
Na amazon.de imate sjajne popuste za dual sense - 50e otprilike po gamepadu.
hteo bih da produzim ps+ extra, ali cena koju mi nude nije black friday cena od 100$ vec puna cena od 130$...
ima li neko ideju kako to uraditi po nizoj ceni?
izgleda mora da se otkaze trenutna pretplata, pa da istekne pretplata, i tek onda moze da se napravi nova sa popustom... sreca pa mi istice za vreme BF inace mnogo ljudi se zali na ovaj problem, jer im pretplata istice posle bf neki dan...
Jesi li siguran u to?
Evo SS-a ponude iz app-a, od juce za moj PS nalog...
Pogledajte prilog 467937Pogledajte prilog 467936
Meni je tako isto juče bilo, kupio extra po sniženoj, i posle sam imao popust samo za upgrade na premium, dok ako sam hteo da produžim još jednu godinu extra, cena je bila full. Danas upalim soni, opet imam dostupan popust za godinu dana extra, ni sam ne znam šta se dešava to…@Yojinbo - Čudno je da tebi 2 i po meseca pred istek nudi kupovinu nove godišnje po sniženoj. Možda čak ako kupiš sad to produženje, možda dobiješ ponudu i za sledeću godinu sa sniženjem.
Ja sam kupio sad godinu dana po sniženoj i sada samo mogu po punoj da produzim ili po sniženoj na premium/deluxe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari