Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ko nema PS5 nek uzima PRO ali ko ima PS5 nemoj slucajno da se *****ao i uzeo PRO bukvalno nista nece dobiti novo toliko primetno..
Ni onaj ko nema ne vidim zašto bi uzimao Pro, ali 'ajde, ko hoće koji fps više ...
Tendencija su remasteri i tome slično, ovoj generaciji je suđeno to ... očigledno, a PS6 je tu iza ćoška, brzo će to, možda uštedeti koji dinar ...

Nešto sumnjam da će PS6 biti vilica do poda skok sa PS5 pro sa performansama kao i šlogiranom ponudom ekskluziva. Živi bili i videli .

Evo ih BF popusti za Evropsko tržište, kreću 22.11 i kod nas nema šanse da budu ovakvi:

• PlayStation 5 Slim Standard – 474,99€ (75 evra jeftinije)
  • PlayStation 5 Slim Digital – 374,99€ (75 evra jeftinije)
  • DualSense kontroler – 54,99€ (20 evra jeftinije)
  • DualSense Edge kontroler – 219,99€ (20 evra jeftinije)
  • PlayStation Pulse Elite slušalice – 129,99€ (20 evra jeftinije)
  • PlayStation Pulse Explore slušalice – 149,99€ (70 evra jeftinije)
  • PlayStation VR2 headset – 399,99€ (200€ jeftinije)

Kupis PS5 DE, DS kontroler, dock/punjac za kontroler, dodas godinu dana pretplate za PS+extra na akciji i jos 100e kredita preko za shopping...
~140e si jos udaljen od cene PS5 pro... I set naocara sa povecom dioptrijom da bi video razliku :ROFLMAO:

"Ali druze, merak nema cenu..."

Samo da Sony namerno ne krene sa (ne)optimizacijom igara za nas vlasnike "amateur" PS5 konzola

Samo da Sony namerno ne krene sa (ne)optimizacijom igara za nas vlasnike "amateur" PS5 konzola

E to bi im bio da ne kažem kakav potez.
Sad gledam, Pro ima skoro u svakoj radnji ovde kod nas da se kupi što dovoljno govori koliko su svi zainteresovani. Obična petica kad je izašla retko ko je uspeo u startu da je ugrabi.

Pozdrav ljudi,
Imam pitanje u vezi EA play sabskripcije.
Da li ja mogu da platim sa wallet funds ea play sabskripciju?
Uzeo bih dopunu od 10$ i tako platio za mesec ea play, ali znam da sam ovde u temi negde, jos davno, citao nesto da postoji problem kod nas, posto smo iz Srbije kad je u pitanju kupovina ea play-a.
Stoga me zanima, je l moguce da se aktivira ea play preko ovih sredstava iz novcanika, ili mora tipa samo placanje karticom?
US je nalog, mada imam i UK nalog.

Hvala najlepse.

Moze, ja sam tako aktivirao 1 mesec za 1usd pre 2 meseca i odigrao Jedi Survivor :D

Да ли се још неком дешава да кад скидате игрицу да се прекида пар пута, "не може да се повеже на мрежу", рутер је поред конзоле?
Значи игрицу скидам из више пута, кад се прекине морам да рестартујем да би се поновно покренуло скидање. Тако углавном за све игрице.

Haha, a kako si uspeo za 1$, bilo je na sejlu?

Bas zbog iste igre hocu da uzmem pretplatu. 😂

Hvala na odgovoruu.

Da, da, bila je kao akcija neka. Neki od kolega sa foruma je dojavio ovde pa sam reagovao.

Danas sam dobio sa Alija posledju verziju Analognih dzojstika sa Hall sensorom, kako oni kazu unapredjenu u odnosu na prosli put. U pitanju je verzija L-4C. Kalibracija naravno online uz par klikova i bez ikakvih problema. Ovo su rezultati sa circularity testa. Porucio sam ODAVDE. Jos nisam probao za PS4. Kada probam javljam rezultate.

Prilozi

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    102.8 KB · Pregleda: 61
  • viber_image_2024-11-18_22-21-32-170.jpg
    viber_image_2024-11-18_22-21-32-170.jpg
    217.6 KB · Pregleda: 57
Да ли се још неком дешава да кад скидате игрицу да се прекида пар пута, "не може да се повеже на мрежу", рутер је поред конзоле?
Значи игрицу скидам из више пута, кад се прекине морам да рестартујем да би се поновно покренуло скидање. Тако углавном за све игрице.
Kako si povezan? Meni je zezalo preko lana dok kabl nisam promenio i od tada sve radi kako treba.

Wi-fi. Рутер је одмах поред конзоле.

To da, ali najbolje bi bilo da rade samostalno. Na to se i odnosio moj komentar.

Je l' moze neko da mi da kontakt nekog proverenog ko sredjuje analoge, idealno da je u BG da to mogu brzinski da odradim..

Bilo je na prethodnim stranama reci o tome.
Jedan dzoj mi vuce levo, drugi vuce gore 😂

@emaremare vam to zavrsava... ali ce da vas kosta... :cool:

Ako nekome treba zamena analoga iz Priboja, Prijepolja i Nove Varosi tu sam. Mada mozete i sami, nije tesko. Ja sam u igraonici generalno zadovoljan ovim hall svicevima. Lako se menjaju, postojaniji su, niko se ne buni.
Kakav je generalno osecaj sa ovim aluminijumskim pecurkama sa Alija? Da li neko ima iskustva? Porucih onako 20ak komada da probam.

Bilo je na prethodnim stranama reci o tome.
Jedan dzoj mi vuce levo, drugi vuce gore 😂
U durmitorskoj u bg imaš rade hall. Nisam radio kod njih ali znam da rade. Jeftiniju varijantu je kačionneko ovde da je našao na instagramu. Pretrči temu...
Ako nekome treba zamena analoga iz Priboja, Prijepolja i Nove Varosi tu sam. Mada mozete i sami, nije tesko. Ja sam u igraonici generalno zadovoljan ovim hall svicevima. Lako se menjaju, postojaniji su, niko se ne buni.
Kakav je generalno osecaj sa ovim aluminijumskim pecurkama sa Alija? Da li neko ima iskustva? Porucih onako 20ak komada da probam.
Dobre su aluminijumke. Kad se oznoje prsti ne kliza, ali generalno se ne izvali. E sad ja sam morao da ih prepravljam jel ne pasuju na DS5 jer su od DS4. Ne znam koje si ti narucio. U suštini samo treba da im se produbi rupa.

Hall je več prevazidjen. Bolji su TMR (Tunnel Magnetoresistance) stickovi, pogotovo zbog manje potrošnje energije i veće preciznosti. Trenutno su aktuelna dva proizvodjača - Gulikit i K-Silver. Prvi je skuplji i dolazi i sa zamenskim pečurkicama pored analoga,

Vrh Dno