jddipqd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.10.2000
- Poena
- 725
Pozdrav svima, hvala na ovako obimnim informacijama, na čitavih 193 str. koje su mi mnogo značile pre samog otvaranja i aktiviranja Intesa Internet Visa kartice. Pokušaću u nekoliko koraka da pojasnim i novim korisnicima,
otvorio sam devizni račun 28.01.2015. i podneo zahtev za Intesa Internet karticu, u poslovnici Intesa Bank u Nišu, ul. N.Tomić 8, procedura oko otvaranja deviznog računa trajala je 20 min, potrebna je samo lična karta i dobra volja, razgovor se obavlja kod službenice pravnice, ne na šalterskom pultu. Prilikom otvaranja deviznog računa naglasite i da vam je potrebna pristupnica i aktivacija online servisa gde kasnije dobijate LIB i smernice kako. pristupiti online portalu Intesa Banke.
Nakon otvaranja deviznog računa uplatio sam sredstva na račun u evrima.
Dobijam SMS 10.02.2015. da mogu podići Intesa Internet Visa karticu, odlazim 11.02.2015. u istu poslovnicu, potpisujem nekoliko papira, službenik Intesa Banke vizira karticu i ja dobijam zatvoreni koverat sa karticom i uputstvom. Posle te procedure odlazim na šalter u uzimam LIB koji se dodeljuje i štampa na papiru, potrebna je devizna kartica i lična karta i ceo proces je uspešno završen.
Hvala još jednom svima što ste nam savetima pomogli!
Da li bi hteo neko ko ima intesa internet karticu i dva devizna racuna da proba da prebaci sredstva sa jednog na drugi? Na primer 1 dolar, posto meni stalo iskace greska "nije dozvoljen prenos izmedju ovih partija".
Desavalo mi se par puta do sad, a pogotovo danas. Popizdeo sam posto sam otisao da kupim nesto i imao oko 1000 na deviznon, a 50 din na dinarskom i nisam mogao da zamenim. Zvao call centar u 11h i ne rade. Da li su oni ozbiljni. Call centar da ne radi zbog ovog praznika - pa svuda napolju radi 24/7.Pozdrav svima,
Imam problem sa Intesa internet bankarstvom.
Da li bi hteo neko ko ima intesa internet karticu i dva devizna racuna da proba da prebaci sredstva sa jednog na drugi? Na primer 1 dolar, posto meni stalo iskace greska "nije dozvoljen prenos izmedju ovih partija".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari