Mozes "njom" podizati na salteru i bankomatu. Na salteru se koristi samo kao broj racuna (ima na njoj ispod broja kartice). Pazi samo jer se na njoj OBE partije (dinarska i EUR) vode zajedno i mozes se zeznuti i podici evre kroz dinare. Raspoloziva sredstva se samo u dinarima prikazuju ali i evre racunaju.
Zeznuta je za online placanja zbog toga. Moze se desiti da povuce evre u dinare pa dinare u evre. Pisao sam o tome. Greska je neka bila do njih
Nisam smeo da probam da li je ispravljena jer mi Master ionako sve radi bolje.
Ako imas samo dinare trebalo bi da sve radi OK. Visa kurs sasvim korektan.
U evrima. Visa Internet. Ebay nemački, prodavac koji dozvoljava plaćanje kreditnim karticama. Šta znam, možda stvarno budu vratili rezervaciju posle, ovako mi je skinuto baš toliko koliko je bilo sa rezervacijom.
Poštovani,
svako uspešno korišćenje kartice podrazumeva da se transakcija prvenstveno rezerviše a naknadno i naplati, u deviznom platnom prometu prosečno nakon 5-7 radnih dana. Krajni rok koje prodajno mesto (sajt) ima za naplatu iz odobrene rezervacije je do 30 dana za kreditne i 45 dana za debitne kartice. Kada i da li će se sajt naplatiti iz prethodno odobrene rezervacije zavisi samo od sajta i njihove banke preko koje posluju. Ako ste dobili potvrdu kupovine u vidu elektronske karte, transakcija je regularna. Možete dodatno zatražiti od sajta da Vam to potvrdi.
Stvarno ne znam o čemu se radi. Moguće da će da proknjiže kad se karte podignu i potvrdi rezervacija (pošto sam kupovao za majku karte). Sledeće nedelje ima let, pa ćemo da vidimo.Ozbiljno garantujem da oni misle na knjizenje, a ne na slucaj da i posle knjizenja nije vracen deo novca.
Jel ti pitaš da li možeš da uzmeš domaću karticu, odeš u Mađarsku i platiš njome tamo nešto u forintama? To možeš, i dospeli iznos će ti biti konvertovan u EUR po nekom Masterovom kursu.U banci kazu da ne mogu, imam Intesa master. Kažu mora u evrima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari