Šta je novo?

Platne kartice za Online internet placanje (FAQ u prvom postu)

@a c a
Navodna isporuka 4 dana, ako je zaista tako onda smao za nešto zaista hitno

@alfaunits
Gledao sam najjeftiniju varijantu dakle 1kg 20x20x5cm

Sto je ironija, kada sam porucio sa PC Pitstopa-a barem 50kg opreme (3 kucista, gomila jako teskih kablova, bracketi itd.), FedEx je bio svega 178$ konkretno! Neke firme imaju odlicne dilove sa FedEx-om, neke sa DHL-om za shipping bilo gde... od takvih se isplati porucivati.

Nemas izbora kao fizicko lice, 289 (trans. po nalogu gradjana). Meni Intes online jedino jos 253 (uplata javnih prihoda) nudi.

Za vecinu je 97, ali nemoj tek tako da ga stavljas, proveri u racunu da li postoji uopste model. Ili ko ima Telenor racun neka javi ;)

97 je koliko sam kapiirao oznaka za neke ozbiljne hitne modele plaćanja tipa država i to, ali vidim da to trpaju i Telekom i Telenor u svoje račune .... tako da slobodno stavi, ali mislim da ti ne prijavljuje grešku zbog toga ....

Ne moze da se stavi model ako ne treba :) 97 koriste svi operateri, Infostan, EDB....
Model je samo model po kome se radi checksum ostatka - da se vidi da je tacno unet.

97 je koliko sam kapiirao oznaka za neke ozbiljne hitne modele plaćanja tipa država i to, ali vidim da to trpaju i Telekom i Telenor u svoje račune .... tako da slobodno stavi, ali mislim da ti ne prijavljuje grešku zbog toga ....

Model je zapravo mod (matematička operacija) po kojem se generišu dve kontrolne cifre, integrisane u poziv na broj. Svrha sistema je da spreči grešku u unosu poziva na broj.
Jedino se iz poziva na broj čita ko je uplatio, i u koju svrhu. U polju uplatilac možeš ukucati i John Doe, nema nikakvog značaja. Zato je važno da poziv na broj bude tačno unešen.
Svi koriste model 97, osim Infostana - model 11.
Kontrolne cifre postoje i u broju svakog računa.

Edit: alfa brži :)

Poslednja izmena:
Jedno pitanje. Jutros sam uzeo visa internet karticu i imam problem sa verifikacijom na sajtove. Nece na bet365, moneybookers, betsson i jos neke kladionice. Vidim da je tamo ponudjeno visa a procitao sam ovde da se ovde ta kartica vodi kao visa.

Najvise me zanim da li je neko koristi na bet365 ili betsson pošto mi prvenstveno treba za klađenje.

Imam isto intezinu internet karticu, prosla je na moneybookers i jos na par sajtova za online kladjenje. Proslo je takodje i povlacenje para na tu karticu i preuzimanje sa nje na salteru. Ne znam ako je nova kartica pa su mozda uveli da nove ne mogu, kao sto je to slucaj sa paypal-om...

Inace ne znam dal je neko spominjao ali za onlajn placanje uplatnica treba onaj minicd, mene je mrzelo da ga vucem svuda sa sobom pa sam napravio iso image od tog cd-a i strpao ga na fleshku i sve radi kako treba :)

Pa evo od jutros pokusavam na sve sajtove za klađenje i nece nigde. A ni na moneybookers.

There has been a problem processing your deposit.
Please check the details you have entered are correct and try again or change to use another payment method.

To je error na bet365 ali i na drugim sajtovima slično, ništa konkretno ne piše.

Zar ne treba da prođe 24 časa za aktivaciju kartice?

E pa ne znam to. Ova kartica mi sedi kod njih već mesec dana jer nisam bio u mogućnosti da je uzmem. Moguće da danas kad sam je uzeo ona prijavila tamo pa treba da čekam da se aktivira.

Ne može Visa Internet, može Visa Electron.

E pa ne znam to. Ova kartica mi sedi kod njih već mesec dana jer nisam bio u mogućnosti da je uzmem. Moguće da danas kad sam je uzeo ona prijavila tamo pa treba da čekam da se aktivira.

Mora da se saceka 24h od momenta urucenja kartice kako bi ista bila aktivirana,bez obzira koliko je dugo pre toga ona bila u ekspozituri.

A o kom sajtu je reč? Mene zanima za bet365 i betsson da li može.

Moneybookers (Skrill). Uopšte ne bi trebalo da možeš da primaš uplate na Intesa Internet, za to služi Intesa Electron. A kad imaš Electron, Internet ti i ne treba jer sa Electron možeš da platiš sve što možeš i sa Internet.

Ja sam uplacivao na moneybookers sa inteza internet, i isto tako povlacio sa istog sajta. Doduse treba proci sve one verifikacije, ja sam i adresu verifikovao.

Hteo bi da izvadin Intezinu internet karticu. Koja je obavezna suma koja mora da se ostavi prilikom otvaranje kartice i kolko se dugo ceka u proseku?

0din, 0min

Što je jako čudno u današnje vreme, ali tako je .... samo posle čekaš da ti stigne na adresu ...

Sa osnovnim tekucim racunom se prilikom svakog placanja online naplacuje provizija? samo na hitu ima 5 besplatnih ?!

5 besplatnih, i svaki sledeći 20 dinara .... na običnom svi idu po 40 ili 50 dinara .....

za online placanje nema provizije!

Nazad
Vrh Dno