Ja ne znam kakve bih reči mogao da kažem za Intesa banku... Ako juče nisam poludeo nikad neću...
Naime, bio sam u Milanu i sve opušteno koristio karticu inspire itd... Juče zakasnim na avion zbog busa koji nas je vozio na aerodrom, no ne bitno... Zovem moje da mi pošalju pare za kartu, uspem nekako da iskamcim rezervaciju za dvoje na 3 sata dok ne uplate moji pare i dok ne uplate pare devojcini roditelji... Do 12 sam imao rezervaciju, a bilo je pola 9...
Došle pare, ja super srećan odem do bankomata kad ono neće nešto... Ne smem ni da pomislim koliko je obracunavan kurs, no nije me ni zanimalo... Poslali su i više para zbog toga... Ja opet ono neće, opet ono neće i toliko brzo mi skloni tekst sa bankomata da nisam stigao da pročitam šta piše... Nervoza gotovo, haos šta da radim... Ja čekam neku tetu koja se raspricala sa sluzbenikom te banke gde je automat, konačno i oni završili, ja kao da pitam sta se dešava...
Čovek meni ladno kaže ovako, pa mi nemamo potpisan ugovor sa Intesom!!! Zato i ne mogu da dignem pare! Da nisam bio u romingu, koji kida, zvao bi ih i nema sta im ne bi rekao... Morao sam za 2 sata da odem i vratim se do Milana, jer ode mi rezervacija, a samim tim i poskupljuje karta... Odem do Milana pokupio pare sa bankomata, vratio se i platio karte, samo malo da se odmorim i onda ima da se ori u Intesi kako ću da bljujem vatru...